- Дяченко С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороший набор конструктор, дитині дуже сподобався.
- ТатенаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все супер, дитина 8р в захваті, їй дуже сподобалось, одразу зібрав радіо яке в Німеччині працювало і полетів вентилятор. Классний подарунок вийшов.
Зверніть увагу, в наборі відсутні батарейки (4 АА)- Достоинства:
- Набір супер
- Недостатки:
- Відсутні батарейки в комплекті.
- Віктор Є***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Агінь! Працює як потрібно
- Инна Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Коструктор супер, дитині сподобалося все, особливо радіо )))
- Евгений Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дітки грають із задоволенням. Щось комбінують, щось змінюють. Схем малувато, але завжди можна розширити, якщо купити ще якийсь наборчик. Не сподобався радіоприймач. Не має можливості регулювати гучність, тому волає на всю заявлену потужність. Антена ловить, але краще було б зробити антену не у формі сторчащого проводу, а як у звичайного приймача, можливо навіть змінну. Якість відтворення звуку не дуже, якщо розмовна передача, то ще нормально, слухати можна, але якщо музика, то жахливо, репить, волає, можливо через те що немає регульовки гучності.
- Достоинства:
- Робочі схеми
- Недостатки:
- Радіо, воно начебто і є, але якість відтворення не дуже. Можливо виробник позиціонує це радіо як демонстраційну властивість, як можливість його скласти, а не слухати на постійній основі.
- Екатерина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Качественные детали, понятная инструкция. Всё работает отлично!
- ЛилияОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дитині 5 років цікаво
- Достоинства:
- Ідея
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Рука не піднімається поставити менше 5 зірок, хоча загалом трохи засмучений.
Ідея класна. Деталі якісні. Дитині цікаво і можна пояснити якісь основи. Але, по факту, схем там не 34, а 4 - радіо, лампа, діод та вентилятор. Все інше - просто зміна місцями і різне з'єднання. Хотілося б ще 1 чи 2 деталі для варіативності.
Ще неприємно, що гучномовець дуже "кричить" неякісним звуком і це не можна змінити- Достоинства:
- Зацікавлює дитину
- Недостатки:
- Замало варіацій для схем, дуже гучний динамік
- Катерина Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Самому зібрати радіо, для дитини більше і не треба) Син і спати з ним лягає.
- Достоинства:
- Поєднується з іншими наборами. Наприклад, можна запустити в повітря 2 пропеллера. Але бережіть очі! Супер розвиваючий конструктор.
- Недостатки:
- Дуже голосно грає, дуже
- Анастасия К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Великолепный набор. Ребёнок 5 лет в полнейшей восторге. Все понятно, все работает. Доставка на высоте.
- Достоинства:
- Качество , множество схем
- Ігор О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дитину (6 років) в перший день неможливо було відірвати від конструктора. Завдяки наявності схем із реальними зображеннями елементів, а не тільки принципових, дитина легко їх повторює. Приймач гарно приймає FM-станції навіть далеко від міста. Але підсилювач досить гучний, тому для комфортного прослуховування довелося трохи змінити схему та задіяти резистор з іншого набору Znatok.
- Достоинства:
- простота збірки, наявність внятної інструкції
- Недостатки:
- деякі частини легко зламати при необережному ставленні
- Елена Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Ребёнку 6 лет понравился конструктор
- Олександр Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купував дитині в подарунок на Новий Рік. Дитина в захваті, перший тиждень грався постійно. Модуль раді працює відмінно, навіть за містом, в сільській місцевості приймає 3-4 радіостанції.
Дитина задоволена.вік 5 років.- Достоинства:
- Якісні матеріали, розвиваючий
- Недостатки:
- Не виявив
- Михайло С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудовий набір для дитини молодшого шкільного віку.
Все працює.
Дитина щаслива))
Швидка відправка, встигли забрати напередодні свята та подарувати на Новий рік- Достоинства:
- Все супер
- Благодаренко Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купила дитині на подарунок від Миколая. Конструктор сину дуже сподобався, але радіо не працює
- Достоинства:
- Цікава гра
- Недостатки:
- Не працює радіо
- СергійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Внуку покупаю уже второй, более продвинутый конструктор. Реально интересный и развивающий продукт, спасибо огромное производителю и куда же нам всем без Розетки!
- Оксана З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купувала на день народження дитині 5 років. Дуже зацікавився, сподобалось. Майже всі схеми склали.
