Отзывы покупателей о USB LED Фонарь кемпинговый на аккумуляторе подвесной лампа с функцией повербанк powerbank для чрезвычайных ситуаций во время отключений света уличный светильник беспроводной фонарик с подвесным крючком и магнитом Холодный свет YN-F03С

Оценка пользователей 4.76/5
  • AI аналіз відгуків
    54 відгуки:  Позитивний: 78% | Нейтральний: 14% | Негативний: 8%
    Всього проаналізовано 54 відгуки покупців. Загальне враження про товар надзвичайно позитивне – більшість користувачів захоплені рівнем яскравості лампи, її тривалістю роботи від акумулятора й універсальністю у використанні. Особливо хвалять зручність кріплення на магніт та гачок, а також компактність і якість збірки. Основними недоліками покупці називають підвищену ціну, поступове зменшення яскравості у процесі роботи й нестачу деяких комплектуючих у рідкісних випадках. Зустрічаються одиничні зауваження щодо ваги лампи чи ушкодження кнопки.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Світлана
    Отзыв от покупателя. Продавец: AE-TEC

Класний ліхтар! Можна осліпити сусідів. Рекомендую!

• Анастасія Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AE-TEC

Чудова лампа! На повній яскравості навіть забагато виявилось для нашої кімнати, вмикаємо на другу, максимально що вона світила в нас без вимкнення близько 4х годин, яскравість не зменшилась, заряду "з'їло" одну позначку.
    Користуємось лише ввечері під час відключень, вистачає на 3-4 дні.

Достоинства:
    Яскраво світить, надовго вистачає заряду
    Недостатки:
    Не знайшли
    • Продавец  AE-TEC

• Леонід К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AE-TEC

Дуже яскрава лампа. Гарний товар.

Достоинства:
    Невеликі габарити, світить довго.
    Недостатки:
    При максимальній яскравості розряджається швидше ніж заряджається.
    Кожні 15-20 хвилин трішки тускнішає, доводиться вимикати і вмикати знову. Звідси ще один недолік, не вистачає дистанційного керування
    • Продавец  AE-TEC

• Юлія М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AE-TEC

Цілком задоволені покупкою.Ліхтар працює відмінно, має 3 режими освітлення. Перевагою ліхтаря-лампи є функція павербанку.
    Досить є енергоефективним,заряду вистачає надовго.

• Анна Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AE-TEC

Відмінний яскравий ліхтар, який повністю виправдовує свою ціну. Світить добре, заряджається не швидко, але заряду вистачає надовго. Ідеальний для використання у будинку під час відключення світла. Дуже задоволена покупкою, рекомендую!

Достоинства:
    яскраве світло, три режими, довго тримає заряд, має магніт для кріплення
    Недостатки:
    поки не виявлено
    • Продавец  AE-TEC

• Ангеліна Б***

Не заряджається, на жаль
    Раз попрацював і все

• Продавец  AE-TEC

Вітаємо, нам прикро що сталась така ситуація, звяжемось з вами для вирішення цього питання.

• Владимир М***

Светит очень ярко ! Доволен покупкой

• Людмила Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AE-TEC

Брала два ліхтарі , дуже задоволена!

• Олексій Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AE-TEC

Нарешті трохи потестував лампу можна написати відгук. Дуже сподобався зовнішній вигляд і взагалі естетично виглядає на скільки така лампа може виглядати. Інженерний дизайн теж потребує уваги - є гачок для того щоб повісити десь, є магніт неодімовий який тримає лампу майже на всіх поверхнях (сповзавала з корпусу бойлера, але тут вже незнаю що треба щоб не сповзала).

Обережно! Дуже яскравий перший режим. Я не очікував і трохи осліп коли ввімкнув перший раз. Є три режими на найяскравішому таке враження що прожектор світить.

Використовую вже другий день (не постійно) В коридорі ввечері поки всі з роботи прийдуть, потім в кімнаті декілька годин потім у ванній поки всі помиються. Десь загалом на середньому режими напевно вона години 4 відробила і десь на 50% розрядилась.

Із недоліків можу віднести те що вона гріється на самому яскравому режимі, я не тримав на ньому довго загалом, але факт нагріву є. Загалом ясно чому вона гріється коли побачите наскільки яскрово вона світить.

В цілому девайсом задоволенний.

Достоинства:
    Яскрава, витривала, естетичний та інженерний дизайн
    Недостатки:
    Гріється
    • Продавец  AE-TEC

• Ротачев А***

світить яскраво

• Игорь К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AE-TEC

Пришёл быстро,светит ну очень ярко,тяжёлый, а значит аккумуляторы должны соотвествовать заявленной емкости.Пришел полностью заряженный на сколько времени свечения хватит попользуюсь оставлю дополнительный отзыв.

