Отзывы покупателей о Витамины PROVET Profiline для котов Таурин комплекс, 180 таб
- Скопич Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 180
кицям сподобалось)))
- Достоинства:
- дуже корисно для котиків
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо за відгук. Якщо у Вас виникнуть питання, будь ласка, звертайтесь! Бажаємо Вам гарного дня!
- СветланаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 180
Один котик їсть з задоволенням, інший відмовляється їсти. Доводиться подрібнювати вітаміни і давати з паштетом гурме, бо з іншим кормом не стане їсти.
Шерсть наче краще стала рости у котика з дермапроблемами. За інші якості важко сказати, сподіваюсь на загальнозміцнюючий ефект.
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо за позитивний відгук. Якщо у Вас виникнуть питання, будь ласка, звертайтесь! Бажаємо Вам гарного дня!
- ИринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 180
Гарні вітаміни, кішечка їла з задоволенням. Жодного разу не відмовилась.
Представник постачальникаДобрий день! Дякуємо за відгук. Нам дуже приємно знати, що ви задоволені товарами бренда ProVET. Такі відгуки надихають працювати ще краще!
- МартаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 180
Про фінальний результат говорити ще рано, бо даємо лише +- 2 тижні. Купували для кошеня 7 місяців через проблему слоїння кігтів (стрижемо правильно, за всіма правилами (відрізаєм не багато та під рекомендованим кутом).
Так ось, кігті помітно зміцніли та стали набагато менше слоїтись.
Також киця їсть їх із задоволенням, чекає щодня щоб отримати свою ранкову вітамінку. Це тішить, бо я боялась, що доведеться давати силоміць.
В складі зазначено, що є "вітамінно-мінеральний комплекс", але не вказано який саме та в якій концентрації/пропорціях. Було б добре бачити цю інформацію.
До речі, ще бачила відгуки про відкрите упакування. Нам все прийшло ок і закрите.- Достоинства:
- Кошеня їсть з задоволенням, зміцніли кігті.
- Недостатки:
- Нема детального складу усіх компонентів.
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо за позитивний відгук. До складу препарату входить (дріжджі пивні, витаминно-мінеральний комплекс, дикальцію фосфат, сухі екстракти, абалону, плодів журавліни, кореня топінамбура, пробіотичні бактериї, Streptococcus faecium, Lactobacillus plantarum, Lactobacillus salivarius, гіпромелоза, ароматизатор харчовий). Детальнішу інформацію ви можете знайти на сайті виробника.
Якщо у Вас виникнуть питання, будь ласка, звертайтесь! Бажаємо Вам гарного дня!
- ОльгаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 180
Кіт їсть з задоволенням
- Достоинства:
- Ціна, швидка доставка
- Недостатки:
Представник постачальникаДобрий день, Ольга. Дякуємо за довіру та вибір бренду ProVET! Щиро раді, що Ви залишилися задоволені. Якщо у Вас виникнуть питання, будь ласка, звертайтеся! Бажаємо Вам гарного дня!
- Наталка Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 180
Наша їсть із задоволенням. Шерсть стала краще виглядати, не випадає.
- Достоинства:
- Ціна, вчасна доставка, для кішки по смаку підійшов комплекс.
- Недостатки:
Представник постачальникаДобрий день, Наталка! Дякуємо за довіру та вибір бренду ProVET! Щиро раді, що Ви залишилися задоволені. Якщо у Вас виникнуть питання, будь ласка, звертайтеся! Бажаємо Вам гарного дня!
- ЕленаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 180
Хочу добавить к своему отзыву. Вместе с этими витаминами купила ещё и комплекс для выведения шерсти Профилайн. Так вот, пересчитав те, которые для выведения шерсти, оказалось в банке на 17 таблеток БОЛЬШЕ!!! Решила взвесить на весах и оказалось, что ровно 90 грамм, как и заявлено на упаковке. Получается, что производитель не не докладывает нужное количество, а делает расфасовку по весу. По весу получается всё четко!!! Приношу свои извинения, что заподозрила кого-то в « хищении».
