Отзывы покупателей о Стол трансформер B-Fly 900x550x600 Дуб крафт золотий (GATB09121200110)

Оценка пользователей 4.97/5
  • Екатерина Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Green apricot. Цвет столешницы: Коричневый. Ширина: 90. Глубина: 60

За півроку користування вже можу дати притомний відгук)
    Що не подобається:
    - дуже туга фіксація: тобто я, жіночка з ніхтиками, хз як оце все робила б, якби не дорослі мужики в хаті),
    - відутність фіксатора повороту столешниці у складеному вигляді, коли площа «пів-стола» - дуже був би доречний
    - ніжки на звичайних гайках, а не на «баранчиках» - незручно, що неможливо підкрутити розхитану ніжку пальцями бігом, тре перевертати стіл, іти за ключем, крутити - ціла епопея, «баранчики» були б зручніші
    - скрипить як хоч трохи надавити на столешницю - але це такоє, не ламається і слава богу
    - петлі при розкладанні якось так підгулюють, враження що зараз то всьо нафіг розпадеться, але можливо я перебільшую і стіл ще онукам заповім)))

В остальному все прекрасно, чудова штука, нам для наших потреб у вітальню підійшов ідеально, дуже зручний в користуванні у будь-якому форматі

Достоинства:
    Зручний мультитул
    Недостатки:
    Мізерні)
  • Геннадій З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Green apricot. Цвет столешницы: Дуб Сонома. Ширина: 90. Глубина: 60

Рекомендую, зручний збирається легко.
    Оперативно доставили, супровід менеджера від заказа до зборки

• Руслан К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Green apricot. Цвет столешницы: Венге. Ширина: 90. Глубина: 60

Стол на самом деле больше, чем на фото(не как табуретка). Увесистый, крепкий. Очень удобно, быстро разложить. На 6 персон, просто чай попить Приехал в собранном виде, только ножки прикрутить.

• Александр З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Green apricot. Цвет столешницы: Кашемир. Ширина: 90. Глубина: 60

Отличныц стол.

Достоинства:
    Легко собирается, симпатичный дизайн. Ключ в комплекте.
    Недостатки:
    Нет.
  • Євгенія Н***

Колір, розмір, функціональність - все відповідає опису))). Зібрали без проблем. Дуже зручно. Для настільних ігр - просто супер!

Достоинства:
    Зручний розмір, подобається колір, простий у збірці, легко розкладається та збирається
    Недостатки:
    скоріше рекомендація) у розкладеному виді не треба спиратися на края кришки столу.
  • Юлія Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Green apricot. Цвет столешницы: Дуб Сонома трюфель. Ширина: 90. Глубина: 60

Товар відповідає опису,швидка доставка,раджу

• Володимир М***

Доставлений добре запакованим. Гарний стіл, виглядає надійно та стильно.

Достоинства:
    За свої гроші все супер
    Недостатки:
    Поки не знайшов
  • Галина К***

Стіл гарної якості. Відправа дуже швидка. Всім рекомендую.

Недостатки:
    Не знайшли.
  • Денис Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Green apricot. Цвет столешницы: Белый + Графитовый. Ширина: 90. Глубина: 60

Прийшов швидко. Потрібно прикрутити тільки ніжки, збирається за 5 хвилин (Тільки візьміть біту TX25)

Достоинства:
    Якісний, компактний
  • Мірошниченко М***

Гарний стіл

• Марія

Стіл супер!
    Трохи нас засмутило, що не було потрібного нам кольору, але з нами зв'язався (менеджер?) Дмитро і запропонував різні варіанти столів, що готові до відправлення)
    Ба більш, на сайті розетки не проходила оплата за товар, то ж Дмитро люб'язно надав реквізити ФОП і я оплатила за кілька хвилин.
    В той же день нам відправили стіл
    А потім Дмитро ще раз зі мною зв'язався, щоб перепитати, чи нам сподобався стіл і чи не виникло якихось ситуацій з перевізником
    Крч, стіл крутий, Дмитро крутий, ми з чоловіком задоволені)

Достоинства:
    Міцна конструкція і механізми стола, гарний колір, кілька варіантів положення стільниці, задоволений чоловік
    Недостатки:
    Поки що не виявили
  • катерина к***

Класний стіл! Багатофункціональний. Коли підіймаєш його на рівень обіднього столу то до всього він ще і розкладається і стає набагато більшим! Дуже зручно! І гарний відтінок кашемір!

Достоинства:
    Багатофункціональність, колір, якість
  • Марта К***

Стол огонь

Достоинства:
    Компактный, простой в сборке
    Недостатки:
    Не выявлено
  • Юлія

Стіл дуже класний,ми такий і хотіли,компактний і водночас коли розкладається повноцінний обідяний стіл,легко складається (потрібно прикрутити тільки ніжки і все).Загалом задоволені,рекомендуємо і стіл і продавця дуже оперативно відправили.

