Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Бамбуковый столик подставка для ноутбука 19" MLT Home Zen 29 с активным охлаждением регулировкой высоты и наклона

Оценка пользователей 4.9/5
на основе 31 отзыв
  • Надія П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Catchgoods

Гарний столик, дуже зручно працювати за ним)

• Сергей М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Catchgoods

Отличный столик, работать на диване за ним удобно

• Артем Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Catchgoods

Купив декілька місяців назад, все подобається, нічого ще не зламалось

• Іван Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Catchgoods

Стіл прийшов гарно упакований і повністю комплектним. У деяких випадках пишуть що деякі деталі не поклали але тут все ок

Достоинства:
    Уважний продавець
    • Продавец  Catchgoods_old3

Дякуємо за Ваш відгук! Раді, що стіл приїхав у належному стані. Ми приділяємо особливу увагу якості пакування та перевірці комплектності перед відправкою. Бажаємо, щоб покупка довго радувала Вас у використанні!

• Михайло К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Catchgoods

Столик сподобався. Багато працюю за ноутом на ліжку і з цим столиком працювати дуже зручно.
    Кулери охолоджують слабо але сталу температуру
    - тримають.

Достоинства:
    Зручність і мобільність.
    Недостатки:
    клинить шухлядка при відкритті чи закритті і немає ручки щоб її нормально відкрити. Мало ширини для мишки з ковриком ще б 5см і було б супер
    • Продавец  Catchgoods

Доброго дня!

Щиро дякуємо Вам за змістовний відгук. Раді, що столик сподобався та виявився зручним для роботи за ноутбуком, особливо в ліжку.
      Також дякуємо, що поділились враженнями щодо охолодження — Ваш відгук допомагає нам ставати кращими. Приємно чути, що попри це столик добре справляється зі своїм основним завданням та забезпечує комфорт у користуванні.
      Бажаємо Вам приємного користування й будемо раді бачити Вас знову серед наших покупців

• Альона Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Catchgoods

Стіл відповідає вказаним характеристикам. За таку ціну чудова річ, для роботи за ноутбуком саме те, що треба! Окрема вдячність за швидку відправку замовлення

Достоинства:
    Ціна та якість
    • Продавец  Catchgoods

Доброго дня!

Щиро дякуємо Вам за такий приємний відгук . Дуже раді, що столик повністю відповідає очікуванням і добре підходить для роботи.
      Окрема подяка за відзначену швидкість відправки — нам дуже приємно! Будемо раді бачити Вас знову серед наших покупців на Rozetka

• Тарас С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Catchgoods

Чудовий стіл для своїх задач. Покупкою задоволений.

Доброго дня!

Щиро дякуємо Вам за відгук. Дуже приємно, що столик добре підійшов для Ваших задач і Ви залишилися задоволені покупкою
      Нехай і надалі користування буде комфортним! Будемо раді бачити Вас знову серед наших покупців на Rozetka

• Тетяна В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Catchgoods

Стіл зручний, висота та кут нахилу регулюється.
    Охолодженням не користувалась.
    З мінусів: шнур знизу не фіксується нормально, постійно висить.
    Також через місяць користування дерево потріскалось по усій довжині і чіпляє руки/одяг. Нічого гарячого (крім ноута який під час роботи нагрівається) чи мокрого на столику не було.

Недостатки:
    Описані вище
  • Анастасия К***

Очень удобный столик

Доброго дня!

Щиро дякуємо Вам за відгук. Дуже приємно, що столик виявився зручним у використанні
      Нехай і надалі користування приносить лише комфорт! Будемо раді бачити Вас знову серед наших покупців на Rozetka

• Ірина В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Catchgoods

Замовляла 14.04.2026 та отримала 15.04.2026. Використовую для роботи та для хобі, підходить до ноутбука дуже добре! Вентилятори непогані та гарно дують, доволі тихі, є маленька підставка для кружки. В загалом приємні враження. Рекомендую продавця та товар!

