Сток. Розпродаж залишків до −60%

Отзывы покупателей о Кабель питания для роутера с преобразователем с 5 в на 9 В от павербанка USB-DC шнур для интернета вай фай роутера с USB в роутер с 5V - 9V 9 Вольт DC 5.5x2.1mm (1051-2a) адаптер переходник для роутера

Оценка пользователей 4.27/5
  • AI аналіз відгуків
    143 відгуки:  62% позитивних, 13% нейтральних, 25% негативних.
    Користувачі загалом оцінюють кабель для живлення роутера від павербанка позитивно. Більшість задоволені функціональністю: пристрій дозволяє легко підключати роутер під час відключень електроенергії. Особливо відзначають простоту користування та швидку доставку. Проте досить часто зустрічаються скарги на якість збірки, часті випадки браку, плутанину з напругою (замість 9В приходить 12В) і не завжди універсальність роз’ємів. Замовникам радять ретельно перевіряти характеристики і тестувати кабель одразу після отримання. Продавця частіше хвалять за комунікацію, але процес повернення або обміну може бути тривалим.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Василь М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Длина: 1. Цвет: Черный

Перетворювач працює стабільно з роутером Wi-Fi, у якого на адаптері живлення від мережі написано Output 9V 0,85А. Якщо підключити кабель до повербанка без підключення іншого кінця до роутера (перевірка на холостому ході, рекомендується на всяк випадок), напруга на виході кабелю становить рівно 9В по стрілковому вольтметру з урахуванням його похибки (дешеві цифрові тестери загального застосування, в імпульсній техніці можуть своїми показниками ввести в оману).
    По факту, коли навантаження на роутер відносно невелике (на одному сматфоні, підключеному до роутера по Wi-Fi в діапазоні 5G, здійснюється перегляд ролику на Ютуб), з повербанка по USB 5 В на вході перетворювача споживання становить в районі 0,5 А, тому в перерахунку на 9 В виходу перетворювача на роутер струм навантаження має бути ще менше - от в такому режимі, сподіваюсь, і будемо проходити блекаути.
    Якщо коротко та без непотрібних нікому нудних технічних деталей - то все добре - кабель працює).
    Упаковка товару відрізняється від реклами на сторінці продукту (див. фото), але то несуттєво. Дякую!

Достоинства:
    Працює
    Недостатки:
    Поки не виявлено
    • Продавец  KayDzen

Вітаємо, Василь! Вдячні за детальний відгук, він буде дуже корисним для наших покупців. Також можете переглянути інші товари нашого магазину. Завжди Вам раді!

• Віктор

Надійний

Достоинства:
    Хороша якість
    • Продавец  KayDzen

Вітаємо, Віктор! Вдячні Вам за відгук. Також можете подивитися інші наші товари. Завжди Вам раді!

• Анастасія Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Длина: 1. Цвет: Черный

Працює чудово! Може комусь буде корисно: брала для роутера TP-LINK TL-WR841N. Підключився з першого разу без проблем, інтернет не пропадає. Окрема подяка за дуже швидку доставку!

Вдячні Вам за відгук! Також можете переглянути інші товари нашого магазину)
      Будемо раді бачити Вас знову. В разі чого можете звертатись до нас, вирішимо будь-які питання.

• Вікторія
    Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Длина: 1. Цвет: Черный

Все працює. Я задоволена. Дякую)

• Продавец  KayDzen

Вітаємо, Вікторія! Дякуємо за відгук. Раді, що Ви залишились задоволені придбанням.

• Владимир Р***

Гуд

• Продавец  KayDzen

Вітаємо, Володимир! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Завжди Вам раді!

• Дмитро Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Длина: 1. Цвет: Черный

Відмінна річ при відключенні світла.

• Продавец  KayDzen

Вітаємо, Дмитро! Приємно отримати Ваш відгук. Дякуємо, що обрали саме нас. Також можете переглянути інші товари нашого магазину. Завжди Вам раді!

• Артем Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Длина: 1. Цвет: Черный

все добре, перевіряв після отримання, перехідник працює

Достоинства:
    Працює
    Недостатки:
    Десь загубив в дома xD
    • Продавец  KayDzen

Вітаємо, Артем! Дякуємо за відгук. Також можете подивитися інші наші товари. Завжди Вам раді!

• Виктор Г***

Працює. Рекомендую

• Продавец  KayDzen

Вітаємо, Віктор! Вдячні Вам за відгук та рекомендацію. Також можете подивитися інші наші товари. Завжди Вам раді!

• Світлана К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Длина: 1. Цвет: Черный

Не має зауважень, роутер працює з повербанком при відсутності світла. Головне, при виборі, не помилитися з цифрами (з 5V на 9V або з 5V на 12V)
    Подивіться на вашому роутері на корпусі, які параметри для нього потрібні.

• Наталія Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Длина: 1. Цвет: Черный

Вдала покупка, все працює. Є кольоровий індикатор

• Продавец  KayDzen

Вітаємо, Наталія! Щиро дякуємо за відгук і довіру до нашого товару. Завжди Вам раді!

• Фесак К***

Працює

Достоинства:
    Працює
    Недостатки:
    Не виявила
    • Продавец  KayDzen

Вітаємо, Катерина! Дякуємо за відгук. Також можете подивитися інші наші товари. Завжди Вам раді!

