- Артем В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудова робоча конячка. Потужності вистачає з головою. Багато не користувались, тільки тестував пару годин. Палива споживає помірно.
На вигляд генератор якісний.- Достоинства:
- На вигляд якісний, працює добре.
- Олексій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Я для своєї маленької майстерні купував, тому юзаю переважно з електроінструментами. Ну і світло по стандарту. Завдяки Коваксу міг працювати, коли його не було. Дуже класно, що дизельний - своїх грошей точно вартує. Споживає небагато. Приємно здивував рівень шуму. А то від деяких голова квадратна. Бренд раджу, до Розетки питань немає, як завжди)
- Достоинства:
- Авторегулятор напруги, купа датчиків і захистів, колеса для переміщення, дизель, низький рівень шуму, економний. + Безкоштовна доставка.
- Недостатки:
- Немає.
- Саша Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Допоміг ще при відключеннях світла у кав'ярні. Потужності вистачає, споживає пального не багато, і дякуючи сталевому кожуху не сильно гуде. Бо попередній малий генератор всіх дістав, і до вечора боліла голова. Дякуючи колесам поки відкатив його у кут, але нехай стоїть, бо у наші часи такий помічник дуже необхідний
- Вячеслав Є***Продавец: Rozetka
взагалі не шарю в генераторах але перестрахувтаися вирішив то попросив поради так мені сказали що така потужність це золота середина , купиш і не прогадаєш . типу і не мало і не багато) то я послухав і купив. плюс у того хто радив теж covax так що з брендом людина вже знайома то я довірився . я вже перевіряв . працює справно я дуже задоволений !!!
- Достоинства:
- справляється з усіма моїми потребами . характеристики топ ( зі слів експерта )
- Недостатки:
- все ок