Отзывы покупателей о Павербанк Power bank 4 роз'єми I-Battery 100000 mAh з ліхтариком та вбудованими кабелями Чорний

Оценка пользователей 4.51/5
  • Ольга Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Smartestbuy. Емкость батареи: 80000. Цвет: Черный

Отличный павербанк. Читая предыдущие комментарии о том, что он заряжается не полностью, опасалась что также может произойти и с моей покупкой. Но нет. После использования павербанка с первого раза он зарядился до 100% с первой зарядки. Покупкой довольна.

• Продавец  Smartestbuy

Доброго дня. Вдячні за відгук, обовʼязково звертайтесь ще!

• Яна М***

Ми не перевірили входи , Тпсі вхід не працює взагалі .. ні з яким шнуром , сьогодні не було світла і вирішили скористатись павером - фігня .. все на Type-C а воно не працює..

• Продавец  Smartestbuy

Доброго дня. Наш менеджер звʼязувався із Вами, тут ще раз дублюємо відповідь: розʼєм Type C в павербанку не використовується для зарядки смартфону, виключно для зарядки самого павербанку. Для зарядки телефону є 4 вихідних розʼєми, саме через них відбувається зарядка гаджету

• Володимир Б***

Прочитав інструкцію з користування. Повністю розрядив павербанк. Більше 98 відсотків не набирає.

Достоинства:
    Все нормально
    Недостатки:
    Уже написав
    • Продавец  Smartestbuy

Доброго дня. Це нормально що частина комулятивного заряду залишається невикористаним. Найближчим часом наш менеджер звʼяжеться із Вами для уточнення.

• Яна М***

Ввечері лягала стоїть на зарядці 98% , встаю вранці 98 % .. він до 100 заряджається ? Звʼяжіться зі мною (

Недостатки:
    Не заряджається повністю
    • Продавец  Smartestbuy

• Станислав И***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Smartestbuy. Емкость батареи: 100000. Цвет: Черный

Хороший аппарат пришол 66 процентов заряда.Поставил на зарядку и заряжается только на 98 процентов! А так вроде все хорошо! И конечно долгая очень зарядка павера капец! Заряд до 100 процентов не доходит.Что посоветуете? И еще 1-2 вход зарядке медленно! заряжает 3-4 юсб быстро я думал одинаково равномерна.

• Продавец  Smartestbuy

Доброго дня. Для повної зарядки павербанка Вам необхідно спочатку розрядити пристрій під ноль використавши первинний акумулятивний заряд(ну тобто фабричний заряд показник якого Ви бачите на індикаторі при отриманні товару) і далі, вже з нуля, заряджати павербанк, так пристрій зарядиться на 100 відсотків. Стосовно швидкості заряду: ми рекомендуємо заряджати павербанк згідно вказаної в характеристиці інструкції, тобто на дріт Type C з дозволом не нижче 3.0 А. Так павербанк буде заряджатись значно швидше. Але в будь якому випадку час заряду буде довшим порівняно зі звичайним пристроєм такого типу, цей павербанк як Ви встигли переконатись відповідає ємності на 100 відсотків.
      Вдячні за Ваш відгук, звертайтесь ще!

• Юлія У***

Прийшов із зарядом 73% ,ліхтарик працює .Вага вразила (не легкий). Поки що задоволені товаром.

Недостатки:
    Не має
    • Продавец  Smartestbuy

• Вячеслав Я***

павербанк хороший рекомендую

• Татьяна В***

Все прийшло гарно запаковано, павер заряджений був на 54 % хватило на 3 для телефона. Поки все норм перша зарядка на 100%

Достоинства:
    Обʼєм і функції.
    Недостатки:
    Поки нема
    • Продавец  Smartestbuy

Доброї ночі. Вдячні за Ваш відгук, обовʼязково звертайтесь ще!