• Олена

Кабель гарної якості.
    Під час відключення електроенергії незамінна річ задля наявності інтернету

• Продавец  KayDzen

Вітаємо, Олено! Вдячні Вам за відгук. Також можете подивитися інші наші товари. Будемо раді бачити Вас знову!

• Людмила С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Длина: 1. Цвет: Черный

Дуже потрібна річ під час відсутності електроенергії. У разі відсутності електричної енергії за допомогою цього кабелю підключаю до роутера павербанк і роутер працює, якщо ваш будинок забезпечений ББЖ.

• Продавец  KayDzen

Вітаємо, Людмило! Дякуємо, що поділилися відгуком. Раді, що Ви обрали для себе саме нас. Залишайтеся з нами.

• Катерина

Старенький ТР лінк на 9 ват підключився без проблем. Банка сама звичайна
    Подивимось як у використанні. Рекомендую! Тим паче за цю ціну. Бо в стаціонарних магазинах ціни від 400 гривень мінімум

• Валентин К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Длина: 1. Цвет: Черный

Получил данный кабель сегодня в пункте самовывоза и уже проверил все нормально подошло и работает с роутером. Всем рекомендую к покупке так как лучше быть готовым заранее к блэкаутам чем сидеть без инета.

• Андрей К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Длина: 1. Цвет: Черный

Купляв для звичайного роутера Tp-link. Все підійшло, працює.

Достоинства:
    Розмір, якість гарне
    • Продавец  KayDzen

Дуже приємно отримати Ваш позитивний відгук. Раді, що Ви обрали саме нас та залишилися задоволені!

• Андрей Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Длина: 1. Цвет: Черный

Кабель підійшов, все працює. Якщо гарний павербанк, то працює.

Достоинства:
    Ціна, якість
    • Продавец  KayDzen

Вітаємо, Андрій! Дякуємо за відгук. Також можете подивитися інші наші товари. Завжди Вам раді!

• Александр К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Длина: 1. Цвет: Черный

Дякую все підійшло, працює відмінно

• Продавец  KayDzen

Вітаємо, Олександр! Дякуємо за відгук. Завжди Вам раді!

• Альона К***

швидка доставка

Достоинства:
    все працює
    • Продавец  KayDzen

Вітаємо, Альона! Дякуємо за відгук. Завжди Вам раді!

• Елена У***

Все працює, я зодоволена

• Продавец  KayDzen

Вітаємо, Олено! Вдячні Вам за відгук. Тішимося тим, що Ви задоволені. Завжди Вам раді.

• Максим
    Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Длина: 1. Цвет: Черный

Все працює, заживив від Павербанку. Ті, в кого не працює, скоріше всього, не мають працюючого роздатчика в будинку під час відключень інтернету

Достоинства:
    Працює

• Анна
    Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Длина: 1. Цвет: Черный

Супер, підійшов до роутеру Tenda, тепер маю інтернет з павербанком.

• Михайло Р***

• Анна

Дякую, працює!

• Алексендра П***

5 з 5, все працює
    Банка Сяомі, роутер ТП-лінк

• Ярослав Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Длина: 1. Цвет: Черный

Працює ідеально. Правда коли є залишковий інет після відключення світла

Достоинства:
    Все ок!
  • Євген С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Длина: 1. Цвет: Черный

Купував для роутеру tp-link archer C54.
    В минулому відгуку написав, що не працює. Це не так. Треба було трішки довше почекати. Все норм, живлення роутеру забезпечено.

Достоинства:
    Кабель як кабель. Свою функцію виконує
  • Федя М***

Підійшло до Asus 10;

Достоинства:
    Все працює.
    Недостатки:
    Немає.
    • Продавец  KayDzen

• Артем Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Длина: 1. Цвет: Черный

Учора ввечері замовив, сьогодні зранку отримав. Працює належним чином. Все влаштовує. Дякую продавцеві.

• Алексей С***

работает со всеми павербанками, которые могут выдать хотя бы 750 мА

У меня работает в паре с павербанком на 6Ач, за 4 часа отключения разряжает батарею где-то на 20%

Достоинства:
    работает

• Юрий Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Длина: 1. Цвет: Черный

Згорів блок живлення до роутеру, а зарядних пристроїв є вдосталь, тому вирішив купити цей кабель. Працює надійно.

Достоинства:
    Недорогий, можна використовувати як з павербанком так і з зарядним блоком
    Недостатки:
    Не виявив.
    • Продавец  KayDzen

Приємно отримати Ваш відгук. Дякуємо, що обрали нас. Приємного користування.

• Євгенія
    Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Длина: 1. Цвет: Черный

Важлива річ для підключення wifi-роутера до павербанка за відсутності електрики

Достоинства:
    Недорогий, працює
    Недостатки:
    Поки не виявлено
    • Продавец  KayDzen

• Марина П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Длина: 1. Цвет: Черный

Добрий день, кабель підійшов до роутера, все працює від павер банку

Достоинства:
    все працює від павер банку
    • Продавец  KayDzen

• Максим

Роутер 9v працює від Power bank

Достоинства:
    Працює від usb
    • Продавец  KayDzen

• Александр
    Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Длина: 1. Цвет: Черный

Роутер работает, что еще нужно) цена- качество

• Олександр З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Длина: 1. Цвет: Черный

Придбав для старенького ротуера тп лінк, 9в, 0,6 А, через повербанк (20вт). Повербанк показав напругу 5,1 і 0,5 а. Сам роутер працює.

Достоинства:
    не дорогий
    Недостатки:
    ще не виявив
    • Продавец  KayDzen