- Р. Н***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Емкость батареи: 15000. Цвет: Черно-красный
Напис 15, акумулятор на 10, реальна ємність через тестер - 3.5… Як повербанк так собі цяцька, але працює фонариком дуже непогано.
- Достоинства:
- Красивий дізайн, гарний фонарик. Непогана ціна та подарунок.
- Недостатки:
- Ємність не справжня, навіть у номіналах обман. А по тестеру взагалі четверта частина від назви.
- Продавец KayDzen
Вітаємо! Дякуємо за відгук. В описі зазначені характеристики від виробника.
- Родіон Н***
Тобто, продавець навіть не тримав у руках товар, не кажучи вже про його перевірку/тестування?
Дуже шкода, якщо займаєтесь масовим продажем, можна хоча б поцікавитися реальними властивостями товару.
От з власного досвіду пишу, що там насправді є. А фонарик гарний, яркий, довго світить, до повної просадки акмулятора. Рік тому тримав більше доби , зараз ще годин 10+
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Емкость батареи: 15000. Цвет: Черно-розовый
В названии написано 15ʼ000 mAh, а по факту 1’500 mAh. Если на фото присмотреться тоже на нем самом написано 1’500. Не ведитесь. Хватает на одну-полторы зарядки телефона или один раз іqos зарядить. Очень мало емкости. Фонарик работает нормально, но не очень ярко. В темноте подсветить куда идти можно.
- Достоинства:
- Сносный фонарик
- Недостатки:
- ОБМАН очень маленькая емкость
- Продавец KayDzen
Вітаємо, Олександре! Цей павербанк на 15ʼ000 mAh.
Можливо він з недоліками, треба було одразу звернутися до нас. Ми завжди обмінюємо несправний товар або повертаємо за нього кошти.
- Євген С***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Емкость батареи: 15000. Цвет: Черно-розовый
Брав виключно як ліхтарик для дому та резервне джерело живлення для велосипедного ліхтаря. З цими задачами справляється добре. Вбудована лампа світить яскраво, заряд садить дуже повільно. USB-лампочка, що йшла в комлекті, через деякий час після підключення до павербанка гасне, доводиться її перепідключати, або тицяти кнопку на павербанку.
- Достоинства:
- Яскрава вбудована лампа
- Недостатки:
- USB-лампочка, що йде в комлекті, через деякий час після підключення гасне
- Продавец KayDzen
Вітаю, Євген! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями.
- Дмитро М***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Емкость батареи: 15000. Цвет: Черный
Попался бракованный, заряд не держит и заряжается не корректно!
- Недостатки:
- Не держит заряд
- Продавец KayDzen
Доброго дня!
Дякуємо за звернення, Ваш відгук був переданий відповідальному співробітнику для вирішення проблеми. Якщо Вам ще не написали в особистих повідомленнях, просимо звернутися першими. У разі виникнення додаткових питань, Ви можете скористатися довідковим центром.
- Олег Б***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Емкость батареи: 15000. Цвет: Черный
Не відповідає вказаним характеристикам
- Достоинства:
- Ліхтар
- Недостатки:
- Крихкий пластик, вистачає тільки на один заряд, довго заряджається, швидко розряджається.
Ціна якість не відповідає, навіть по акції
- Продавец KayDzen
Олег, дякуємо, що Ви звернули на це увагу. Нам шкода, що у Вас був поганий досвід.
- Олена Н***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Емкость батареи: 15000. Цвет: Черно-красный
Дуже поганий повербанк !
- Достоинства:
- Недостатки:
- Нагрівається,не заряджає !
- Продавец KayDzen
Доброго дня!
- ДенисОтзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Емкость батареи: 15000. Цвет: Черно-белый
Не вартий і тих малих грошей. Дорогувато все ж за одну картонну коробку) Не раджу.
- Достоинства:
- Жодної, але гарна коробочка, можна складати метиз.
- Недостатки:
- Дуже трешова якість збірки, ємність ніяка, стабільності в заряджанні нема, легкий, смішний.
- Продавец KayDzen
Для того щоб павербанк почав працювати коректно, потрібно зробити 3 повні цикли заряду, для: калібрування батареї, оптимізація ємності, продовження терміну служби.
- Вячеслав Д***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Емкость батареи: 15000. Цвет: Черно-красный
Очень довольны
- Достоинства:
- Цэна
- Недостатки:
- Незамечены
- Продавец KayDzen
Приємно отримати Ваш відгук. Дякуємо, що обрали нас. Приємного користування
- В'ячеславОтзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Емкость батареи: 15000. Цвет: Черно-белый
за цю ціну і на 10000 норм було б, але нащо писати 15000?
- Алексей С***
І того меньше(( Після 3-4 тижнів користування, після 10 циклів розряд/заряд, по факту там десь 6000 мАг, віддає на пристрої до 5000 mAh
- Продавец KayDzen
Дякуємо, що знайшли час для написання відгука!
