- Світлана С***Отзыв от покупателя. Продавец: TRYshop. Цвет: Зеленый
Повністю відповідає опису
- Достоинства:
- Обідок, який знімається
- Недостатки:
- Жодних
- Продавец TRYshop
Дякуємо за ваш відгук!
- АнастасіяОтзыв от покупателя. Продавец: TRYshop. Цвет: Зеленый
Класний лоточок, радує око)) Пластик цілком нормальний, лопатка зручна, ріжки прикольні)) Але є кілька але: дірочки в лопатці дуже крупні, для пелет не підійде, просипаються. Для невеликої шотландки виявився тіснуватим, всю красу (кришку) довелося знімати. Ну і зняла зірку за пакування продавцем. Лоток був зовсім не ущільнений і не зафіксований в коробці. Зверху просто лежав шматок пакувального паперу. Якби при доставці десь кинули чи впала коробка - пластик цілком міг би побитись. Будь ласка, приділіть трохи більше уваги пакуванню. А коробку можна підрізати, щоб зменшити кількість ущільнювача, якщо проблема в цьому. Загалом - покупкою задоволена, дякую!
- Достоинства:
- Красивий незвичний вигляд; гарний пластик; зручна лопатка.
- Недостатки:
- Лопатка має дуже крупні отвори, для пелет не підійде. Кішці середніх розмірів тіснувато. Туалет бовтався по коробці, не був зафіксований, мені пощастило, що при транспортуванні коробку не кидали.
- Дмитро П***Отзыв от покупателя. Продавец: TRYshop. Цвет: Белый
Гарний лоток. Недоліків не знайшов. А головне він добре виглядає. Пластік не жидкій
- Людмила Б***Отзыв от покупателя. Продавец: TRYshop. Цвет: Зеленый
Дуже зручний,наповнювач не розлітається,кішка користується з задоволенням і я дуже задоволена.
- Елена Л***Отзыв от покупателя. Продавец: TRYshop. Цвет: Зеленый
Вопрос : для чего эти золотые рожки .
- Достоинства:
- Недостатки:
- Пластик жидкий - прямо играет . даже на кошечку 6 кг узкий , Лопатка совок - годится орехи отделять от фасоли . Соседка забрала и я когда приехала домой , то оценила - не Фонтан . Правда рожки золото
- Продавец TRYshop
Дякуємо за ваш відгук! Хочемо уточнити, що рожки виконують виключно декоративну функцію. Розміри лотка для кішки вказані в описі товару, щоб допомогти підібрати оптимальний варіант для вашого улюбленця. Якщо товар вам не підходить, його можна повернути протягом 14 днів за умови, що він не був у використанні. Дякуємо, що обрали наш магазин!
- Олексій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: TRYshop. Цвет: Зеленый
Пройшов місяць від покупки. Покупкою задоволений. Чудовий лоток, більший ніж у мене був. Завдяки заокругленим та високим стінкам, наповнювач майже не розкидається
- Андрей Т***Отзыв от покупателя. Продавец: TRYshop. Цвет: Зеленый
Гарний кошик. Наповнювач розсипається навколо набагато менше