- Дмитрий О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 32". Цвет рамки: Черный
За свои деньги нормальный
- Достоинства:
- Пульт удобный
- Недостатки:
- Пока нету
Представник брендуДобрий день!
З повагою, компанія KIVI.
- ВитаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 32". Цвет рамки: Черный
Телевизор понравился, звук, изображение хорошие.
- Достоинства:
- Всё хорошо
Представник брендуДобрий день!
З повагою, компанія KIVI.
- ГеннадийОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 32". Цвет рамки: Черный
Нормальный телик, изображение настроил, звук хороший. За несколько дней работы нареканий не появилось
Представник брендуДобрий день, Геннадій!
З повагою, компанія KIVI.
- Ірина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 32". Цвет рамки: Черный
Гарний варіант за свої кошти, працює вже десь пів року. Однак, на деяких каналах якісь ну зовсім кошмарна. Сподіваюсь, що це просто проблеми каналу, а не картинка телевізора. Звук якісний, легко налаштується і підключається до демонстрації з телефону. О
Однак, коли ставиш мову українську - чомусь деякі канали перекидає на французьку чи англійську, тому доводилось повертати на російську мову, щоб повернути українське озвучування- Достоинства:
- Топ за свої кошти
- Недостатки:
- Іноді погана якість картинки на ТБ
Представник брендуДобрий день, Ірино!
Дякуємо за відгук.
Якість зображення залежить також від джерела і сигналу.
Для вирішення питання з налаштуванням мови, будь ласка, скористайтеся наступними каналами для зв’язку зі службою технічної підтримки:
Telegram: tg://resolve?domain=HelperKIVI_bot
При зверненні вкажіть, будь ласка, модель телевізора, серійний номер і детально опишіть ситуацію. Технічні консультанти допоможуть налаштувати телевізор і дадуть відповіді на питання.
З повагою, компанія KIVI.
- АлексейОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 32". Цвет рамки: Черный
Качество изображения ужасное! Никакие настройки не помогают! Только возврат.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Данная модель - изображение
Представник брендуШановний Олексій!
Нам шкода, що у Вас склалося таке враження про телевізор.
Чи пробували Ви змінювати режими зображення або підлаштовувати параметри вручну, обравши "Користувацький"? Також якість зображення залежить від джерела.
Для того щоб ми могли допомогти у вирішенні питання, будь ласка, скористайтеся наступними каналами для зв'язку зі службою підтримки:
З повагою, компанія KIVI.
- Гордылюк В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 32". Цвет рамки: Черный
Купив цей ТВ тиждень тому. Основні вимоги були - 32 дюйми, FULL HD, Smart TV. За свої гроші чудовий ТВ. Дуже рівна картинка, без засвітів екрану по краям, як то я бачив в інших ТВ. З мінусів, які покищо маю - це не те що не читає пристої, підключені до USB (а їх і ТВ цілих два), а взагалі в переліку не показує наявність цих портів. І не можу скачати додаток Google Chrome, пише що типу google вже є, але к меню коли листати його немає. Скачав якийсь інший додаток, через який "криво" заходжу безпосередньо в інтернет, щоб дивитися фільми.
- Достоинства:
- Якість картинки, хороший функціонал
- Недостатки:
- В меню не виводиться на екран розєм USB, не скачується додаток Google Chrome
Представник брендуДоброго дня, Володимире!
Дякуємо за відгук. Раді знати, що Вам сподобався телевізор.
Для перегляду вмісту накопичувача рекомендовано скористатися системним Multi Media Player або завантажити сторонній файловий менеджер.
Браузер в Smart TV за характеристиками і призначенням відрізняється від браузеру в ПК або смартфоні.
Перегляд відео в браузері може призвести до перевантаження пам'яті телевізору. Рекомендовано використовувати легальні онлайн кінотеатри для перегляду відеоконтенту або трансляцію екрану, а браузер застосовувати для пошуку інформації.
З повагою, компанія KIVI.- Олег
Спробуйте браузер Tv bro, він блокує рекламу. В налаштуваннях виберіть Safari(Desktop) або Chrome(Desktop). Для накопичувачів x-plore file manager
- Олег
Google chrome нема ні на якому Android tv
- Сергей Г***Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 32". Цвет рамки: Черный
Включається 1хв. 20сек. !!!!
