- Сергей П***Отзыв от покупателя. Продавец: WMC. Диаметр: 28
Очень удачное приобретение
- Достоинства:
- Высокий борт, который почти вертикальный, за счёт этого площадь дна гораздо больше, чем у других сотейников под такоюже крышку, ну и объем больше.
- АндрейОтзыв от покупателя. Продавец: WMC. Диаметр: 28
Нормально, легче чем рассчитывали. Интересно насколько надёжно прилита ручка. В других сковородах или по три заклёпки, или же литый хвост в несколько сантиметров, а здесь как будто приклеяна, хотя держится прочно. Но как-то тревожно если в ней будет 3 кг мяса и сама сковорода. Выдержит ли вес до 5 кг?
- Тимофій С***
У меня этой серии 28см ручка закручена на винте, за год расшаталась. Открутил, протер, прикрутил. Сковорода как новая
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: WMC. Диаметр: 28
У сковороди дуже випукле дно, при отриманні було не помітно, а коли поставив на елетро плитку, на скло, то відразу стало очевидно. Середина горить, а грая не жаряться. Це дуже суттевий недолік, бо готувати на вогні може ще і можно, а от на єлектриці просто неможливо.
Із незначних недоліків ще погано закріплена ручка, бовтається наче зараз відвалиться.- Достоинства:
- Недостатки:
- Пипукле дно, ручка бовтається
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: WMC. Диаметр: 28
Не зовсім гарний варіант для електро плити. Завдяки тому що дно трохи випукле, середина пригорає а края сирі. Проблем додають ще досить тонке дно. Для газової плити думаю буде краще.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Нерівне дно, тонкі стінки
- Антон Н***Отзыв от покупателя. Продавец: WMC. Диаметр: 28
Сковорідка шикарна, як і всі сковорідки біол. Нажаль країна виробник Туреччина ..
- Аліна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: WMC. Диаметр: 26
Дуже задоволена якістю!!! Високі борти, менше розбрискується олія, і взагалі чудове антипригарне покриття, смажу млинці без олії. Рекомендую!
- Оксана П***Отзыв от покупателя. Продавец: WMC. Диаметр: 28
Брала на подарунок для мами, поки не користувалась, на вигляд добротна сковорідка
- Достоинства:
- Гарна сковорідка
- Недостатки:
- Поки не виявили
- Євген
То як сковорідка після використання?
- Анастасія М***Продавец: WMC. Диаметр: 28
Повелася на ціну. На 300 грн дешевше ніж в іншому магазині. Отримала не в коробці, а замотану в картон. Але і не в тому проблема, а в тому, що ручка хилитається сильно. Чи можна зажати її одним болтиком не відомо, адже я не ношу викрутки з собою і на НП викрутку не дали. Можливо болтик відкрутився, а можливо різьба не тримає, а може брак... Невже не можна перевірити якість товару перед відправкою?! Повернула. Тому будьте уважні!
- Недостатки:
- Розшатана ручка
- Продавец WMC
Доброго дня. Вибачте за незручності
- Валерий Щ***Отзыв от покупателя. Продавец: Юзон. Диаметр: 28
Гарна якість
- Продавец Юзон
Вітаємо! Дуже раді, що Ви лишились задоволені нашим товаром! До нових зустрічей!
- Володимир З***Отзыв от покупателя. Продавец: Юзон. Диаметр: 26
Просто чудова..
- Продавец Юзон
Вітаємо! Нам дуже приємно читати Ваш відгук. Раді, що Ви задоволені своїм замовленням.
- Светлана Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Юзон. Диаметр: 28
Товар прийшов бракований, сковорідка має різний діаметр (овалом), з однієї сторони 28 см, а з іншої 30 см. Давно користуюсь маркою Біол, але таке отримали вперше.
- Продавец Юзон
Вітаємо! Перед упаковкою весь товар перевіряється. Нам дуже шкода що так сталось з Вашим товаром. Дуже просимо ретельно перевіряти товари при отриманні, особливо посуд. Дякуємо.
- Светлана Г***
при отриманні товар оглянули, це виробничий брак і при огляді його не можна зразу побачити.
- МаринаОтзыв от покупателя. Продавец: Юзон. Диаметр: 26
Качество и исполнение покрытия внутри сковороды странное,такое Вижу Впервые-покрытие не цельное,дно покрытия внутри приклеено отдельно (круг) стенки отдельно,визуально и тактильно ощущается крупинки. Хочу общения с представителем Биол...
