- Ірина Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Gadget OFF. Емкость батареи: 10000. Цвет: Черный
Гарна банка, компактна. Одну тягає дитина з собою, іншу я по дому з діодним світильником.
- Достоинства:
- Компактий
- Продавец Gadget OFF
Ірина, щиро вдячні за ваш відгук. Приємного користування!
- Максим Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Gadget OFF. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный
працює надовго вистачаю якщо зивити оптичний медіа конвертер на 4 дні вистачило
- Продавец Gadget OFF
Максим, дякуємо за відгук :)
- Олександр Є***Отзыв от покупателя. Продавец: TutTehno. Емкость батареи: 10000. Цвет: Черный
Даремно витрачені кошти...
Мабуть відповідає заявленим параметрам, хоча маю сумніви - 60% аккумулятора на 5500 мАч заряджав майже 4 години.
В час швидкостей і енергоемних технологій не пожлобтесь як я, додайте ще 100грн. і купіть аналогічний павербанк з функцією швидкої зарядки.
Якби знав що "воно" таке г не брав би- Достоинства:
- Ємність відповідає заявленій
- Недостатки:
- Швидкість нульова
- Продавец TutTehno
Вітаємо! Дякуємо за ваш чесний відгук. Модель Hoco J100 дійсно є базовим павербанком зі стандартною швидкістю заряджання (до 2.1А, 10.5 Вт) і не підтримує протоколи швидкої зарядки (QC/PD).
Цей пристрій чудово підходить для підтримки заряду стандартних смартфонів, навушників чи смарт-годинників. Проте для гаджетів з великим акумулятором (як у вашому випадку на 5500 мАг) ми дійсно радимо обирати потужніші моделі від 18-20W.
Ваша порада абсолютно слушна! Дякуємо, що ділитеся досвідом — це дуже допоможе іншим покупцям зробити правильний вибір
- Денис Д***Отзыв от покупателя. Продавец: NanoStorage. Емкость батареи: 10000. Цвет: Черный
Отличный павер. Свою работу выполняет норм. Держит заряд хорошо. Доволен.
- Достоинства:
- Компактный
- Продавец NanoStorage
Дякуємо за ваш відгук! Раді, що вам сподобалось :)
- Крістіна В***Отзыв от покупателя. Продавец: NanoStorage. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный
Не раджу купувати. В описі написано, що підтримує швидку зарядку, а по факту телефон заряджає більше 3 годин
- Майя К***Отзыв от покупателя. Продавец: re:Case. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный
Не викидайте гроші на це л***о.
- Достоинства:
- Недостатки:
- перестав працювати через 3 тижні
- Продавец re:Case
Вітаємо! Ми продаємо досить велику кількість цих павербанків і вперше стикаємося з негативним зворотним зв'язком.
Всі клієнти, які купували цю позицію раніше, лишалися задоволені.
Та у будь-якому випадку, ми завжди готові йти на зустріч клієнту, і якщо у Вас виникла суперечлива ситуація, просто зв'яжіться з нами для її вирішення.
Ми завжди будемо раді допомогти і намагатимемося вирішити ситуацію у ваш бік!
- Владимир Г***Отзыв от покупателя. Продавец: TutTehno. Емкость батареи: 10000. Цвет: Черный
гарна ціна, та якість!
- Достоинства:
- дешевше за іньши
- Недостатки:
- нема
- Продавец TutTehno
Дякуємо за відгук!
- Світлана М***Отзыв от покупателя. Продавец: TutTehno. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный
Хороший павер, тримає довго.
Дякуємо за відгук!
- Уляна О***Отзыв от покупателя. Продавец: M Energy. Емкость батареи: 10000. Цвет: Черный
Забрала учора Павербанк, підзарядила його і якраз під час відключень вирішила зарядити свій телефон. Виявила, що розʼєм Type-C не подає заряд до телефону. Сам павербанк заряджається через цей розʼєм, але заряд не подає. Була звичайно що дуже засмучена, так як було все розряджене і надія була на новий павербанк. Виходить, що 700 грн частково пішли на вітер..
- Александр Д***
Туре-С здесь и не должен работать на отдачу, т.к. данный повербанк не поддерживает протоколы быстрой зарядки.
- МатвійОтзыв от покупателя. Продавец: TutTehno. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный
Не найшвидший в сенсі зарядки пристроїв, але для роутера більш ніж достатню. Звісно 20000 фактичних тут нема. Бо на самому павері пише що ккд 11000. Великий плюс те, що заряджати можна через type-c.
Ціна-якість на 4.5- Продавец TutTehno
Дякуємо за відгук!
- ЄвгенОтзыв от покупателя. Продавец: TutTehno. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный
Товар прийшов швидко. Все ціло, без ушкоджень. Банка заряджена. Характеристики відповідають заявленим. Менеджер магазину на зворотний зв'язок виходить швидко, в проблемних питаннях повне сприяння, ідуть назустріч. Дякую. Рекомендую.
Дякуємо за відгук!
- Вікторія Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: TutTehno. Емкость батареи: 10000. Цвет: Белый
Компактний,легкий і заряду обіцяного особисто мені вистачає.
Дякуємо за відгук!
- Анна В***Отзыв от покупателя. Продавец: TutTehno. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный
Вже більше доби на зарядці і вже заряджає останню четверту лампу, це якийсь жах …
Приїхав на 75% заряджений, але телефон з 1% до 20% заряджав майже 1 годину.
