- СофіяОтзыв от покупателя. Продавец: BSL. Цвет: Transparent. Диагональ сумки/рюкзака: 13.6
Все підійшло по розмірах. Тепер не переживаю за ноутбук:)
- Карина В***Отзыв от покупателя. Продавец: BSL. Цвет: Black. Диагональ сумки/рюкзака: 13.6
Дуже класний кейс, чоловіку сподобався. Супер якісний та стильно виглядає.
Лише залишаються сліди пальців на чохлі, але це не критично, адже він матовий і це нормально. Тим паче залежить від кольору, ми брали чорний )
Тепер хочу взяти і собі фіолетовий- Достоинства:
- Якісний матеріал
- Оксана Б***Отзыв от покупателя. Продавец: BSL. Цвет: Navy. Диагональ сумки/рюкзака: 13.6
Дуже дякую за замовлення. Усе прийшло вчасно та в гарному стані.
- Катерина Д***Отзыв от покупателя. Продавец: BSL. Цвет: Transparent. Диагональ сумки/рюкзака: 13.6
все супер підійшло, швидка доставка)
- славина к***Отзыв от покупателя. Продавец: BSL. Цвет: Transparent. Диагональ сумки/рюкзака: 13.6
Чохол підійшов ідеально , тепер поверхня захищена і не ковзає по поверхні.
- Недостатки:
- Наталія Д***Отзыв от покупателя. Продавец: BSL. Цвет: Navy. Диагональ сумки/рюкзака: 13.6
Все ок
- Достоинства:
- Усе, як написано
- Недостатки:
- Єлизавета Х***Отзыв от покупателя. Продавец: BSL. Цвет: Transparent. Диагональ сумки/рюкзака: 13.6
Брала на два ноутбуки, на М4 та М5. Все підійшло, як має бути. Чохли однакові, якість гарна. Начебто нічого не заважає. Матеріал-пластик, тож сподіваюся, що пожовтіє він не скоро, або не змінить колір взагалі. Ноутбук захищає і тепер без зайвих переживань, можна переносити за собою. Буде берегти від коцок. Єдине що, товар не можна буде відкрити на пошті та перевірити, чи підійде, бо запакований у стрейч-плівку. Але як я вже й сказала, розмір відповідає вказаному. Можна сміливо брати
- Владислав Г***Отзыв от покупателя. Продавец: BSL. Цвет: Transparent. Диагональ сумки/рюкзака: 13.6
Хороша якість, все чудово підійшло.
- Недостатки:
- Артем К***Отзыв от покупателя. Продавец: BSL. Цвет: Transparent. Диагональ сумки/рюкзака: 13.6
Чудовий сервіс, крутий чохол!
- Достоинства:
- Все супер!
- Недостатки:
- відсутні
- Максим М***Отзыв от покупателя. Продавец: BSL. Цвет: Transparent. Диагональ сумки/рюкзака: 13.6
Практична й гарна накладка, все підійшло
- Денис С***Отзыв от покупателя. Продавец: BSL. Цвет: Green. Диагональ сумки/рюкзака: 13.6
Чудова накладка
- Достоинства:
- Ціна, добре тримається
- Недостатки:
- Христина К***Отзыв от покупателя. Продавец: BSL. Цвет: Transparent. Диагональ сумки/рюкзака: 13.6
Швидко звʼязались, швидко отримала. На М3 підійшов дуже добре. Тримається добре, обирала прозорий) знизу є ніжки білі та дирочки, на моєму попередньому не було)
Мінус тільки, що нижня частина мала потертості із заводу (він повністю запакований і верхня кришка ще в додатковому пакуванні) тому вважаю це не проблема продавця.- Недостатки:
- Із заводу були на задній кришці потертості, але я їх не бачу то мені не заважає.
- ДенОтзыв от покупателя. Продавец: BSL. Цвет: Black. Диагональ сумки/рюкзака: 13.6
Mac Air m4 2025, підійшов ідеально! Дуже задоволений.
- Віталій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: BSL. Цвет: Black. Диагональ сумки/рюкзака: 13.6
На MacBook Air M4 2025 підійшов ідеально.
- Достоинства:
- Ціна, якість матеріалу
- Недостатки:
- Екатерина М***Отзыв от покупателя. Продавец: BSL. Цвет: Transparent. Диагональ сумки/рюкзака: 13.6
Супер , швидко звʼязалися, швидко відправили , все підійшло )
- Достоинства:
- Все Гуд
- Недостатки:
- Ірина Т***Отзыв от покупателя. Продавец: BSL. Цвет: Transparent. Диагональ сумки/рюкзака: 13.6
Чудовий чохол для ноута і дівчата в магазині чудові, все допомогли вибрати і швидко відправили !
- Влад С***Отзыв от покупателя. Продавец: BSL. Цвет: Transparent. Диагональ сумки/рюкзака: 13.6
Якість і розмір відповідають заявленим. Мені дуже сподобався цей чохол, подивимся чи буде жовтіти з часом.
- Достоинства:
- Якість, розмір
- Дмитро С***Отзыв от покупателя. Продавец: BSL. Цвет: Transparent. Диагональ сумки/рюкзака: 13.6
На Air M4 підійшов ідеально.