• Михайло Ц***

В цілому після повної розрядки.
    Заряджався приблизно 30 годин з 0 до 100%
    За чотири дні використання на позиціях зарядив два рази батерейку до радєйки ( кожен заряд по 13-15%) і телефон з ємкістю батареї 6000 - 3 рази( кажен заряд теж - 13%).
    Плюс використовувався як освітлення бліндажу та окопу ( який мав перекриття ).
    Залишок батереї по закінченні 4 днів становив 26%.
    На 17-20 % заряд впав на 0.
    Ще не бачив жодного Павербанка який по заявленим критеріям давав теж саме , усі дають на 20% меньше , впринципі і цей теж не виключення.
    Но покупкою задоволений , надійний , одним словом беріть непожалкуєте...

Достоинства:
    Ємкість батереї
    • Продавец  Smartestbuy

Доброго дня. Насправді павербанк може видавати ще більше, падіння на 0 з 17 відсотків це нормально, оскільки Ви використовували весь цей описаний Вами час перший, ще фабричний заряд. Після зарядки павербанка з нуля до потрібної Вам цифри заряда він буде відпрацьовувати усю ємність закладених у нього батарей. Вдячні за відгук, звертайтесь ще!

• Ольга Ф***

Павер прийшов заряджений, цілий...заряджений був на 80%...поки все працює

Недостатки:
    Поки не виявлено
    • Продавец  Smartestbuy

Доброго дня. Вдячні за Ваш відгук, звертайтесь ще

• Володимир Б***

Не зовсім зрозумів прикол. Отримав поштою придбаний power bank із зарядкою 68%. Почав ним заряджати смартфон. Після декількох зарядок батарея розрядилась до 40% і відразу впала на 0%.

Достоинства:
    Недостатки:
    Раптова повна розрядка з майже половини задекларованої ємкості
    • Продавец  Smartestbuy

Доброго дня. Це нормально для першого акумулятивного заряду, тобто спочатку Ви розряджаєте павербанк під ноль, використовуючи його для своїх потреб. Потім заряджаєте його знову і він працює так як і мав би. Ви зарано зробили висновок

• Юлия Л***

Чудова банка.купую вже вдруге.

Достоинства:
    Об'єм і 4 usb порта
    • Продавец  Smartestbuy

Доброго дня. Вдячні за відгук, звертайтесь ще!

• Шморгун В***

Якість збірки гарна. Девайс приїхав заряджений на 76% . Протестив - всі порти працюють як і очікувалось. Політ нормальний , сподіваюсь відслужить добре

Достоинства:
    Потужність і лаконічність
    • Продавец  Smartestbuy

Доброго вечора. Вдячні за Ваш відгук, звертайтесь ще!

• Олег П***

Дуже тішить що є відповідність характеристикам, тобто павербанк реально сотка. Купляв схожий павер дешевше, але не виправдав сподівань. Також вдячний продавцеві за консультацію, буду звертатись ще, обовʼязково.

• Продавец  Smartestbuy

Доброго вечора. Вдячні за відгук, звертайтесь ще

• Андрей К***

Не держит заряд

• Продавец  Smartestbuy

Доброго дня. Найближчим часом наш менеджер звʼяжеться із Вами для уточнення

• Виктор Я***

Як включити ліхтарик ?

• Продавец  Smartestbuy

Доброго дня. Декілька разів швидко натискаєте бічну кнопку або затискаєте, таким чином ліхтар включається

• Анна Б***

Задоволена покупкою. Досить стильний. Доставлено зарядженим на 80+. Чудовий в користуванні.

Достоинства:
    Товар відповідає опису. Дуже потужний.
    Недостатки:
    Не має.
    • Продавец  Smartestbuy

• Олександр Р***

Швидко прийняли замовлення та одразу відправили. Павербанк відповідає характеристикам на сайті. Прийшов заряджений на 85%. Заряджає добре.
    Дякую продавцю за гарний товар та оперативну доставку :)

Достоинства:
    Велика ємність
    Недостатки:
    Якщо будуть виявлені, одразу напишу.
    • Продавец  Smartestbuy

• Ксенія М***

Товар отримала, все реально згідно опису, вага відповідає. Приїхав зарядженим на 70 відсотків, вже заряджала телефон поки що усе ок.

