Сток. Розпродаж залишків до −60%

Отзывы покупателей о Набор отверток для ремонта мобильного телефона, медиаторы, лопатки, присоска 13 шт.

• Діма Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RGSM

Дуже якісні дуже добрі в своїй роботі продавець відважливий

Достоинства:
    Все добре
    Недостатки:
    Дуже добре
    • Продавец  RGSM

Вітаю! Дякую за Ваш відгук! Ми дуже раді, що Вам сподобалася Ваша покупка. Кожен наш клієнт для нас особливий, і ми намагаємось забезпечити найкращий сервіс саме для Вас. Сподіваємося побачити Вас знову!

• Богдан Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RGSM

Хороший та доступний набір,підійде для розбирання телефонів та інших електронних пристроїв.В цьому наборі викрутки зроблені не для маркетингу,а для надійності та зручності використання.Дизайн викруток простий,але це не заважає їм бути - хорошими.Можливо для когось ручка буде не зручною та малою,тут скоріше діло звички.Лопатки та медіатори хороші,в залежності від використання - прослужить довго.За таку смішну ціну доволі хороший набір,відправили швидко.Залишився задоволений покупкою.

Достоинства:
    Ціна та доступність,якість.
    Недостатки:
    Не знайдено,для когось ручка буде замалою але то скоріше діло звички.
    • Продавец  RGSM

• Олександр П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RGSM

Нормальний набір за свої гроші

• Руслан Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RGSM

Чудовий набір викруток, дуже допоміг. Дякую

Достоинства:
    Гарна річ,
    Недостатки:
    ВІДСУТНІ
    • Продавец  RGSM