- Недостатки:
- Включається 1хв. 20сек. !!!!
Представник брендуШановний, Сергій.
Для вирішення питання, будь ласка, скористайтеся наступними каналами для зв’язку зі службою технічної підтримки:
З повагою, компанія KIVI.- Дмитрий А***
Для вимикання телевізору потрібно короткочасно натиснути на кнопку вимикання, щоб телевізор ввійшов в режим очікування. Якщо затиснути кнопку на 2-3 секунди він повністю вимкнеться .Тобто наступного разу ви будете завантажувати Андроїд з самого початку, а це саме той час , що вами вказано. Також не слід вимикати ТВ з розетки .
- ВолодимирПродавец: Rozetka. Диагональ экрана: 32". Цвет рамки: Черный
Підскажіть як налаштувати зображення, а саме насиченість кольорів, вже всі налаштування перепробував, а кольори вигорівші. Напишіть в кого які налаштування (яскравість, насиченість, різкість)
- Достоинства:
- Поки ніяких
- Недостатки:
- Кольори
Представник брендуДоброго дня, Володимире!
Якщо у Вас виникають питання під час налаштування або експлуатації телевізору, будь ласка, скористайтеся наступними каналами для зв’язку зі службою технічної підтримки:
Telegram: tg://resolve?domain=HelperKIVI_bot
При зверненні вкажіть, будь ласка, модель телевізора, серійний номер і детально опишіть ситуацію. Консультанти допоможуть налаштувати телевізор і дадуть відповіді на питання.
- Ойген Т***Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 32". Цвет рамки: Черный
Телевизор приобрел неделю назад. Пока всем доволен.
Изображение, пульт, андроид - всё на высоте.
Шикарный вариант на кухню в хрушевку- Достоинства:
- Картинка, пульт , андроид
- Недостатки:
- Пока нет
- ВладиславПродавец: Rozetka. Диагональ экрана: 32". Цвет рамки: Черный
Залишаю відгук на 4 зірки тільки через те, що сам налаштував зображення, хоча це не проблема, з оновленням виправлять. З рештою звук шикарний, як і зображення, швидкий пошук фільмів і відео за допомогою асистента, додатки можна не відкривати. Мемс в телевізорі нема, це помилка. Параметри можу зображення які тимчасово вирішать проблему. Підсвітка 100%, яскравість 48%, контрастність 85%, насиченість 55%, різкість 14. Спускаємось в розширенні параметри і вмикаємо Високу чіткість. Готово, отримуєте найкращий тв на ринку, оновлення доречі приходять часто.
- Достоинства:
- Звук, зображення, зручний голосовий пульт, 5гц wifi
- Недостатки:
- Налаштовувати треба зображення самому, що є питання тимчасове оновлення виправлять.
Представник брендуШановний Владислав.
Дякуємо за відгук. Раді дізнатися, що Вам сподобався телевізор. Нехай покупка приносить тільки позитивні емоції.
Помилку в картці товару буде виправлено. Вдячні, що допомагаєте нам стати краще.
З повагою, компанія KIVI.- Євгеній
При 100% яскравості на LED-телевізорах доволі швидко згорає діодна підсвітка...Як на мене краще її знизити,але тв прослужить довше без ремонту!
- костяПродавец: Rozetka. Диагональ экрана: 32". Цвет рамки: Черный
Хотів купити пішов в інший магазин глянути вживу і був у шоці
Тусклий ..івняно сірий екран
При заявлених скажених характеристиках
Задовбав консультанта грався з пультом і результат той самий
Це звісно не проблема розетки але бажання пропало
Пишу раптом кому знадобиться
Представник брендуДоброго дня, Костянтин! В телевізорі є багато функцій та налаштувань за допомогою яких ви можете налаштувати зображення конкретно під себе.
З повагою, KIVI!- костя
Шановний представник ківі
При яскравості на максимум змінити вже щось неможливо і тут проблема у виробника - Владислав
Взагалі-то пульт легко прив'язати, там я під кришкою комбінація клавіш. По друге зайдіть у налаштування зображення, там підсвітка за замовчуванням 56%, покладіть 100%. Яскравість 48%, контраст 85, насиченість 58%. Включіть в налаштуваннях зображення параметр Висока чіткість. Просто треба думати, а не через своє нерозуміння писати гнівний коментар. Дякую