• Виталий К***

Ну, слушайте!!

При первом включении в квартире, был очень удивлен мощностью данной лампы! Просто не реально мощный свет!!! На всю мощность она, наверное, осветит бальный зал : )), комнату так и подавно!

Поставил на самый минимальный уровень мощности и прикрепил к шкафу(сама лампа имеет две возможности крепления : при помощи крючка и магнита).

Если что-то ищете и сомневаетесь, что будет ли ярко : )) - не сомневайтесь!!

На счет продолжительности освещения пока не использовал долго, не скажу, сколько она тянет хотя бы на мин. мощности.

Но вот что действительно может пригодиться и увеличить срок работы встроенного аккумулятора и самой лампы:
    не разряжать акум. лампы в ноль
    оставлять примерно около 20% заряда
    не ставить на ночь и не допускать перезаряда аккумулятора , зарядил - сразу снял
    раз в 2-3 месяца понемногу подзаряжать, если не пользоваться.
    Т.е ни в коем случае не держать в разряженном состоянии месяцами - это смерть для лития!!.
    Я так убил китайский прожектор, по не знанию.

В общем, первые впечатления очень положительные. Зачет.

Посмотрим, как сама лампа проживет в плане долговечности.

Достоинства:
    Очень мощный свет!!! Приятный на ощупь материал.
    Недостатки:
    Пока не обнаружил.
    • Продавец  AE-TEC

• Ирина
    Отзыв от покупателя. Продавец: AE-TEC

Хороший фонарь, освещает всю комнату даже на минимальном уровне.

Достоинства:
    Долго держит заряд

• Володимир П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AE-TEC

Вжебб і менше з тим що світить не довго, але саме найнеприємніше, що вона повільно втрачає яскравість. По-малу тускніє-тускніє... доки не сидиш наче в сутінках. Можливо. це спосіб дотянгути до заявлених 4 годин. на найяскравішому світлі. Краще б вона тратила весь заряд але світила рівно.

Максимум витягує 2 години. Далі не можливо під нею сидіти.

Не рекомендую. Краще взяти якусь маленьку лампу але вона світить рівно.

Достоинства:
    Світить яскраво
    Недостатки:
    Світить недовго. не відповідає заявленим характеристикам
    • Продавец  AE-TEC

Доброго дня, будь ласка зверніться у технічну підтримку можливо вам трапився товар із несправним блоком бататарей або ви не достатньо довго заряджали пристрій. Даний товар був протестований та відповідає характеристикам які вказані на сторінці товару. Яксравість може зменшуватись автоматично для економії енергії, її просто потрібно перемкнути в ручному режимі на більш якскраве світло.

• Олег Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AE-TEC

Якість виконання та інженерний дизайн лампи на дуже високому рівні. Чесно кажучи, навіть не очікував такої добротної збірки. Матеріали приємні на дотик, лампа має три режими яскравості, світить потужно. Окремо дякую за сервіс — відправили в день замовлення. Рекомендую!

Достоинства:
    Відмінна річ
    Недостатки:
    Додатково купувати зарядку
    • Продавец  AE-TEC

• Пономаренко И***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AE-TEC

Якісний ліхтар. Заряду вистачає на довго.
    Гарно освічує приміщення.

Достоинства:
    Все супер
    Недостатки:
    Немає недоліків
    • Продавец  AE-TEC

• Подольский Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AE-TEC

Товаром задоволений. В темній кімнаті із ним - світло як вдень.

• Ірина Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AE-TEC

Дуже класний ліхтар, зручний у користуванні, кілька режимів яскравості. Покупкою задоволена, рекомендую!

Достоинства:
    Яскраве світло, добре тримає заряд, можна використовувати як павербанк
    Недостатки:
    Не виявила
    • Продавец  AE-TEC

• Юрій С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AE-TEC

Фонарь хорошо держит заряд.
    Покупкой доволен.
    Удачных продаж!

• Марина Л***

Гарний ліхтар

Достоинства:
    Зручний ліхтар

• Ольга А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AE-TEC

Світить яскраво, компактний, потужний, зручний. Якщо ще й всі характеристики будуть дієві і тривалі, то товар вартує придбання.

• Леонід Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AE-TEC

Качество изготовления и инженерный дизайн лампы на высоком уровне.

