Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Кисточка антистатическая для удаления пыли №2 130x15 мм / ручка 85 мм / щетина 25x15 мм

Оценка пользователей 4.5/5
  • Давид Ч***

Товар прийшов пошкоджений

Достоинства:
    Хоча б пополам не зламана
    Недостатки:
    Пошкодження
  • Олександр М***

Чудовий пензлик.

• Продавец  RGSM

Вітаю! Дякую за Ваш відгук! Ми дуже раді, що Вам сподобалася Ваша покупка. Кожен наш клієнт для нас особливий, і ми намагаємось забезпечити найкращий сервіс саме для Вас. Сподіваємося побачити Вас знову!

• Роман П***

Щітка як щітка

Достоинства:
    Норм
  • Андрій М***

Кисточка как кисточка

• Олександр
    Отзыв от покупателя. Продавец: RGSM

Невеликий пензлик дуже хорошої якості

• Ігор С***

влаштовує якість

• Антистатический З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RGSM

Отлично, подходят не только для пыли, но и для выгребания термопасты вокруг и на SMD. Советую, и спасибо магазину за то что даёте получать мелкие заказы.

Достоинства:
    Все четко
    Недостатки:
    • Продавец  RGSM

Вітаю! Дякую за Ваш відгук і за визнання якості наших товарів! Ми ретельно відбираємо продукцію, щоб Ви могли насолоджуватися лише найкращим. Ваша думка дуже важлива не тільки для нас, але і для всієї нашої спільноти покупців. Завдяки таким відгукам інші клієнти можуть зробити більш поінформований вибір. Сподіваємось, побачити Вас знову!

• Василь С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RGSM

Гарні кісточки, свою функцію виконують.