Конструктор дуже класний так як сину подарували такий тільки на 320 схем. Подарунок яким дитина не один рік гратиме. - Ігор Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
це вже вдруге купую цей конструктор на розетці, хороший подарунок для дитини
- Достоинства:
- хороший конструктор для дитини, формує навички роботи з електричними пристроями
- Недостатки:
- не виявив
- Юлия Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороший конструктор.
- Недостатки:
- В комплекте нет батареек(
- Елена Е***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Ребенку 6.5 лет. Играл с удовольствием!
- Достоинства:
- Качество
- Дмитрий М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Ребёнку очень понравился конструктор.Много разных схем. Хороший вариант для знакомства с основами электротехники.
- Достоинства:
- Выше сказанное
- Недостатки:
- Пока не обнаружил.
- Єлеазара С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дитина в захваті, купляли на подарунок. Рекомендую.
- Таня М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дитина задоволена.
- Достоинства:
- Розвиває здібності
- Евгения О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Племяннику 8 лет, очень понравилось.
- РусланОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купив на день народження сину, але радіо так і не запрацювало. Невже так важко перед упакуванням товару виробником провірити його на працездатність?
- Недостатки:
- не працює радіо
- Дмитрий
А как его можно проверить не собирая? На конструктор есть гарантия, попробуйте обменять
- Руслан
Судячи з попередніх відгуків ця проблема не єдиний випадок. Як провірити? Виробник перед пакуванням збирає всі схеми, переконується що все працює і тільки тоді пакує в коробку.
- Представник бренду
Доброго дня, Руслан. Нам дуже прикро, що виникла така ситуація. Зверніться, будь ласка, у сервісний центр: 067-561-22-94. Наші фахівці вирішать проблему у максимально короткий термін.
- Мар'янаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Це найкраща іграшка для мого племінника. Не зрівняти з усіма лего і машинками. Його захват від того, що сам підключив радіо не передати. Цікаво було складати всій родині! Купуйте, не пожалієте
- Достоинства:
- Дійсно захоплює
- Недостатки:
- Не впевнена чи надовго вистачить інтересу. Тобто склав схему раз і знову вже не цікаво
- Наталія С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Не тільки для дітей,а й для батьків цікаво))
- АнтонОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
#розпакуваннядіти
купили очередной набор из этой серии для ребенка 6 лет. Его радости нет предела :)
Качественный. Схемы рабочие. Инструкция понятная- Недостатки:
- Златослава С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
#распаковкадети
Отличный конструктор! Просто маст хев для мальчика 4-5-6-7 лет! Нам на 4 года подарили маленький набор, а этот мы уже купили на 5 лет. Ребенок в восторге! И родители, кстати, тоже))) - ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
буду брать или дополнительные комплекты или самый большой, мне нравится, детям тоже.
- Достоинства:
- отличный конструктор, дарил дочери 5 лет, играет преиодически, любит )
- Недостатки:
- пожалел что не купил максимальную версию
- Александр Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Игрушка интересная но с ошибками в инструкции (см. фото). Так же в нашем наборе не работал усилитель, как показало вскрытие, была неправильно припаяна микруха из-за чего, при подаче питания, она сгорела. Заменил самостоятельно - работает.
- Достоинства:
- В случаи поломки легко чинится у любого мастера по ремонту радиоэлектроники. :)
- Недостатки:
- Ошибки в инструкции.
Ошибки в сборке модулей: в усилителе был неправильно припаян микроконтроллер из-за чего он сгорел.
- Марчук а***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дарували дитині 4,5 р. на Миколая радості не має меж.
- Достоинства:
- Якісний
- Tanya S***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
очень классный конструктор, ребенок может сидеть над ним по полдня собирая разные схемы и приходить в восторг от этого.
- Ольга Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Класнючий набор! Брала на подарок ребёнку 5-ти лет, потом и своему такой же купила.
- Світлана К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудовий конструктор. Син має такий (створює різноманітні схеми+виводить назовні заряд, наприклад, створюючи килимок з сигналізацію). Цей купувала в подарунок племіннику. Краще до нього одразу брати акумулятори
- Достоинства:
- Цікавий, пізнавальний
- Олег К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудова гра, пізнавальна, навіть чоловік захопився )
- Достоинства:
- Дає первинні поняття процесів фізики в ігровій формі