На упаковке лампы представлены две спецификации продукта.
    Старшая модель:
    30 вт- мощность лампы
    7.200 мач - мощность аккумулятора
    Младшая модель:
    18 Вт -мощность лампы
    4.800 мач - мощность аккумулятора
    Обычно производитель клеит на коробку и на продукт наклейку с параметрами продукта.
    Я не обнаружил идентификации параметров лампы ни на коробке, ни на лампе.
    Пришлось проверять.
    Повесил лампу на светильник с мощностью 18 Вт (матовые лампочки в плафонах).
    Лампа показала меньше освещённость, чем мой светильник. Предположил, что мне досталась младшая модель.

Попросил продавца заменить лампу на старшую модель, но он отказался.
    Я лампу вернул продавцу.

Ёмкость аккумулятора лампы старшей модели равняется:
    4 В x 7.200 мАчас= 28.8 Втчас.
    Это означает, что в полностью заряженных аккумуляторах энергии меньше, чем лампа (30 вт) потребляет за 1 час.

Достоинства:
    Правильный дизайн.
    Недостатки:
    Реальные характеристики лампы не соответствуют описанию на сайте.
  • Алексей П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AE-TEC

Якість на високому рівні.

• Сашка С***

Бімба.

• Ілля Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AE-TEC

Дійсно крута якість лампи, чесно кажучи не очікував. Зібрана якісно, приємно брати в руки, світить яскраво. Також дуже приємно як швидко її відправили - у день замовлена.

Достоинства:
    Якісно і без пафосу
    Недостатки:
    Потрібно три рази натискати щоб виключити лампу, тому як є ще різні режими яскравості. Не люблю коли так роблять.
  • Даниил К***
  • Наталя Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AE-TEC

Сколько держит заряд по времени пока не протестировала, но яркостью освещения я очень довольна. Качество отменное.

Достоинства:
    Очень мощный и яркий свет.
  • Дмитро К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AE-TEC

Хороший продавец. Шикарная штука. Докупил еще две в другом месте в виду временного отсутствия товара в этом магазине. Здесь лучше, ибо холодный белый цвет, а не желтый

• Дмитро Г***

Ок

Достоинства:
    Яскраво світить
  • Ирина
    Отзыв от покупателя. Продавец: AE-TEC

Світить дуже яскраво.Те чого і не вистачало.
    Магніт сильний, як раз на газову колонку підвісили і вся кухня як при звичайній люстрі. Заряджається нормально не швидко і не повільно; всього чотири індикатори, кожен індикатор десь година на зарядку, може менше.
    Розряджається дуже првільно. За дві доби по чотири години без перерваного горіння (ввечерній період)так і не розрядився.
    Як power bank не використовуємо, тут додати немає чого.

Достоинства:
    Дуже потужний.
    Недостатки:
    Це не "недолік" це побажання. Додайте блочки для зарядки, бо на всі ліхтарі вже не хватає їх саме
  • Михаил Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AE-TEC

Чудова лампа. Замовив вже 6шт таких. Для батьків і для дому. Маємо комору між поверхами,світло туди провести важко,то над дверима прикрутив металеву пластинку і повісив там цей світильник . Зручно і просто. В квартирі повісив на телевізорі і на кухні на трубу отоплення. Заряд тримає довго,дуже сподобалась у використанні. На велику кімнату реально достатньо одного світильника. Рекомендую!

Достоинства:
    Компактна і дуже ярко світить. Багато варіантів кріплення.
    Недостатки:
    Не знайшов
  • Вікторія С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AE-TEC

Зручна форма, яскраво світить.
    Користуємося два тижні. Дуже виручає при вимкненнях світла.

Достоинства:
    Зручний, довго тримає заряд
    Недостатки:
    Поки немає
  • Денис К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AE-TEC

Отличный фонарь-лампа. Светит ярко, держит заряд долго, Повесить можно или примагнитить. Удобно и для дома, и для выноса на улицу. Покупкой доволен очень.

• Вікторія М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AE-TEC

Чудава та якісна аккумуляторна лампа

Достоинства:
    Якість
  • Нила С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AE-TEC

Перевищує мої очікування, яскраво світить, навіть краще як де які лампочки.Три рівні освітлення. Зручний до використання і устаткування.Навіть думаю ще один замовити для другої кімнати.

Достоинства:
    Компактний і стильний
    Недостатки:
    відсутність
    • Продавец  AE-TEC

Добрий день! Ми вдячні за те, що Ви зупинили вибір на нашому товарі, нам дуже приємно, що ця модель влаштовує Вас своєю якістю. Бажаємо приємного користування.

• Олена Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AE-TEC

Дуже яскравий і потужний ліхтар

Достоинства:
    Зручний, потужний