Підкажіть, скільки днів потрібно заряджати?- Достоинства:
- Ціна, гарно виглядає
- Недостатки:
- Безкінечно потрібно заряджати
- Продавец TutTehno
Вітаємо!
Написали Вам у приватні повідомлення для розв'язання проблеми
- Гліб М***Отзыв от покупателя. Продавец: TutTehno. Емкость батареи: 10000. Цвет: Белый
Классный
Вітаємо
Дякуємо за відгук!
- Оксана Л***Отзыв от покупателя. Продавец: TutTehno. Емкость батареи: 10000. Цвет: Белый
Дякуємо за відгук!
- Игорь Б***Отзыв от покупателя. Продавец: M Energy. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный
Всё ок
- Ангеліна Є***Отзыв от покупателя. Продавец: TutTehno. Емкость батареи: 10000. Цвет: Белый
Швидка відправка, сам повер чудовий
Дякуємо за відгук!
- Наталия Г***Отзыв от покупателя. Продавец: TutTehno. Емкость батареи: 10000. Цвет: Белый
Все чудово, дякую
Дякуємо за відгук!
- Ирина К***Отзыв от покупателя. Продавец: TutTehno. Емкость батареи: 10000. Цвет: Белый
Я не знаю как по качеству этот павербанк, потому что пришёл в нерабочем состоянии. Продавец вернул деньги без проблем. Продавца рекомендую, товар нет
- Едуард Г***Отзыв от покупателя. Продавец: M Energy. Емкость батареи: 10000. Цвет: Черный
Дякую. Все супер.
- Сергей С***Отзыв от покупателя. Продавец: M Energy. Емкость батареи: 10000. Цвет: Черный
Заказал, получил, проверил - пока всё нормально.
- Олеся П***Отзыв от покупателя. Продавец: M Energy. Емкость батареи: 10000. Цвет: Черный
Хорошо работает
Пока без нареканий - Виталий Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: SIMo4ka. Емкость батареи: 10000. Цвет: Черный
Отличный выбор за свои деньги. Пришел заряженным на 80%.
- Достоинства:
- Качество и цена
- Недостатки:
- Пока нет
- Ірина Т***Отзыв от покупателя. Продавец: M Energy. Емкость батареи: 10000. Цвет: Черный
Працює
- Марина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Djd. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный
Приїхала швидко. Заряджена на 75%. Дуже виручає без світла. Дякую продавцю і Rozetka.
- Достоинства:
- Всі необхідні виходи є в наявності
- Валерия К***Отзыв от покупателя. Продавец: M Energy. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный
Працює добре, довго тримає заряд, швидка зарядка
- Достоинства:
- Ціна якість
- Недостатки:
- Людмила С***Отзыв от покупателя. Продавец: M Energy. Емкость батареи: 10000. Цвет: Черный
Доставлено швидко. Уже протестували зарядку.
- Достоинства:
- Легенький, добре буде брати в дорогу.
- Недостатки:
- Поки немає
- Алена П***Отзыв от покупателя. Продавец: Gresso. Емкость батареи: 10000. Цвет: Черный
Прийшов вздутий і тріснутий
- Соломія П***
Вам поміняли?
- Алена П***
Так, поміняли протягом місяця. Прийшов новий.
- Олександра Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Djd. Емкость батареи: 10000. Цвет: Черный
Відмінний
- Недостатки:
- Юрій Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: M Energy. Емкость батареи: 10000. Цвет: Черный
Корпус з приємного пластику. Ємність не тестував, але судячи по вазі повинна бути нормальна
- Достоинства:
- Недостатки:
- Паршива доставка Новою Поштою, пакування сильно пошкоджено, але повербанк не постраждав. Не підтримує більшість протоколів заряду.
- Тетяна Т***Отзыв от покупателя. Продавец: M Energy. Емкость батареи: 10000. Цвет: Черный
Тільки отримала,поки що все влаштовує
- Достоинства:
- Зручний, все працює
- Недостатки:
- Не знайшла
- Продавец M Energy
Дякуємо за відгук! Були б також вдячні за відгук про наш сервіс на сторінці замовлення :)
- Виталий П***Отзыв от покупателя. Продавец: Djd. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный
Тут немає і далеко 20000 і про це могли б чесно написати (((
- Достоинства:
- Недостатки:
- Ємність
- ІринаОтзыв от покупателя. Продавец: M Energy. Емкость батареи: 10000. Цвет: Черный
Хороший павер, працює, використовую для живлення роутера під час вимкнень світла. Вистачає надовго
- Продавец M Energy
- Катерина Н***Отзыв от покупателя. Продавец: ALAL. Емкость батареи: 10000. Цвет: Черный
Дякую, все працює чудово.
- Продавец ALAL
Добрий день! Щиро дякуємо за відгук, нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені покупкою. Гарного дня!
- Іванна Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Djd. Емкость батареи: 10000. Цвет: Черный
Де товар?
- Достоинства:
- Мільйон
- Недостатки:
- Два мільйони
- Олексій К***Отзыв от покупателя. Продавец: SH Group. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный
Взяв на пробу як перший банк. Перше враження від виробу гарне. Якісний пластик. Без токсичних запахів. Трохи засмутила відсутність кабелю type-c. Натомість в комплекті micro usb, який мені не потрібний. Індикація заряду не цифрова. Але враховуючи ціну це не критично.
- Достоинства:
- Ціна, ємність
- Недостатки:
- Немає цифрової індикації заряду. В комплекті відсутній кабель type -c.
- Продавец SH Group
Дякуємо за відгук. завітайте до нас ще. Будемо раді Вас бачити в числі наших постійних покупців!