Достоинства:
    швидко відправили, має приємний вигляд, ціна/якість, є тихі вентилятори, можна регулювати висоту, маленька шухлядка в яку можливо покласти малі речі.
    • Продавец  Catchgoods

Доброго дня!

Щиро дякуємо Вам за такий детальний відгук. Дуже приємно, що столик добре підійшов для роботи та Ви залишилися задоволені його функціональністю

Раді, що Ви оцінили тиху роботу вентиляторів, зручність і додаткові деталі — це справді важливо в повсякденному використанні.
      Дякуємо за рекомендацію та будемо раді бачити Вас знову серед наших покупців на Rozetka

• Людмила
    Отзыв от покупателя. Продавец: Catchgoods

Чудовий столик! Кулери працюють. Можно було б зробити трохи довший шнур, бо не достає. Куплю подовжувач. Зовнішній вигляд гарний. Рекомендую!

Доброго дня!

Щиро дякуємо Вам за відгук. Дуже приємно, що столик Вам сподобався та Ви задоволені його роботою.
      Нехай користування і надалі буде зручним та комфортним!
      Будемо раді бачити Вас знову серед наших покупців на Rozetka

• Валентина К***

Столик супер!Якість чудова!Зручний!Рекомендую!

Достоинства:
    Якість!Швидка відправка!
    Недостатки:
    Немає.
    • Продавец  Catchgoods

Доброго дня!

Щиро дякуємо Вам за такий позитивний відгук. Дуже приємно, що столик Вам настільки сподобався та Ви оцінили якість і зручність
      Раді, що і відправка була швидкою. Дякуємо за рекомендацію! Будемо раді бачити Вас знову серед наших покупців на Rozetka

• Елена П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Catchgoods

Виправдовує всі очікування. Використовую для вживання їжі і роботи за ноутбуком.

Достоинства:
    Добротний

Доброго дня!

Щиро дякуємо Вам за відгук. Дуже приємно, що столик виправдав Ваші очікування та зручно використовується і для роботи, і для відпочинку.
      Нехай і надалі приносить комфорт у щоденному користуванні! Будемо раді бачити Вас знову серед наших покупців на Rozetka

• Олександр Г***

Хороший столик

Дякуємо Вам за відгук.Раді, що столик Вам сподобався
      Нехай і надалі користування приносить комфорт! Будемо раді бачити Вас знову серед наших покупців на Rozetka

• андрей п***

Супер ! Все працює

Достоинства:
    Мае вентиляції. Кулер
    • Продавец  Catchgoods

Доброго дня!

Щиро дякуємо Вам за відгук.Раді, що столик повністю Вас влаштовує і добре справляється зі своєю функцією.

• Оксана
    Отзыв от покупателя. Продавец: Catchgoods

Столик сподобався. Багато працюю за ноутом на ліжку і з цим столиком на ліжку працювати дуже зручно.
    Кулерами не користувалася.
    Столик зібрала сама.
    Спочатку застрягла шухлядка, але коли перевернула його вверх дном, то вона відкрилася.
    Дякую продавцеві! Все супер і по якості і по комунікації.

Достоинства:
    Якість, ціна.
    Недостатки:
    Заглиблення для "чашки" можна було зробити або чуть глибше, або не робити взагалі. У тому як є, чашки не тримаються і виїжджають.
    • Продавец  Catchgoods

Оксано, дякуємо за детальний відгук!

Раді, що столик зручний у використанні та виправдав очікування в роботі
      Дякуємо також за зауваження щодо підставки для чашки — врахуємо це для покращення товару.

Нехай служить вам довго та комфортно!

• Ірина С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Catchgoods

Дуже гарний столик. Користуюся більше місяця, недоліків не виявлено. Продавця рекомендую, дуже привітний та клієнтоорієнтований.

Достоинства:
    Зручний, функціональний, надійний
    • Продавец  Catchgoods

Ірино, щиро дякуємо за такий розгорнутий відгук!

