- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: D`n`D Group
Класна річ! І обслуговування хороше. Рекомендую
- ДенисОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Представник постачальникаДобрий день! Дякуємо за покупку та відгук. Користуйтесь із задоволенням!
- Юрій Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все Ок
- Вікторія Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже гарний камін. Зроблений з якісних матеріалів, вогонь горить потужно. Приємно спостерігати. Білі камінці входять в комплект. В відео інструкції показано як краще ці камінці розташовувати, щоб було можливо загасити полумʼя. Як ідея для подарунку саме те. Дякую
- Достоинства:
- Зовнішній вигляд, ціна
- Ольга К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дякую,класний, компактний біокамін .Гріє непогано невелику кімнату 16 квадратів нагріває .Шкода,що білого у вас немає.
Но то нічого страшного.Виглядає стильно.Дякую- Достоинства:
- Невеликий,не важкий
- Недостатки:
Представник постачальникаДякуємо за вибір ТМ Supretto та високу оцінку якості продукту. Щиро раді, що Ви задоволені покупкою. Бажаємо тривалого користування!
- ОлегОтзыв от покупателя. Продавец: Homeday
Чудове естетичне придбання, приємне спілкування з менеджером магазину. Варто розширити опис вказанням наявності камінців
- Достоинства:
- Якість виконання, дуже надійне упакування для транспортування, досить товсте однорідне скло, стійка основа, контейнери для палива - з неіржавйки, в комплекті таки є мішечок з камінцями
- Недостатки:
- Не знаю, чи можна вважати недоліком, але 200 мл спирту горіли близько хв 40, мабуть все відносно
- Продавец Homeday
Олег, раді, що змогли виправдати Ваші очікування.
Вдячність клієнтів - для нас найбільша нагорода! Заходьте до нас ще!
- Александр К***Отзыв от покупателя. Продавец: Friendly Group
Упаковано хорошо, доставлено в срок.
- Анастасія С***Отзыв от покупателя. Продавец: Friendly Group
Дуже сподобався
- Достоинства:
- Гарно, добре гріє, немає запаху
- Недостатки:
- Бистоо згорає
- Продавец Friendly Group
Анастасіє, дякуємо за Ваш відгук. Ми дуже раді, що у Вас залишилося позитивне враження від нашого товару!
- Улитич В***Отзыв от покупателя. Продавец: Homeday
Проблема решена
Камушки отдельно докупать нужно (((((
- Продавец HOMESALE
Владиславе, дякуємо за вибір нашого магазину і високу оцінку. Обов'язково заходьте до нас ще.