• Продавец  Smartestbuy

Доброго дня. Вдячні за відгук, звертайтесь ще!

• Наталья С***

Отримала швидко. Дуже приємний менеджер.)Користуючись 2 дні, всім задоволена. Дякую!)

Достоинства:
    Дуже потужний
    Недостатки:
    Не побачила.
    • Продавец  Smartestbuy

Дорога дня. Нама дуже приємно що Вам сподобалось користування товаром та наше обслуговування. Звертайтесь ще!

• Андрей Ф***

Приобрёл я себе этого монстра и очень доволен.Это реально неиссякаемый источник энергии.Пришёл хорошо упакованный,заряженный на 82%.Решил его зарядить до 100%.Поставил на зарядку и был удивлён,что в него влилось целых 23000мАч.Так что тут реально ёмкость 100 000.Брал исключительно для питания через повышающий шнур роутер.Так что быстрая зарядка мне совершенно не нужна.Заряжается конечно не быстро,видимо из-за того,что моё зарядное не подошло.Заряд берёт стандартными 5 v,2ампера.Так что сами можете подсчитать, сколько по времени будет заливаться 100 000мАчЯ хотел большую ёмкость и я её получил.Продавца рекомендую.Товар соответствует описанию полностью.На фото видно, сколько влилось в эту мегабанку с 82 до 100%.

Достоинства:
    Мега ёмкий!Соответствует описанию.
    Недостатки:
    Недостатков нет,если конечно Вы не рассчитываете на быструю зарядку.
    • Продавец  Smartestbuy

Доброго дня. Вдячні за Ваш змістовний коментар, нам дуже дуже приємно. Стосовно більш швидкої зарядки павербанка то радимо заряджати на дроті роз"єму Type C із функцією fastcharge, так павербанк буде заряджатись значно швидше.

• Михаил Т***

по факту там нет 100000мА - там от силы 50К аМ, так как я их купил два и для проверки купил тестер +280новая почта пересылка .... по итогу на тестере показывает 48600..... с копейками МА... думал погрешность.... но всё правильно с емкостью телефона и акумами 16850 сходилось плюс минус 2-3%.... так что продавец мягко говоря - "звездит" или умалчивает что 100000 Ма - это две банки по 50-45К Ма - как в телефоне.... да и кому интересно все "клюют" на макс емкость и мин цену.... так что поздровляю вы "л****а" как и я......

• Микола В***

В знакомого на 60000 и он весит намного больше и как я не пробовал быстрой зарядки здесь нету

• Продавец  Smartestbuy

Доброго дня. Шановний клієнте, ми не можемо знати із яким конкретно товаром Ви проводите порівняння, але маємо зауважити що вага товара чітко прописана в характеристиках вказаних в описі товара і як Ви встигли помітити вона відповідає реальності. Стосовно швидкої зарядки можливо Ваша модель смартфона(якщо ми правильно розуміємо, саме про зарядку смартфона йде мова) не підтримує дану функцію в поєднанні зі звичайним дротом, тому радимо використовувати дріт із функцією fast charge, це мало б збільшити інтенсивність видачі заряду від павербанка до телефона

• Олег Б***

Брали для зарядки трьох - чотирьох телефонів одночасно, по якості недоліків поки що не побачив. В цілому, хороший павербанк. Був схожий по ємності але цей краще

Достоинства:
    Відповідає очікуванням
    Недостатки:
    Не побачив
    • Продавец  Smartestbuy

Доброго дня. Вдячні за Ваш відгук, звертайтесь ше

• Оксана Р***

Павербанк отримала, стосовно якості то прекрасно видає заряд як для micro usb так і для дроту lighting. На рахунок ємності то все ніби ок, використовувала для зарядки декількох пристроїв одночасно і заряд на індикаторі павербанка майже не змінився, реально об'єм відповідає, бо треба було саме для тривалого використання в місцях де немає мережі 220. І окреме дякую що швидко поїхало, треба було дуже терміново

• Продавец  Smartestbuy

Доброго дня. Вдячні за Ваш відгук, звертайтесь до нас ще!