Представник постачальникаДобрий день! Ми вдячні за Ваш відгук!
Згідно норм виробництва кормова добавка ПРОФІЛАЙН дозується в банки не за кількістю, а саме за вагою. Відповідно, на упаковці зазначено фасування в грамах: для котів це 90 г (1 таб - 0,5г), а собак 100 г (1 таб – 1г). Кількість таблеток для котів зазначено 180 шт, але згідно нормативної документації, вага таблетки знаходиться в межах 0,5 г +/- 10%, тобто від 0,45 г до 0,55 г, внаслідок чого і відбувається коливання в кількості таблеток в банці при однаковій вазі.
- ЕленаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 180
Так же не поленилась пересчитать количество, оказалось 173 штуки из 180. Фольга защитная присутствовала, но не была приклеена герметично, как это должно быть. Доставка сработала отлично, как всегда.
- Достоинства:
- Коту понравились, ест с удовольствием.
- Недостатки:
- Недостача в упаковке
- Виктория П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 180
Баночка с препаратом была подозрительно вскрыта! Я не поленилась, перессчитала все таблетки--оказалось не хватает 8 штук из 180. Явно кто-то приспособился воровать. Вскрытая упаковка с препаратом--это недопустимо.
- Достоинства:
- Пока не знаю действия этого препарата
- Недостатки:
- Кошка не хочет его есть сама
- Яна
Це не зворотній звязок , пишіть до ссылка
Представник постачальникаДобрий день! Ми вдячні за Ваш відгук! Щоб розібратися у цій ситуації, будь ласка, уточніть деталі, а саме: чи була порушена цілісність захисної фольги або цілісність всієї посилки?
Будемо чекати на Ваші коментарі!
- Осычнюк Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 180
Отримали тільки вчора. Сьогодні друга спроба "миром" дати котові, відмовляється. Я знаю спосіб, загорнути у шматочок м'яса, запхати силою до рота. Можливо, але наврядчи, буде їсти сам. Оцінювати ефект ще рано. НЕ перераховувала, щільно закрито.
- Достоинства:
- Згідно із складом - дуже гарні, недорогі
- Недостатки:
- Наш котик не хоче їсти
Представник постачальникаДобрий день!
Дякуємо за довіру та вибір бренду ProVET!
Всі тваринки мають свої власні вподобання і сприймають кормові добавки індивідуально. Насамперед це залежить від багатьох факторів: стан зубів, гормональний статус, темпераменту, умови харчування тощо. Кормова добавка є необхідною частиною харчування для забезпечення відповідних фізіологічних процесів в організмі. Тож, рекомендуємо не припиняти задавання добавки, а для полегшення введення її в раціон, розтовкти та додати до основного раціону.
Бажаємо Вам гарного дня!
- Гордиенко Е***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 180
Дуже добрі вітаміни, всі п'ятеро котиків дуже їх люблять, дуже добре впливають на шерсть та на імунітет, беру не перший раз, і тільки ті вітаміни!
- Достоинства:
- Одні плюси
- Дарина Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 180
Дуже прикро, що хоч і на дрібниці, але таки обманули( прийшло вчасно, однак на 10 вітамін менше (перерахувала виключно через цікавість, бо в коментарях писали про нестачу). Вам має бути соромно
- Недостатки:
- На 10 вітамін менше
- Михайло
Завжди підвергали в шок люди, які рахують сірники чи таблетки....Ви ж розумієте, що їх виробляють на заводі? І фасують не люди?
- Вікторія Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 180
Киця їсть із задоволенням
- Достоинства:
- Корисні
- Недостатки:
- ----
Представник постачальникаДобрий день!
Якщо Вам знадобиться невеличка порада, або консультація, будь ласка, звертайтеся!
