Отзывы покупателей о Говорящий хомяк повторюшка TOPA детская интерактивная игрушка Коричневый
- Ксения А***Отзыв от покупателя. Продавец: INVITE. Цвет: Коричневый
Я замовляти своїй дитині 2го хомяка, оскільки перший згорів в квартирі від прильоту. Замовляли одразу і на подарунок дитині подружки. Діти в захваті. І нам теж смішно) всі хом'яки що замовляла - були справними. Чудова іграшка для дітей.
- Продавец INVITE
Доброго дня, Ксенія. Нам дуже приємно, ща цей товар виправдав Ваші очікування! Дякуємо Вам за справедливий відгук. Бажаємо мирного неба та приємного користування)
- Світлана С***Отзыв от покупателя. Продавец: INVITE. Цвет: Коричневый
Хомʼяк кумедний. Прийшов непрацюючий, швидко прислали іншого. Всім задаволена. Трохи покопирсалися в поламаному. Почав реагувати, але гикає і не промовляє слова. Дякую за швидку заміну.
- Достоинства:
- Гарна іграшка
- Недостатки:
- Трохи зіпсований настрій
- НаталіяОтзыв от покупателя. Продавец: INVITE. Цвет: Коричневый
Це чудо!
З ним дуже весело- Достоинства:
- Маленький бешкетник
- Продавец INVITE
Доброго дня, Наталія. Дякуємо за відгук! Бажаємо приємного користування)
- Олексій С***Отзыв от покупателя. Продавец: INVITE. Цвет: Коричневый
Товар відповідає опису. Дитині сподобалася іграшка
- Продавец INVITE
Доброго дня, Олексій. Дякуємо за відгук! Бажаємо гарного користування)
- Аліна М***Отзыв от покупателя. Продавец: INVITE. Цвет: Коричневый
Товар прийшов дуже швидко , якість гарна . Повністю відповідає зображенню на сторінці та опису товару
- Достоинства:
- Дуже гарна якість матеріалу
- Продавец INVITE
Доброго вечора, Аліна. Дякуємо за чесний відгук! Бажаємо приємного користування)
- Анна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: INVITE. Цвет: Коричневый
Дуже крута іграшка. Дитина в захваті
- Достоинства:
- Займає дитину на деякий час
- Продавец INVITE
Доброго дня, Анна. Дякуємо за відгук! Бажаємо приємного користування)
- Ирина М***Отзыв от покупателя. Продавец: INVITE. Цвет: Коричневый
Все работает отлично,пришел в пакете новой почты,рекомендую
- Достоинства:
- Все отлично
- Продавец INVITE
Доброго дня, Ірина. Дякуємо за відгук! Бажаємо приємного користування)
- Юлія Т***Отзыв от покупателя. Продавец: INVITE. Цвет: Коричневый
Дякую за маленький подарунок:)
- Продавец INVITE
Доброго дня, Юлія. Дякуємо за відгук! Бажаємо приємного користування)
- Юлія Д***Отзыв от покупателя. Продавец: INVITE. Цвет: Коричневый
Чудова іграшка, дитина трьох років в захваті, причому їй подобається не стільки те, що вона повторює все, як сам хом'ячок. Дуже симпатичний.
Все доставили швидко, ще й ціна з промокодом- Достоинства:
- Все добре
- Недостатки:
- Поки не виявили
- Продавец INVITE
Доброго дня, Юлія. Дякуємо за відгук! Бажаємо приємного користування)
- Максим К***Отзыв от покупателя. Продавец: INVITE. Цвет: Коричневый
Іграшка цікава дитині (3 роки). Займає її на деякий час. Приємна на дотик
- Достоинства:
- Ціна. Швидка доставка
- Недостатки:
- батарейок вистачає на півтора вечора)), але ми були до цього готові
- Продавец INVITE
Доброго дня, Максим. Дякуємо за відгук! Бажаємо приємного користування)
- Радміла Г***Отзыв от покупателя. Продавец: INVITE. Цвет: Коричневый
Забрали хом'ячка, запакований був, в пакеті нової пошти. Вдома вставили батарейки, а він не працює, потім почав дуже сильно піщати. Пізніше чоловік його розібрав, підправив деталі, він запрацював. Можливо його вдарили, коли їхав по пошті(( Дитина в захваті 2,7 рочки, хом'як все повторює смішним голосом
- Достоинства:
- Приємний і мягенький
- Недостатки:
- Прийшов в не робочому стані
- Продавец INVITE
Доброго дня, Радміла. Дякуємо за звернення. З нашої сторони була повна перевірку товару. Добре, що ситуація вирішилась. Бажаємо приємного користування)
- ДмитроОтзыв от покупателя. Продавец: INVITE. Цвет: Коричневый
З 2х хом'яків один робочий , інший тільки труситься, не говорить.
Компанія комунікувала погано, відмовилася приймати товар, звинувативши нову пошту у поломці.
Не рекомендую передусім компанію, хом'яка обов'язково перевіряйте прямо на пошті, бо може бути брак, який потім відмовляться приймати.- Достоинства:
- Нормальний, якщо робочий
- Недостатки:
- Буває брак
- Діана Г***Отзыв от покупателя. Продавец: INVITE. Цвет: Серый
Принесла хомʼяка додому, вставила батерейки а він взагалі не включається!!!