- Продавец Юзон
Вітаємо! Дякуємо за зворотній зв'язок . Передамо Ваші побажання виробнику.
- МаринаОтзыв от покупателя. Продавец: Юзон. Диаметр: 26
Люблю Biol,много лет пользуюсь.Вопрос к отправителю-почему ручка прокручивается? (не закреплена) Цена 1000 гр, плохое отношение к покупателю...
- Продавец Юзон
Добрий день. Вдячні за відгук. Відправник не відкручує і не прикручує ручки до сковорідок. Сковороди вже приїжджають до нас готовими до відправки. На жаль, скоріш за все, не побачили при комплектуванні замовлення, що ручка прокручується...інакше б звісно не поклали Вам таку. Бо для нас дуже важливо, щоб покупці залишались задоволені своїми замовленнями. Щиро перепрошуємо за завданні незручності!
- Олександр К***Отзыв от покупателя. Продавец: Юзон. Диаметр: 28
- Достоинства:
- Якість хороша, прийшло вчасно
- Недостатки:
- Прийшов не той розмір, замість 28 прийшла 26 см
- Продавец Юзон
Добрий день. Дякуємо за зворотній зв`язок. Щиро перепрошуємо! При складанні замовлення комплектувальник помилився. Якщо бажаєте обміняти сковороду, напишіть нам будь ласка.
- Сергій Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Юзон. Диаметр: 24
Швидко відправили,дякую. За свої гроші (зі знижкою) норм пательня. Перевірив-рівна,кришка з моєї старої підійшла чудово. Дякую
- Достоинства:
- Розмір-те що було треба
- Продавец Юзон
Вітаємо! Дуже раді, що ви лишились задоволені своїм замовленням) до нових зустрічей!
- АнатолийОтзыв от покупателя. Продавец: Юзон. Диаметр: 26
чугунка лучше
- Достоинства:
- Хорошая, в принципе, не пригорает, но...
- Недостатки:
- слишком легкая , соответственно быстро нагревается, и быстро остывает. Требует к себе внимания.
- Продавец Юзон
Добрий день. Дякуємо за зворотній зв`язок. Інформацію передамо виробнику. Бажаємо вдалих покупок)
- Александр Л***
А вы когда готовите - газ не выключайте и не будет остывать. В принципе готовка и предполагает, что газ будет гореть всё время.
- ирина с***Отзыв от покупателя. Продавец: Premium Price
За малые деньги, работают по времени как дорогие.
- Олексій П***Отзыв от покупателя. Продавец: Юзон. Диаметр: 28
- Надежда В***Отзыв от покупателя. Продавец: Юзон. Диаметр: 26
Хороша сковорода Biol (мені взагалі подобаються сковороди марки Biol). Це вже друга сковорода, яку я купила в цього продавця - першу купила діаметром 28 см. Обидві сковороди добротні, зручні в користуванні, глибокі - те, що потрібно на кухні (особливо, якщо постійно щось готуєш). А так, взагалі, в мене ще є сковороди Biol, які я купувала раніше (десь приблизно 10-12 років назад, тоді ще виробник - Україна), вони до цих пір нормальні і до них нічого не пристає - Биол Блеск, чавунні тощо.
І продавець - нормальний, вже перевірений, так що можу рекомендувати іншим.- Достоинства:
- Якісна, зручна, добротна.
- Недостатки:
- Не виявлено.
- Продавец Юзон
- Надежда В***Отзыв от покупателя. Продавец: Юзон. Диаметр: 28
Сковорідка просто супер - мені дуже сподобалася!
Зручна в приготуванні, нічого не пригорає. Незамінна, коли потрібно приготувати щось на велику компанію чи на 2-3 дні (тушковану капусту, плов, картоплю з м’ясом, голубці, котлети, зрази тощо).
Неодмінно куплю ще одну таку ж саму, але меншим діаметром.
Дякую продавця за оперативність і дбайливу упаковку при транспортируванні.- Достоинства:
- Якісна і зручна.
- Недостатки:
- Не виявлено.
- Продавец Юзон
Добрий день! Щиро вдячні за чудовий відгук. Раді, що ваше замовлення залишило позитивні враження.
