Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Домашняя одежда ISSA PLUS 13666 M бежевая (issa2007682318834)

Код:  363491994
  • Микола
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: M. Цвет: Черный

Супер. Піжама приємна на дотик, тепла, гарно виглядає. Є ремінець-повʼязка. Можна і тільки верх як халатик носити.

Недостатки:
    Немає кишень

Доброго дня! Дуже дякуємо Вам за відгук. Ми впевнені, що він буде цікавим і корисним для майбутніх покупців. Завжди до Ваших послуг!

• Марина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: M. Цвет: Насыщенный сиреневый розовый
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Рекомендую
    піжамка суперова

Достоинства:
    Яскравиа, насичений колір. Мяка. Пошита гарно!
    • Соответствие размерной сетке

Соответствует

Добрий день! Вдячні за те, що Ви приділили час та поділилися своїми враженнями. Величезна радість, що змогли виправдати Ваші очікування.Обов'язково повертайтеся до нашого магазину знов, Вам завжди раді!

• Анастасия Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: S. Цвет: Насыщенный сиреневый розовый

Очень понравмлась пижама. Осталась безумно довольна. Качество шикарное, теплая, стильная и идеально подошла по размеру

Достоинства:
    Качество супер
  • Анастасія Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: S. Цвет: Черный

Неймовірна піжамка, дуже приємна до тіла і ідеально підійшла за розміром. Рекомендую.

• Яна Ш***
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Сподобалась піжама, відповідає фото, розмір М на параметри 88-72-96 підійшов, довжина штанів на зріст 162 ідеальна

Достоинства:
    Гарна якість, відповідає фото і розмірній сітці
    • Соответствие размерной сетке

Соответствует

• Валерия К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: M. Цвет: Черный

Піжама дуже приємна на дотик, розмір ідеально сів. Дуже задоволена!

Достоинства:
    Приємна, гарна, тепла
  • Марина В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: L. Цвет: Черный

Тепла, зручна і легка. Розмір відповідає