• Микола А***

Заряджає супер, але в першу чергу хотілось би відмітити функціональність батареї та ємність, об єм відповідає заявленому

Доброго дня. Вдячні за Ваш відгук, звертайтесь ще

• Андрій Т***

Качественная батарея, и фонарик тоже ок

• Євгеній Ф***

брали для роботи в умовах де немає доступу до мережі 220, по суті потрібна була міні станція для живлення багатьох пристроїв. Павербанк класний, батарея відповідає заявленій ємності

Достоинства:
    ДУУУЖЕ КРУТА РІЧ!!!!
    • Продавец  Smartestbuy

• Кирил Л***

Чудовий павербанк, я брав для зарядки айфона та андройда, окремо треба було для живлення спеціалізованої техніки поза містом. Усе підійшло, дуже дякую що відправили у той же день, це було дуже важливо.

• Продавец  Smartestbuy

Доброго дня. Вдячні за відгук, звертайтесь ще

• Микита О*** Бугло

Потрібно було для роботи міні станціі по зарядці багатьох пристроїв у поольових умовах, поки що усе супер, дякую

• Продавец  Smartestbuy

Доброго дня. Ми переконані що і в подальшому Ви не будете розчаровані. Дякуємо за відгук

• Дмитрий

При подключении второй раз на зарядку перестали подавать признаки "жизни".
    Вобжем голимый л**********и

Достоинства:
    Нету
    Недостатки:
    Ширпотреб
    • Smartestbuy

Доброго дня. Шановний клієнте, нам прикро щодо ситуаціїї яка склалась, мусимо зазначити що наше бажання зрозуміти що трапилось із товаром не знайшло відгуку у Вас, оскільки ми зв"язувались із Вами для уточнення інформації, але марно. Можемо припустити що товар потрапив у воду і його замкнуло, хоча для аргументованих припущень потрібно більше інформаціі

• Максим С***

Робив замовлення у вихідний день. Продавець оперативно вийшов на зв'язок та відправив повербанк мести с шнуром для зарядки, магазин рекомендую .

Недостатки:
    Недолікив немає
  • Виктор К***

Отличный павер, для зарядки нескольких телефонов самое то

• Продавец  Smartestbuy

Доброго дня! Нам приємно що вам сподобалось, звертайтесь до нас ще!

• Genrih G***

Користуюсь в польових умовах. Поки все гуд. Ємкість "банки" задовільняє .

Доброго дня. Нам дуже приємно що Вам усе сподобалось. Бережіть себе

• Genrih G***

Робив замовлення у вихідний день. Продавець оперативно вийшов на зв'язок та відправив товар.
    "Банку" замовляв для заряджання смартфону та інших девайсів в польових умовах.
    Виріб ідеально розміщаєється в утілітарному підсумку.
    Надіюсь,що павербанк не підведе.

• Марина Р***

Хороший павербанк, реальний вміст відповідає заявленому продавцем що найголовніше, бо брали для тривалої зарядки декількох телефонів.

Достоинства:
    Реальна ємність та вага
  • Олег Л***

Были сомнения или брать, нужно было для длительной работы. Но это реально объёмный павербанк, емкость и указанный продавцом вес полностью соответствует описанию. Чуть подтормаживает при зарядке айфона но для андройда если заряжать на шнуре быстрой зарядке вообще супер. Отдельное спасибо за быструю отправку заказа

Достоинства:
    Реальный объем соответствует
    Недостатки:
    Не увидел пока
    • Продавец  Smartestbuy

Доброго вечора. Вдячні за Ваш відгук, звертайтесь ще!