• Овдієнко С***

Гарний вигляд

Достоинства:
    Чудовий стіл
    Недостатки:
    Все надійно
  • Наталія Я***

Столик сподобався . Ідеальний розмір і висота як журнального , так і коли стає гостьовим .

Достоинства:
    Чудовий столик.
  • Владислав К***

Нещодавно замовляв цей стіл, покупкою задоволений на 101%. Якісне і надійне пакування, висока якість матеріалів, приємно вражений якістю та надійністю конструкції розкладання, все рухається плавно і з мінімальним докладанням сили, нічого не люфтить і не скрипить

Достоинства:
    Якість матеріалів, легкість та плавність розкладання/складання
    Недостатки:
    Не знайшов
  • Татьяна В***

Стол отличный!

• Ірина

Столик дуже сподобався. Справді, прийшов вже майже зібраний, вкрутили тільки ніжки. Матеріал якісний. В розкладеному стані - повноцінний обідній стіл для 6 осіб. Обслуговування чудове, після замовлення менеджер відразу зв'язався і уточнив всі деталі. Рекомендую.

• Олег П***

Дякую. Дуже увічливий менеджер продавця. Товар прийшов дуже швидко. На свою вартість - ідеальний. Зручно і просто користуватися. Щоб прослужив багато років - не заливайте водою, і не перевантажуйте.

Достоинства:
    Гарний, зручний.
    Недостатки:
    Поки що не виявив.
  • Ірина К***

Дуже задоволена покупкою, класне рішення коли не бажаєш купувати окремо стіл для гостей та кавовий. Мені дуже подобається що стіл розкладається в верхньому та нижньому стані тож на мою думку це 4 в 1.

• Радченко Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Green apricot. Цвет столешницы: Дуб Сонома + Белый. Ширина: 90. Глубина: 60

Чудовий стіл! З журнального столика за пару секунд ви отримуєте повноцінний стіл на 6 персон! Гарно виглядає. Рекомендую

Достоинства:
    Функціональність, вигляд
    Недостатки:
    Не помітила
  • Антон Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Green apricot. Цвет столешницы: Урбан Лайт. Ширина: 90. Глубина: 60

Купили столик несколько дней назад, доставила новая почта курьером, упаковка супер прочная, мощная. Столик был практически полностью собран, муж только ножки прикрутил. Инструкция понятная и даже немножечко веселая)))
    Очень качественный, механизм удобный и понятный.
    В сложеном состоянии идеально у нас поместился на балкон, а когда раскладываешь, то за него легко может сесть 6 человек. Круто играть в настолки, так как столик разной высоты может быть.

Если коротко, то мы в восторге с мужем. Столик просто топ.

Достоинства:
    Отличное качество, крутой механизм, супер упакован и доставлен
    Недостатки:
    Пока не нашли
  • Евгений
    Отзыв от покупателя. Продавец: Green apricot. Цвет столешницы: Дуб Шервуд. Ширина: 90. Глубина: 60

Короче все на 5+

Достоинства:
    Стіл дуже хорошої якості. Душе швидка доставка - на наступний день.
    Недостатки:
    Не виялено
  • Таня Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Green apricot. Цвет столешницы: Белый. Ширина: 90. Глубина: 60

Дуже гарне обслуговування, стіл отримала вже на другий день після замовлення. Упакований гарно, доїхав цілим і неушкодженим. Збирається дуже легко, просто прикрутити ніжки. трансформується також дуже легко. Конструкція виглядає міцною і добре підігнаною, нічого не люфтить. Сподіваюся послужить довго. Єдине що мені бракує це фіксатора для стільниці: у складемо вигляді (коли стіл складений як журнальний), якщо пробувати з певного боку посунути стіл, то він залишається на місці, а стільниця зсовується, ну але це зовсім некритично.

Достоинства:
    дуже гарне співвідношення ціна/якість
  • Татьяна П***

Дякую за оперативність! Стіл сподобався! Дуже зручний у використанні.

• Сергій К***

Дуже високої якості матеріали, легко збирається, гарно запакований, швидка доставка. Дуже добра комунікація з менеджерами. Все ОК.

Достоинства:
    Якісний матеріал, чудова конструкція, виглядає добротно.
  • Роман Р***

Гарна якість,може комфортно розміститися 4 особи в розкритому стані.

• Яна П***

Дуже задоволена покупкою. Стіл якісний і стильно виглядає) Розкривається легко і зручно. В розкладеному вигляді висота ідеальна для обіднього столу і спокійно поміщає чотири особи.