У разі виникнення додаткових питань, Ви можете скористатися довідковим центром.
- Евгений К***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Емкость батареи: 15000. Цвет: Черно-белый
15000 там нет
Дай бог 5000
Какая цена - такой и объем- Родіон
в моем сейчас - около 3600, так что товар НЕ отвечает заявленным характеристикам.
- Алексей С***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Емкость батареи: 15000. Цвет: Черно-красный
Пауєр отримав вчора, у відділу видачи "Rozetka.ua". Перші враження позитивні, з огляду на ціну пауєр-банка (в подарунок отримав від продавця юсб-лампочку). Пауєрбанк при першому ввімкнені показує рівень заряду 100%. До речі, подарункова юсб-лампочка при приєднанні до цього пауєрбанку світить десь хвилину, потім вимикається (пауєрбанк мабудь "не бачить" малопотужної лампочки). Одразу вирішив перевірити ємність "з коробки" - заряджав інший пауєрбанк (розрядженний КсяоМі на 20 000 мАг). Результати наступні: УМБ Andowl Q-CD555 весь час віддавав чесні 5 Вольт та 2.0 Ампери. Тестер для вимірювання напруги та струму зафіксував повне розрядження на позначці 2439 mAh. Поставив на перше заряджання: блок живлення на 90Ватт (RAVPower PD Pioneer 90 W 2-Port Black (RP-PC128)) та 100Ваттний type-c (Baseus Display Fast Type-C to Type-C 100Вт 2 м Black (CATSK-C01)) - пауєрбанк Andowl Q-CD555 заряджається дуже повільно ( 8 Ватт). Зроблю ще декілька циклів заряд/розряд, пізніше напишу стосовно максимальної ємності банки
- Достоинства:
- Ціна. usb-лампочка у подарунок
- Недостатки:
- Глянсовий корпус (з одного боку). Повільне заряджання через порт Type-C
- Продавец KayDzen
Приємно отримати Ваш відгук. Дякуємо, що обрали нас. Приємного користування!
- ПавелОтзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Емкость батареи: 15000. Цвет: Черно-белый
Из его преимуществ можно отметить, привлекательный дизайн, индикатор заряда, встроенный фонарик. А из недостатков емкость не соответствует заявленной в нем нет 15000 mAh, максимум 5000 mAh – 6000 mAh. За такую цену в принципе нормально.
- Достоинства:
- Симпатично смотреться, фонарик
- Недостатки:
- Ёмкость не соответствует заявленной
- Продавец KayDzen
Дякуємо, що знайшли час для написання відгука!
У разі виникнення додаткових питань, Ви можете скористатися довідковим центром.
- Сергій Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Емкость батареи: 15000. Цвет: Черный
Хтось писав про 4000 мА., розчарую, перевіряв, так реальних виявилось 3450 мА. Тобто в середньому телефон заряджає близько на половину, при чому з 0 до 20% зарядив телефон ( батарея на 5000), а індикатор на павербанку так і показував 100% заряду, ну а після того як телефон зарядився до 55% банка потухла в 0. Я відразу зрозумів що це пустишка як отримав його, т.к. мій павербанк на 10000 мА в 2 рази важчий за цей
- Достоинства:
- Ліхтарик
- Недостатки:
- Це не павербанк, а простий ліхтарик
- Продавец KayDzen
Дякуємо за відгук!
Для вирішення питання, Ви можете скористатися довідковим центром.
- Андрей К***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Емкость батареи: 15000. Цвет: Черно-синий
Павер взагалі ніякий. Ємності дуже мало( Не рекомендую купувати, тому що і повернути його не реально(
- Продавец KayDzen
Доброго дня! Дякуємо за звернення, Ваш відгук був переданий відповідальному співробітнику для вирішення проблеми/
У разі виникнення додаткових питань, Ви можете скористатися довідковим центром.
- РодіонОтзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Емкость батареи: 15000. Цвет: Черно-красный
ЦЕ не може виконувати функції повербанка, бо реальна ємність, виміряна ЮСБ-тестером, склала менш ніж третину від заявленої Продавцем у описі Товару!
З урахуванням того, що прилад був дозаряджений по інструкції на упаковці, повністю він не зміг зарядити телефон. Прошу повернути гроші, віднесу цей товар до точки видачі Розетки, де його отримав.- Достоинства:
- Здається, ЦЕ непоганий ліхтарик...
- Недостатки:
- Дуже мала емність, близько 4000!
- Продавец KayDzen
Доброго дня! Дякуємо за відгук!
У разі виникнення додаткових питань, Ви можете скористатися довідковим центром. - Родіон
Ви знущаєтесь? яким ще довідковим центром? Ви продаєте товар, НЕ відповідаючий опису - ЗОВСІМ! Ви пишете емність 15000 мАг, а в реалі - 4000 ! Тобто майже ВЧЕТВЕРО менше! І ще рекомендуєте мені "скористатися довідковим центром"? У вас або фальшивий акумулятор, або бракований! Ваше щастя, що це купувалося не для фронту!
- ВалерійОтзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Емкость батареи: 15000. Цвет: Черный
Непогане співвідношення ціна/якість. Після п'яти циклів повний заряд/розряд реальна ємність склала близько 6300 mAh. На корпусі вказано, що 15000 - це ємність акумулятора при напрузі 3,7 В, а при напрузі 5 В ємність 9600, що в півтора рази більше ніж реально. В цілому я задоволений, бо ще не зустрічав пауербанків, ємність яких дорівнювала би декларований виробником.
- Достоинства:
- Наявність ліхтарика, індикатор відсотку заряду, вартість, подарунок ;)
- Недостатки:
- Ємність в півтора рази менша за декларовану
- Продавец KayDzen
Дуже приємно отримати Ваш відгук.
У разі виникнення додаткових питань, Ви звернутися до нас. І ми Вам обов'язково допоможемо його вирішити.
- Олександр П***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Емкость батареи: 15000. Цвет: Черно-красный
Нормальный павер банк за такие деньги
- Достоинства:
- Пойдет
- Продавец KayDzen
Дуже приємно отримати Ваш позитивний відгук. Раді, що Ви обрали саме нас та залишилися задоволені!
- Скрупська О***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Емкость батареи: 15000. Цвет: Черный
Не відповідає заявленим характеристикам. Заряджає телефон лише один раз. Дуже швидко втрачає заряд при використанні ліхтарика. Якість корпуса жахлива. Дешевий китайський пластик.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Якість не відповідає опису продавця
- Продавец KayDzen
У разі виникнення додаткових питань, Ви можете скористатися довідковим центром.
- Мария А***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Емкость батареи: 15000. Цвет: Черный
У продовж першого тижня користування зарядний пристрій зміг зарядити тільки один пристрій (телефон). У продовж другого тижня користування не заряджає взагалі телефон. Сам пауер тричі розряджали до "0" та заряджали до "100"
- Достоинства:
- Швидка доставка
- Недостатки:
- Не відповідає заявленим вимогам
- Продавец KayDzen
У разі виникнення додаткових питань, Ви можете скористатися довідковим центром.
- ДимаОтзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Емкость батареи: 15000. Цвет: Черно-белый
Доставка была 1 день, в подарок лампочка юсб. Заряд держит хорошо.
- Продавец KayDzen
Доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук! Приємного користування!
- Дмитро Н***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Емкость батареи: 15000. Цвет: Черно-белый
Удобный, симпатичный, встроенный фонарик.
- Продавец KayDzen
Доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук! Приємного користування!
- Алина Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Емкость батареи: 15000. Цвет: Черный
Прикольний дизайн, зручний, великий плюс що є ліхтарик, але в подарунок ще подарували лампу від юсб. заряд тримає добре, 2 рази телефон заряджає, для такого розміру і ціни вважаю добре.
- Продавец KayDzen
- Людмила Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Емкость батареи: 15000. Цвет: Черный
Хватає на 1 неповну зарядку)не розумію звідкі гарні відгуки!
Доброго дня, Людмила!
Дякуємо за Ваш відгук.
Для коректної роботи павера потрібно "розігнати" батарею. Для цього потрібно тричі розрядити (до 0%), та тричі зарядити (до 100%). Після цього павер буде коректно працювати. Якщо у Вас виникнуть додаткові питання, то ми готові допомогти у їх вирішенні. - Олег
акумы ж нужно разгонять, несколько раз полностью зарядить и полностью разрдядить, тогда они набирают полную емкость свою
- Дмитро
у меня 2 заряда легко делает, или с вашим что-то не так, или попробуйте несколько раз зарядить до полной зарядки и так же несколько раз до полной разрядки, должно помочь.
- МаринаОтзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Емкость батареи: 15000. Цвет: Черный
Дуже сподобався, користуюсь другу неділю, зручний, практичний, заряд тримає довго. за подарунок велика дяка
- Продавец KayDzen
- Марина В***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Емкость батареи: 15000. Цвет: Черный
Дуже сподобався, якісний пластик, є ліхтарик, компактний, 4 роз'єми. Рекомендую до покупки
- Достоинства:
- Недостатки:
- Маю надію що немає
- Продавец KayDzen
- Валерій В***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Емкость батареи: 15000. Цвет: Черный
Якість гарна. Особливо оцінив ліхтарик. Рекомендую всім, хто шукає якісний та надійний павербанк.
- Достоинства:
- компактний, є ліхтарік та дісплей
- Недостатки:
- немає qc 3.0
- Продавец KayDzen
Дякуємо за Ваш відгук! Ми раді,що Ви залишилися задоволені покупкою!