Все як треба.
Дуже класний чохол! - Олексій І***Отзыв от покупателя. Продавец: BSL. Цвет: Black. Диагональ сумки/рюкзака: 13.6
На Air М2 все підійшло.
- Михайло К***Отзыв от покупателя. Продавец: BSL. Цвет: Transparent. Диагональ сумки/рюкзака: 13.6
Ідеально підійшов до MacBook Air M4 13.6
- Достоинства:
- Якісний
- Недостатки:
- Елена К***Отзыв от покупателя. Продавец: BSL. Цвет: Black. Диагональ сумки/рюкзака: 13.6
Гарний , красивий чехол
- Євгенія Л***Отзыв от покупателя. Продавец: BSL. Цвет: Transparent. Диагональ сумки/рюкзака: 13.6
Чохол ідеально сів на MacBook Air 2025 року. Виглядає стильно, нічого зайвого
- Достоинства:
- Тонкий, прозорий, без розводів
- Недостатки:
- Юлія К***Отзыв от покупателя. Продавец: BSL. Цвет: Orange. Диагональ сумки/рюкзака: 13.6
Ноутом переважно користуюся вдома, і через декілька днів користування побачила тріщини на накладці (комп не вдаряла, користуюся дуже обережно сидячи за столом).
Іноді можу брати з собою по справам. Коли беру з собою, то ще додатково кладу його в фетровий чохол для додаткового захисту, бо ця накладка не повністю захищає ноут, є отвори (це нормально).
І після носіння разів 3-4 побачила, що тріщин з'явилося ще більше, а через декілька місяців куток відколовся.
Купувати більше не буду, для такої якості зависока ціна.- Достоинства:
- Добре сів на пк
- Недостатки:
- Дуже крихкий матеріал, купувати більше не буду, не коштує свої коштів
- Євгенія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: BSL. Цвет: Transparent. Диагональ сумки/рюкзака: 13.6
Гарний, зручний, прийшов у надійному пакуванні, без подряпин тощо. Розмір відповідає повністю
- Достоинства:
- Зручність, надійне пакування
- Недостатки:
- Петро Б***Отзыв от покупателя. Продавец: BSL. Цвет: Transparent. Диагональ сумки/рюкзака: 13.6
- Достоинства:
- Ідеально підійшов, чудова якість
- Недостатки:
- Лиза М***Отзыв от покупателя. Продавец: BSL. Цвет: Transparent. Диагональ сумки/рюкзака: 13.6
все супер
- Віталій П***Отзыв от покупателя. Продавец: BSL. Цвет: Grey. Диагональ сумки/рюкзака: 13.6
Чудовий зручний та комфортний чехол)
- Достоинства:
- Зручний!
- ОльгаОтзыв от покупателя. Продавец: BSL. Цвет: Transparent. Диагональ сумки/рюкзака: 13.6
Все чудово підійшло
- Ольга Б***Отзыв от покупателя. Продавец: BSL. Цвет: Pink. Диагональ сумки/рюкзака: 13.6
Чохол красивий, якісний, дуже задоволена. Відправили миттєво). Колір відповідає тому, що в описі
- Достоинства:
- Легкий, надійний
- Недостатки:
- МаріяОтзыв от покупателя. Продавец: BSL. Цвет: Transparent. Диагональ сумки/рюкзака: 13.6
Накладка підійшла на Air 13.6 M4
Відправили швидко. Візуально виглядає гарно
Однак якщо дивитись на світло, то на накладці є дрібні подряпини, особливо видно на місці, де яблуко. Подряпини заводські, так як були одразу після зняття захисної плівки- Достоинства:
- Швидко відправили. Візуально виглядає гарно
- Недостатки:
- Заводські подряпини
- Ірина К***Отзыв от покупателя. Продавец: BSL. Цвет: Transparent. Диагональ сумки/рюкзака: 13.6
Розмір підійшов, дуже зручний чохол. Тепер мій макбук в безпеці.
- Достоинства:
- Розмір
- Недостатки:
- Мусієнко В***Отзыв от покупателя. Продавец: BSL. Цвет: Grey. Диагональ сумки/рюкзака: 13.6
Добрий день! Товар доставили вчасно, дякую, якість відповідає заявленій
- Ірина Л***Отзыв от покупателя. Продавец: BSL. Цвет: Transparent. Диагональ сумки/рюкзака: 13.6
Задоволена чохлом, рекомендую!
- Достоинства:
- Чудовий чохол, сів ідеально, швидка доставка
- Недостатки:
- Руслан С***Отзыв от покупателя. Продавец: BSL. Цвет: Grey. Диагональ сумки/рюкзака: 13.6
Забрал накладку, выглядит очень и очень хорошо, по размеру подошло прекрасно.
- Ольга П***Отзыв от покупателя. Продавец: BSL. Цвет: Transparent. Диагональ сумки/рюкзака: 13.6
Все чудово. Чохол підійшов і якість дуже гарна. Дякую вам за це!
- МикитаОтзыв от покупателя. Продавец: BSL. Цвет: Navy. Диагональ сумки/рюкзака: 13.6
Замовлення обробили швидко та на наступний день все забрав. Чохол класно відчувається на дотик.