- Недостатки:
- Брак
- Продавец INVITE
Доброго вечора, Діана. Нам дуже прикро що вникла така ситуація із Вашим замовленням. За товар обов'язково будуть повернути кошти. Нажаль така ситуація для нас була не передбачена, склад ретельно перевіряє замовлення перед відправкою.
- Світлана С***Отзыв от покупателя. Продавец: INVITE. Цвет: Коричневый
Жахливо, хочу повернути. Звук нерозбірливий , іграшка рухається через раз і гучно рипить
- Достоинства:
- Недостатки:
- Все .
- Александр Б***Отзыв от покупателя. Продавец: INVITE. Цвет: Серый
не повторяет
если орать , он иногда может повторить кое что и не голосом , а скрипом- Достоинства:
- Недостатки:
- сам товар
- Продавец INVITE
Добридень, Олександр.
Наші пакувальники, як би це дивно не звучало, "розмовляють з кожним хом'яком" перед відправкою. І Ваш хом'ячок не виняток.
Іграшка повторює почуте на декілька тонів вище, писклявим голоском. Звичайно, на великій відстані він не срацює, бо повторював би шум навколишнього середовища постійно.
Якщо говорити з ним чітко, то хом'ячок повторить за Вами, але вже писклявим голосом.
Дякуємо за відгук, і приємного користування.
- Оля К***Отзыв от покупателя. Продавец: PRO100BCE. Цвет: Коричневый
Здравствуйте! Хомячок понравился всем и детям и взрослым, насмеялись всей семьей, спасибо за быструю доставку) батарейки шли в комплекте
- Продавец PRO100BCE
Спасибо Оля за отзыв , пусть вашем доме всегда будет весело )
- Володимир С***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет: Коричневый
Хом'як супер, онуку дуже сподобався.
Додатково дякую за маленький, але приємний подарунок і якісне обслуговувавання- Продавец FlashShop
Добрий день, Володимире! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!
- Ференец И***Отзыв от покупателя. Продавец: PRO100BCE. Цвет: Коричневый
Орали всей движухой.
Батарейки надо поменять сразу на новые - 3 ААА- Продавец PRO100BCE
Спасибо Игорь за отзыв ))
- Сергеева Т***Отзыв от покупателя. Продавец: PRO100BCE. Цвет: Коричневый
Хомячок ребенку очень понравился, она его назвала "Мяка"))) Спасибо продавцу, очень оперативная доставка.
- Достоинства:
- Легкий и мягкий
- Недостатки:
- нет регулировки звука
- Продавец PRO100BCE
Спасибо за отзыв Татьяна , для на очень важно ))
- Оксана Ц***
Якою мовою розмовляє хом‘ячок?
- Сергеева Т***
Тут запитували якою мовою розмовляє хом'ячок, так от, він не розмовляє)), він за вами повторює, тільки смішним голосом...
- Юлія М***Отзыв от покупателя. Продавец: PRO100BCE. Цвет: Коричневый
Подарили ребенку на два года, восторг, обнимает его, гладит, постоянно с ним разговаривает и хохочет. Даже не ожидали, что так понравится, пока носится с ним, не расстается )
Хорошего качества игрушка, аккуратно пошит, звук в меру громкий.- Достоинства:
- мягкий, смешной, удобно ребенку держать в ладошках, смешно повторяет и двигается.
- Продавец PRO100BCE
Спасибо Юлия за отзыв ) очень приятно , пусть хомяк-повторюшка долго радует Вашу семью ))
- Тамара В***Отзыв от покупателя. Продавец: JuliShop. Цвет: Коричневый
Дітям дуже подобається іграшка, повторює смішним голосом і тремтить. Прийшла з подарунком від магазину. Дорослих не бісить ;)
- Достоинства:
- дуже цікава
- Продавец JuliShop
Добрий день, Тамаро! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!
- Тетяна З***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет: Коричневый
Дякую магазину за іграшку і за приємний подарунок) хом'як працює, повторює слова і рухається приємно здивував подарунок до замовлення, неочікувано, щіро вдячна і вже скористалася вражена від рівня обслуговування, буду у вас замовляти і далі, радити знайомим, бажаю вам шалених продажів
- Достоинства:
- Адекватні ціни, великий асортимент, подарунки до замовлення)
- Продавец FlashShop
Добрий день, Тетяна! Ми щасливі що ви залишилися задоволені обслуговуванням нашого магазину та безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути інші товари нашого магазину - ми певні що ви знайдете для себе багато корисного та цікавого і будемо раді знову вас обслуговувати! Бажаємо мирного неба над головою та гарного дня!
- Юлія В***Отзыв от покупателя. Продавец: PRO100BCE. Цвет: Коричневый
Прикольний хом'як, як на фото.
Продавець заздалегідь встановив батарейки, змогли протестувати прямо на пошті.- Достоинства:
- Невеликий
- Недостатки:
- Нема.
