Отзывы покупателей о Комод 1000 х 376 х 950 h Брайт ДСП Мастер Форм Дуб крафт серый (телескопические направляющие) правосторонний 20141

• Оксана П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Dominus Form. Цвет: Белый

Хороший комод, зручний. Прекрасно підійшов розмір. Збирати достатньо легко, комплектуючі всі є, інструкція цілком зрозуміла.
    Замовляла 2 комоди, обидва доїхали добре, без сколів. Дякую!

• Продавец  Dominus Form

Дякуємо за те, що Ви знайшли час, щоб оцінити нас та нашу роботу! Ми цінуємо, що Ви надали перевагу, обравши нашу продукцію і будемо раді допомогти Вам зробити наступну покупку у нас!

• Світлана К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Dominus Form. Цвет: Дуб сонома

Гарний комод

Достоинства:
    Ціна = якість
    Недостатки:
    Не має
    • Продавец  Dominus Form

• Вікторія Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Dominus Form. Цвет: Венге + Дуб молочный

Гарний дизайн,багато місця для речей

Недостатки:
    Дуже погана інструкція
    • Продавец  Dominus Form

• Катерина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Dominus Form. Цвет: Дуб крафт серый

Чудовий комод. Пакування надійне. Дефектів не було. Пахне сосною)))

Достоинства:
    Сучасний. Місткий. Швидка доставка.
    • Продавец  Dominus Form