- Світлана К***Отзыв от покупателя. Продавец: Юзон. Диаметр: 26
Дуже сподобалася. Не пригорає. Це вже друга, купляла на подарунок. Дякую
- Достоинства:
- Не пригорає, не важка.
- Продавец Юзон
Дякуємо за зворотній зв'язок! Ми цінуємо вашу довіру та завжди будемо вам раді!
- Катерина Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Юзон. Диаметр: 24
Чудова пательня, завжди купую продукцію цієї фірми
- Недостатки:
- Не знайшла
- Продавец Юзон
Вітаємо! Дуже раді, що залишились задоволені своїм замовленням) до нових зустрічей!
- ДмитрийОтзыв от покупателя. Продавец: Юзон. Диаметр: 26
Превосходная сковорода!
- Достоинства:
- размер, покрытие
- Продавец Юзон
Вітаємо! Дякуємо за зворотній зв'язок та бажаємо вдалого дня!
- Іван Е***Отзыв от покупателя. Продавец: Юзон. Диаметр: 26
Чудова сковорідка.
- Достоинства:
- Високі борти, нічого не пристає
- Недостатки:
- Поки що не знайшов
- Продавец Юзон
- АннаОтзыв от покупателя. Продавец: Юзон. Диаметр: 24
Сковородка доволі легка , якщо порівнювати з Мелітопільским біолом . Тепер їх виробляють в Турціі . Важить 0,78 кг .
- Продавец Юзон
Добрий день! Дякуємо вам за відгук. Так, виробництво продукціі заводу Biol наразі дійсно перенесно до Туреччини.
- Александр Л***
Що за маячня! Як вона может бути легшою, якщо порівнювати Біол алюмінієвий и цей Біол. І там і там - алюміній, ця сковорідка має товсті стінки. Тому вага буде одинаковою. А що вам в голову прийшло порівнювати чавунний Біол і алюмінієвий - це загадка.
- Анна
Відповідаю Александру Ласка . Що за маячня , ви думаєте відрізнити чугуную сковороду від алюмінієвой , то проблема ? Я маю 5 сковорідок від Біол ,ще Запорізьски , всі алюмінієви .Наприклад ,сковорода Биол Гранит грей 24 см.важить 960 г , а ця, с такими високими бортами 780г .180г я відчуваю добре .
- Валерий Щ***Отзыв от покупателя. Продавец: Юзон. Диаметр: 26
Отличное качество
- Продавец Юзон
Дякуємо за зворотній зв'язок! Ми цінуємо вашу довіру та завжди будемо вам раді!
- Наталя О***Отзыв от покупателя. Продавец: Юзон. Диаметр: 26
Сковорода крута. Не прилипає, не пригорає. Дуже зручно смажити картоплю.
- Достоинства:
- Ціна, якість)
- Недостатки:
- Не знаю
- Продавец Юзон
- Надежда Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Юзон. Диаметр: 26
Отличная сковорода
Дякуємо за Ваш відгук !
- Ілля К***Отзыв от покупателя. Продавец: Юзон. Диаметр: 26
супер
Дякуємо за Ваш відгук !
- Михаил М***Отзыв от покупателя. Продавец: Юзон. Диаметр: 28
Рекомендую
- Достоинства:
- оперативность и быстрота . рекомендую магазин
- Продавец Юзон
Дякуємо за відгук !
- Оксана Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Юзон. Диаметр: 26
Продавець товар замінив. Дякую.
- Продавец Юзон
Вибачаємось за незручності, що Вам приїхала перший раз погнута сковорідка. Замінили за власний рахунок. Питання вирішили.
- Олег П***Отзыв от покупателя. Продавец: Юзон. Диаметр: 26
Все дуже добре.
- Достоинства:
- Ціна-якість.
- Недостатки:
- Не знайшов.
- Сергей С***Отзыв от покупателя. Продавец: KWD. Диаметр: 26
отличное качество, хорошее обслуживание
- Достоинства:
- все
- Продавец KWD
Дякуємо за високу оцінку!
- ИгорьОтзыв от покупателя. Продавец: KWD. Диаметр: 24
Заявлена висота 91мм прислали сковороду 70мм більше купувати у цього продавця не буду
- Достоинства:
- Не знаю тільки отримав
- Недостатки:
- Не знаю
- Продавец KWD
Так, в описі сковороди дійсно була помилка.
Просимо вибачення за неточність в описі.
Наразі помилку виправили.