Раді, що столик повністю виправдав ваші очікування та служить вам без нарікань Дуже приємно, що ви також відзначили наш сервіс

• Олена Л***

Гарний столик

Доброго дня!

Щиро дякуємо Вам за відгук та високу оцінку. Раді, що столик Вам сподобався.

Будемо раді бачити Вас знову серед наших покупців на Rozetka

• Вероніка К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Catchgoods

Столик добротний. Кулери працюють гарно. Все зручно, для мишки достатньо місця, в мене ноут 16". Мені сподобався.

Достоинства:
    Ціна, якість
    Недостатки:
    Поки не знайшла
    • Продавец  Catchgoods

Щиро дякуємо за відгук та високу оцінку!

Раді, що столик Вам сподобався, кулери працюють добре та вистачає місця і для ноутбука, і для мишки Приємно чути, що модель підходить навіть для 16” ноутбука.

Будемо раді бачити Вас знову серед наших клієнтів на Rozetka. Якщо знадобляться ще зручні рішення для роботи чи відпочинку — із задоволенням допоможемо з вибором.

• Дмитро П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Catchgoods

Сподобався столик з першого разу, було швидко доставлено,

• Продавец  Catchgoods

Дякуємо за відгук та високу оцінку!

Раді, що столик сподобався з першого разу та що доставка була швидкою Нехай користування буде зручним і приносить тільки позитивні враження.

Будемо раді бачити Вас знову серед наших клієнтів на Rozetka. Завжди готові допомогти з вибором корисних товарів для дому та роботи.

• Дмитрий Ш***

Загалом сподобався столик.

Вітаємо
      Дякуємо за довіру до нашого магазину
      Гарного Вам користування

• Світлана

Гарний, добротний столик

Достоинства:
    Прикольний столик

Вітаємо
      Дякуємо за довіру до нашого магазину
      Гарного Вам користування

• Оксана П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Catchgoods

Топ столик за свої гроші

Недостатки:
    Не найшла
  • Владлен К***

Бімба!

Достоинства:
    Усе
  • Ирина Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Catchgoods

Удобный столик, занимает мало места, быстрая доставка

• Кіра Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Catchgoods

Вже користуюсь ним деякий час, прям кричущих мінусів нема, вентилятор працює, відносно тихий. Ігровий Леново на столику як рідний, все доволі якісно та зручно, не шкодую зовсім, що придбала. Тепер ліжко це мій офіс, обідній стіл, місце для чаювання чи гри в уно. Дякую!

• Виктор
    Отзыв от покупателя. Продавец: Catchgoods

Файний, міцний. Кулери працюють )
    Для тих хто любить працювати на дивані - чудова річ.

• Продавец  Catchgoods

Дякуємо за те, що обрали столик нашого бренду.
      Бажаємо приємного користування!

• Шпак К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Catchgoods

Столик хорошої збірки, деталі міцно закріплені, можна регулювати кут нахилу поверхні й ніжки, єдине що заглиблення для чашки мікроскопічне, але я чашку не планую ставити поряд з ноутом

• Продавец  Catchgoods

Дякуємо за те, що обрали столик нашого бренду.
      Бажаємо приємного користування!

• Руслан
    Отзыв от покупателя. Продавец: Catchgoods

Отличный удобный столик,не скрепин,достаточно прочный и надёжный столик

Достоинства:
    Качество сборки
    Недостатки:
    Вырез под стакан можно чуть глубже сделать чтоб стакан более надёжно стоял
    • Продавец  Catchgoods

Щиро вдячні вам за відгук, приємного користування!

• Леся Є***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Catchgoods

Швидка доставка,якість дуже хороша,як на мене вентилятори охолоджують ноутбук добре )зручний в користуванні !)

Достоинства:
    Зручний,легкий,має красивий вигляд.
    • Продавец  Catchgoods

Щиро вдячні вам за відгук, приємного користування!

• Марина Б***

Столик просто бомба)))

• Продавец  Catchgoods

Дякуємо Вам за відгук, приємного користування!