- AI аналіз відгуків66 відгуків: 75% позитивні, 10% нейтральні, 15% негативні.Виберіть, щоб дізнатися більше
- Денис К***Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop
Товар не рекомендую, за таку ціну міг бі попрацювати хочяб рік.
- Достоинства:
- Попрацював добре, але не довго.
- Недостатки:
- Працював 3 місяці, і гепнулся. Зарядку не бере.
- Андрій Н***Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop
Ліхтар норм , світить добре, класно те що можна включити нижню лампу окремо.
- Достоинства:
- Яркий.
- Недостатки:
- Стоїть 2 акумулятора по 1200 mah а не 3600.
- Сашко
Питання щодо часу роботи: на скільки годин вистачає цих 2400 mAh на максимальній яскравості? Бо в описі заявлено 3600, і хочеться зрозуміти, чи сильно відчувається ця різниця в автономності під час відключень.
- Аліна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop
Якісна річ , відпрацьовує свої 5-6 годин. Покупкою задоволена
- Достоинства:
- 6 годин автономної роботи
- Сашко
Аліно, підкажіть, будь ласка, ці 5-6 годин - це на якому режимі освітлення? Цікаво зрозуміти різницю між режимами.
- Продавец VilliniShop
Дякуємо за відгук
VilliniShop дякує за вашу довіру!
Гарного користування та будемо раді бачити вас знову - Александр
Чи світить вона яскраво весь цей час, чи під кінець уже ледь тліє? Бо зазвичай такі лампи втрачають яскравість пропорційно розряду
- Лілія Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop
Якість відмінна . Працює як павербанк . Світить сильно та довго
- Достоинства:
- Працює як павербанк
- Алекс
Лілія, підкажіть, будь ласка, чи могли б ви додати фото лампи в кімнаті на максимальній яскравості?
Зараз майже немає фото від покупців у реальних умовах, а це дуже допомогло б тим, хто тільки планує покупку. Дякую! - Валерий
Лілія, а "сильно та довго" — це скільки в реальних цифрах? Цікаво, чи світить вона реально яскраво хоча б 3 години, чи через годину вже стає тьмяною? Допоможіть розібратися з цією "магією" чисел.
- ВіталінаОтзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop
Замовляла для батьків. Вони задоволені.
- Аліна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop
Лампа чудова , довго працює та яскраво світить . Як на мене найліпше співвідношення ціна -якість.
- Достоинства:
- довгий час роботи
- Сашко
Аліна, підкажіть на скільки вам вистачає одного заряду? Дякую.
- Андрій М***Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop
2 місяці прожив після чого перестав нормально заряджатись. Своїх грошей він не стоїть, його реальна ціна 300грн і це враховуючи інфляцію
- Достоинства:
- Недостатки:
- Бистро деградує акумулятор. Завищена ціна
- Александр
Подскажите плз, а солнечная панель там функциональная?
- Людмила Г***Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop
Чудовий ліхтарик. Замовила ще один.
- Олександр
Людмило, підкажіть, будь ласка, з власного досвіду: скільки приблизно годин ліхтарик працює на максимальному режимі яскравості? Дякую.
- Іван К***Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop
Не знаю як кому , а мені завджи від бренду Вілліні попадаються товари просто чудової якості - от і ця лампа в чудовий якості . Виконана ,як завжди дорого і працює згідно опису . Працює 5+ годин і заряджається відмінно. З продавцем завжди можна звʼязатись і він мені завжди допомагає, якщо виникають питання - дуже приємний продавець
- Достоинства:
- Якість на висоті
- Ніна
Підкажіть, будь ласка, 5+ годин — це лампа світить на максимальній яскравості чи на мінімальній?
- Йосип К***Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop
Підтверджую слова вдячних покупців - цей ліхтар світить більше 5-ти годин . Річ виконана якісно - і в середині дійсно вказаний обʼем батареї. Раджу до покупки товар у даного продавця
- Достоинства:
- Відповідає опису
- Продавец VilliniShop
Дякуємо за замовлення та за ваш неупереджений відгук
- Олександр
Йосипе, підкажіть, будь ласка, де саме вказаний об’єм батареї — на самих акумуляторах чи в описі/інструкції?