- Продавец PRO100BCE
Дякуемо Юлія за відгук , деже приемно ))
- Наталя П***Отзыв от покупателя. Продавец: PRO100BCE. Цвет: Коричневый
На день народження брата дідусь приніс ще і маленький подарунок меншій сестричці. Щастя дитини не було меж.гралися всі і навіть дорослі)
За свою ціну, супер іграшка для настрою. А мамі тепер непотрібно декілька раз повторювати, хом'як допомагає мамі- Достоинства:
- Щастя дитини)
- Продавец PRO100BCE
Дякуемо Наталя за відгук для нас він цінний))
- Людмила Щ***Отзыв от покупателя. Продавец: PRO100BCE. Цвет: Коричневый
Замовляла вдруге, але перший раз робила це в іншого продавця. Цей продавець додав до замовлення ще й батарейки, за що дякуємо. Продавець - приємна та ввічлива людина, замовлення виконано дуже швидко. Так тримати!
- Достоинства:
- Чудова іграшка. Цікава не тільки для дітей, але й дорослих та навіть для старичків.
- Недостатки:
- Немає.
- Продавец PRO100BCE
Дякую за відгук Дюдміла) ми намагаємося працювати в задоволення нашим покупцям))
- Інна Н***Отзыв от покупателя. Продавец: B.Sttab. Цвет: Коричневый
Хом'ячки чудові. Отримали із батарейками. Дуже сподобалося обслуговування: все чітко і оперативно.
- Достоинства:
- Із батарейками
- Покупочк@
Інна дякуемо за відгук дуже вдячні ))
- Виктория А***Отзыв от покупателя. Продавец: PRO100BCE. Цвет: Коричневый
Слов нет) одни эмоции) перед тем, как отдать хомяка ребёнку, мы, взрослые проверили его на качество..
Ребёнок получил игру гораздо позже, чем ожидал))
Великолепная, весёлая игрушка! В любое время поднимет настроение не только ребёнку, но и взрослому. Рекомендую! Обязательно порадуйте себя и своего ребёнка))- Достоинства:
- Сплошное достоинство)
- Недостатки:
- Не выявлено
- Продавец PRO100BCE
Виктория спасибо за отзыв ) для нас он ценен !
- Надежда Б***Отзыв от покупателя. Продавец: PRO100BCE. Цвет: Коричневый
Отличный хомяк, ребенок очень доволен всё работает, быстрая отправка, спасибо )
- Достоинства:
- Цена , качество
- Продавец PRO100BCE
Спасибо Надежда за отзыв )) для нас он ценен ))
- Дмитрий К***Отзыв от покупателя. Продавец: B.Sttab. Цвет: Коричневый
Хомячок хороший, спасибо) Ребёнку год, понравился ) Единственное - ожидали, что его голос будет более тонким. Отдельно хочу отметить наличие батареек - это подход с умом. Как с пользой для продавца, так и для покупателей. Проверил сразу при получении, не тратишь время на обратный поход для возврата и продавцу удобно. Т е ситуация win-win, молодцы!
- Продавец Покупочк@
Спасибо Дмитрий за отзыв )) для нас он ценен ))
- Дмитрий К***
Всё некогда было написать. Хомяк сломался где-то недели через 2)
- ТамараОтзыв от покупателя. Продавец: PRO100BCE. Цвет: Коричневый
Классная игрушка, понравилась не только детям, но и взрослые повеселились). Доставка быстрая, игрушка качественная.
- Достоинства:
- Соответствует картинке, хороший пошив, батарейки в подарок
- Продавец PRO100BCE
Спасибо Тамара за ваш отзыв ! Очень приятно , мы стараемся для Вас , что бы возвращались в наш магазин ))
- Вася С***Отзыв от покупателя. Продавец: СlarisseStore. Цвет: Белый с коричневым
Голох хомяка ржака , чотко повторює
- Достоинства:
- Голос і повторювання
- Роман Я***Отзыв от покупателя. Продавец: JuliShop. Цвет: Серый
Прикольна іграшка, але за регулятор гучності яб трохи доплатив, і за вкл викл вібрації. Бо як довго граєтся дитина то трохи гучно і набридає
- Продавец JuliShop
Добрий день, Романе! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!
- Яна Л***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет: Серый
Дітям сподобався, м'якенький та милий, працює добре
- Достоинства:
- В комплекті батарейки, дитина відкрила подарунок і одразу отримала надзвичайні емоції
- Недостатки:
- Після першого падіння кришка під батарейки більше не тримається, прийшлось ліпити скотч
- Продавец FlashShop
Добрий день, Яно! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!
- Галина З***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет: Серый
Дуже класна іграшка,рекомендую.
- Достоинства:
- Все працює
Дякуємо за ваш відгук)
- Продавец FlashShop
Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині. Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!
- Оксана Я***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет: Коричневый
Очень понравился хомяк, необычно интересно и весело. Цена радует. Спасибо
- Продавец FlashShop
Добрий день, Оксана! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!
- Диана Б***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет: Серый
Дитині дуже сподобався Іграшка повністю працює, та дуже хорошої якості.
- Продавец FlashShop
Добрий день, Діано! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!