- Анна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 180
маю двійко котиків, жоден їсти не схотів ️
- Достоинства:
- Недостатки:
- маю двійко котиків, жоден їсти не схотів ️
- Анастасия Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 180
Котеня та доросла кішка чудово їдять як з сухим кормом так і з вологим. Про результати поки не скажу, вживаємо лише тиждень.
- Достоинства:
- Корисні
- Анастасия Ш***
Пройшов місяць після прийому вітамінів. То моє котеня дуже підросло, зміцніло (було кволе, після хвороби), а шерстка взагалі м'яка та блискуча. Мені подобається
- Вікторія С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 180
В упаковці на 2 таблетки менше(. 178. Перерахувала відразу. Не приємно,але ціна зі знижкою. Просто навіщо брехати щодо кількості?!
- Достоинства:
- Вартість
- Недостатки:
- Не відповідає кількість заявленій
- Інна М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 180
Захисна фольга на баночці виявилася відкритою, не вистачало 3 таблеток. Бачу мій випадок не перший, судячи з коментів нижче. Розетка, чому не розбираєтеся з даною ситуацією?
Смак вітамінів кішці, на жаль, не сподобався, лизнула декілька разів і не стала їсти, буду пробувати змішувати з кормом.- Достоинства:
- Ціна, властивості (судячи з опису).
- Недостатки:
- Сервіс обслуговування, смак.
- Валерий С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 180
Только купил, но есть ощущение, что эффект будет!
- Достоинства:
- Кот ест охотно
- Недостатки:
- Мне не нравится запах
- Наталия С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 180
Не можу ніяк коментувати- кіт їх не їсть(((
- Ольга А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 180
Получила товар сегодня. Кошечка ест с удовольствием! Надеюсь, что витаминки пойдут ей на пользу!
- Достоинства:
- Нравится кошке
- Недостатки:
- Пока нет
- Лилия М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 180
Розетку не рекомендую. При отриманні товару,відразу хотіла розпочати давати таблетки своїм улюбленцям,у нас їх восьмеро. Після відкриття кришечки помітила ,що захисна фольга на половину відкрита , я не полінилася і перерахувала таблетки звісно їх не було у повному обсязі, як написано но баночці . Не хватало шість таблеток. То що це? Можна увесь отак товар відкривати і відсипати? Я спеціально вибрала продавця Розетка, так як з іншими думала, що можуть бути проблеми, але Розетка ніколи не думала,що на таке здатні, соромно. Зв'язалася з продавцем,але проблему не вирішено досі. Можливо це і звучить смішно ,але я хотіла щоб мені вислали іменно шість таблеток ,яких не вистачило. Окрім таблеток замовляла ще і різні миючі засоби ,тепер невпевнена, що вони теж не відляті і не розбавляні водою.
- Достоинства:
- Не має переваг
- Недостатки:
- Товар меже бути вскритим і відсипаним
- виталий ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 180
Взял для пробы.кошка ест с удовольствием
- Достоинства:
- Кошка ест с удовольствием
- Недостатки:
- Запах
- Александр С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 180
Спасибо за хорошие витамины, кошке очень понравились, обычные очень плохо ест а эти аж за ушами трещит!!! Спасибо розетке)
- Недостатки:
- ------
- Христина О***Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 180
У моего кота в 8 мес начались проблемы с МКБ. Ну естественно пролечили все, но после этого врач сказал, что микрофлору мочевого пузыря надо поддерживать. Раз уж есть склонность к воспалению, то нужно делать все, чтоб нивелировать развитие бактериальной инфекции, которая в свою очередь дает взвесь.
В итоге я почитав форумы купила профилайн. Прошло 6 мес обострения не было. Экстракт клюквы - мощнейшая природная профилактика от болезней мочевыводящих путей. (Кстати, будете смеяться, но мой гинеколог мне от цистита тоже клюкву прописывала) то есть она действительно работает.
Второй плюс этих витаминов - таурин, крайне полезный для кошек. Я обязательно куплю еще, чтоб дважды в год давать котейке, и всем очень советую Результат - на лицо.