Буду вдячний за уточнення.
- Роман Р***Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop
Працює 5-6 годин , заряджається біля 2-3 годлини звичайною зарядкою. Освітлює кімнату 25 кв.м . Якістю та функціоналом повністю задоволений
- Достоинства:
- відмінна якість
- Олександр
Роман, а на якому режимі яскравості у вас виходить 5–6 годин роботи — максимум чи середній? Дякую.
- Продавец VilliniShop
Олександр - все на максимумі ! Так як вам потрібно . Лампа працює неймовірно довго та світить фантастично
- Продавец VilliniShop
Дякуємо за замовлення та за ваш неупереджений відгук
- Андреева О***Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop
Прошу не зараховувати мій попередній поганий відгук,де я хотіла повернути товар! Зі мною зв'язався продавець, та пояснив , що принципово заряджати зарядкою 5V, а також важливо , що індикатор зарядки не вказує реальний рівень заряду ( має простояти на зарядці годин 4-5). Після того як зарядила правильно все працює ідеально, світить наче світло і не вимикали вже більше 6 годин! Але все ж таки хочу зауважити- настільки важлива інформація має бути написана 10 разів великими літерами! Бо маю багато ліхтарів і всі заряджаю тим , що під руку попаде) і все ок.А тут так не працює!
- Достоинства:
- Дуже яскраве освітлення
- Недостатки:
- Немає регулювання температури освітлення, але то таке)
- Продавец VilliniShop
Дякую вам за відгук
- Олександр
Оксана, підкажіть, будь ласка, ці 6+ годин роботи — це на повній яскравості чи на якомусь середньому режимі?
- Андреева О***
Це з бічним сильним світлом( коли світиться весь ліхтар, без нижньої поділки) . Для однієї кімнати ( близько 20 м кв) цього достатньо як на мене , у кімнаті дуже світло! Єдине , що трохи дошкуляє це холодна температура освітлення, від такого освітлення втомлюються очі
- Владлен Г***Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop
Дуже швидко сідає
- Продавец VilliniShop
Дана лампа працює 6 годин мінімум вона у вас розряджена . Заряджайте блоком живлення 5-10 ват потужності не більше
- Александр
У вас в описании товара заявлено "Час освітлення: 4 - 8 годин".
А тут вы пишете 6 часов минимум.
- Андреева О***Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop
Взагалі не тримає заряд,хочу повернути
- Достоинства:
- Ні
- Недостатки:
- Не тримає заряд
- Продавец VilliniShop
Можете повернути . Але скоріше за все вона не заряджена
- Хоменко Р***Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop
Лампа погана.Заряжає пів дня дня і тільки 3 поділки.Сідає за час.Заряжаємо через блок зарядний від телефону
- Продавец VilliniShop
Потрібно заряджати нормальним блоком живлення і все буде добре
- Сергій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop
питань нема, ліхтар класний.
- Достоинства:
- ціна/якість
- Недостатки:
- поки не виявлено
- Вадим Т***Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop
Якість хороша. На максимумі тримає 4 год. Рекомендую
- Стародубець Т***Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop
Дуже погана кемпінгова лампа, сідає за 40 хвилин, а заряджається ,4 години, або це брак, або поломка, сам незнаю
- Достоинства:
- Ярко світиьб
- Недостатки:
- Швидко розряджається
- Продавец VilliniShop
Звʼязались з вами для уточнення . Чекаємо на вашу відповідь у Вайбер
- Олександр
Дякую за відгук, Тарас. Ваш відгук вплинув на моє рішення чи брати цей ліхарик.
- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop
Після 4 разів заряджання, перестав заряджатися
- Продавец VilliniShop
Доброго дня . Після чотирьох разів заряджання чим ?
- Продавец VilliniShop
Будь ласка потужність блоку яким ви його заряджали в ватах або вольт та ампер на виході . Назвіть будь ласка щоб ми розуміли на кого вас переключати для подальшої розмови
- Продавец VilliniShop
З вами звязуэмось , ви не відповідаєте
- Александра Б***Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop
Чудовий девайс. Світить яскраво!
- Ірина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop
Через місяць використання перестав заряджатися.
