Отзывы покупателей о Наперник из тика для подушки размер 80x80  "Синие цветы"

• Аркадій З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Simple She. Размеры: 50 x 70. Цвет: Разноцветный

Просто чудовий

Достоинства:
    Зробили замочками підійшло
    Недостатки:
    Не було
  • Марина Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Simple She. Размеры: 40 x 60. Цвет: Разноцветный

Очень красивый и плотный.

• Наталия Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Simple She. Размеры: 50 x 70. Цвет: Разноцветный

Дякую за товар.Розмір співпадає,якість відмінна.Колір навіть краще ніж на картинці,дуже ніжний.Рекомендую

• БОРИС М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Simple She. Размеры: 60 x 60. Цвет: Разноцветный

Заказав напарник з тика 60на60 для подушки отримав не те що я хотів інший колір заказував розмір не співпадає один розмір 60на64 другий 60на58,5 мені дуже не сподобався такий товар я розчарувався прийдеться йти в ательє і виправляти дефекти а це втрата часу і грошей ..я не задоволений.

• Влад

Дякую за товар
    Напірники прийшли ті, що замовляв, розміри і колір відповідають замовленню.
    Я товаром задоволений.

Достоинства:
    Швидко доставили, розміри і малюнок відповідають замовленню.
  • Катерина Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Simple She. Размеры: 40 x 60. Цвет: Разноцветный

У відповідях на запитання цей же виробник на такі самі напірники просто з іншим кольором писав, що напірник на запаху. А приїхала просто "подушка" без наповнювача з маленькою діркою у шві. Довелося розпорювати, щоб одягнути на свою подушку

Купувала як додатковий захист для подушки від вибивання пір'я, в описі продавця зазначено "основною його функцією є захист від вибивання пухо-перового наповнювача назовні". Як виявилося, це не захист, а просто основа подушки, тобто опис був неточний ‍️ добре, що небагато грошей пішло на це

Достоинства:
    Міцна тканина і гарний принт
    Недостатки:
    Не на запаху, не на блискавці
    • Катерина Б***

Продавець зв'язався, вибачився за ситуацію та повернув кошти

• Назар

Ви скоріш за все шукаєте чохол для подушки, а не напірник