- Достоинства:
- Світить максимум 2,5 години на повне освітлення
- Недостатки:
- Зламався через місяць
- Максим Д***Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop
Купували Лесь рік тому, зараз вже перестав заряджатися, надо в ремонт здавати або викидати. В цілому гарна штука, але краще щоб був type-c заряд
- Достоинства:
- Зручний в користуванні, яксраво світить.
- Недостатки:
- Працював недовго, micro USB заряд.
- Світлана П***Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop
Гарно світить, яскраво, тримає заряд довго
- Игорь Е***Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop
Дуже гарний
- Достоинства:
- Маленький
- Недостатки:
- Немае
- Владислава К***Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop
Вистачає на 2 -3 години , першу годину яскраве світло , далі дуже тускле. За такі гроші , це жахливо . Очікувала значно більшого . Не раджу
- Продавец VilliniShop
Добого дня . Дякуэмо за замовлення . З технічної точки зору це не можливо при коректному використанні. Ви не написали скільки часу і чим ви заряджали лампу . Радимо відправити на сервіс центр і ми перевіримо його щоб зрозуміти що саме не так . Також скажу що ви його купили рік тому і після кількох глибоких розрядів батареї теж може бути такий результат. В звичайному режимі це ліхтар топ якості який працює біля 8-ми годин . Менеджер звяжеться з вами щоб вияснити ситуацію
- Артем К***Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop
Освітлює кімнату 20 кв.м і працює біля 6-8 годин .
- Достоинства:
- Працює 3 дні ще ні разу не заряджав
- Сергій Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop
Ліхтар ну прямо дуже довго працює , я навіть не очікував . Світить доволі яскраво і загалом він практичний ,а те що він ще й працює як павербанк то взагалі виручає
- Достоинства:
- Яскраво світить довго працює
- Лілія А***Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop
Прекрасна лампа , ліпшої ще не купувала . Її просто не реально розрядити . Один раз зарядила і вже майже неділю по кілька разів на день користуюсь . Якість просто супер
- Достоинства:
- Довго працює
- Світлана Б***Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop
Лампа, конечно шикарная, светит прекрасно, ярко. Но, зарядки почему-то хватает на полтора часа максимум.
- Достоинства:
- Яркая.
- Недостатки:
- Конкретно моя лампа - заряд держит полтора часа. Огорчена.
- Продавец VilliniShop
Дякуємо за ваш відгук!
Хочемо уточнити, що тривалість роботи лампи безпосередньо залежить від обраного режиму освітлення. Чим більш щадний режим використовується — тобто коли задіяно менше діодів (наприклад, лише центральний ліхтарик у помірному режимі яскравості) — тим довше лампа працюватиме. У самому щадному режимі вона може світити до 8 годин.
Якщо ж увімкнути всі режими одночасно, тобто задіяти максимальну кількість діодів і найвищу яскравість, то час роботи, відповідно, скорочується — це нормальне явище для будь-якого акумуляторного освітлення.
Сподіваємось, це пояснення буде корисним, і дякуємо, що обрали саме наш товар!
- СергійОтзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop
Лампа швидко розряджається, у не працюючому стані.
- Достоинства:
- Ярко світить, 3 -4 години працює.
- Недостатки:
- Повністю заряджена лампа (не працююча), вже через 24 години на 20-30 % розряджається. Не тримає заряд.
- Продавец VilliniShop
Вітаємо.В особисті повідомлення направили Вам інформацію куди відправити лампу на СЦ для діагностики .
- Олена С***Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop
Лампа супер
- Достоинства:
- Яскрава, функціональна
- Недостатки:
- Поки не виявлено
- Кіян О***Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop
Чудова яскрава лампа
- Кіян О***Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop
Чудовий. Світить дуже яскраво. Має багато режимів світла
- Александр Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop
Работает хорошо, проверено на даче. Зарядки хватает на долго. От солнца заряжается долго . Мы довольны.
Спасибо за покупку !
- Оксана С***Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop
Якість хороша.Брала на фронт.Використовують без нарікань.
Яскраве світло,можливість заряджати телефон,компактні розміри.Все влаштовує. - Євген В***Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop
Дуже задоволений якістю . Дійсно довго працює і сильно світить. Куплю ще поки знижка
- Достоинства:
- яскраве світло