Великий літній розпродаж до −55%

Отзывы покупателей о Робот пылесос Dreame F9

Оценка пользователей 4.28/5
  • Каріна Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Год выпуска: 2025. Цвет изделия: Белый

Шкодую що не придбала його раніше

• Ірина П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Год выпуска: 2025. Цвет изделия: Белый

За свої гроші то супер пилосос, гарно прибирає шерсть, пил .

Достоинства:
    Вологе прибирання .
    Дуже легко налаштувати
  • Наталія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Год выпуска: 2025. Цвет изделия: Белый

Відправили швидко. Легкий у використанні. Поки що пробувала тільки сухе прибирання, добре справляється.

Достоинства:
    Легкий у використанні. Добре прибирає. Хороший помічник.
    Недостатки:
    Поки що не помітила
  • Едуард К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Год выпуска: 2025. Цвет изделия: Белый

Чудовий робот-пилосос з даного цінового сегменту. Достатньо потужний, щоб прибрати килими та шерсть за домашніми улюбленцями.
    Легке і зрозуміле підключення, наявність української мови, якісна побудова карти для прибирання.
    Підходить для щоденного використання. Можна обирати певні зони для прибирання, а також, він долає перешкоди до 1,5 см.

Топ за свої гроші. Рекомендую до покупки.

Достоинства:
    Гарна ціна-якість. По характеристикам кращий навіть за дорожчі моделі інших брендів.
    Недостатки:
    Поки не знайшли.
  • Наталія С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Год выпуска: 2025. Цвет изделия: Белый

Користуюся 2 дні, але дуже задоволена. Дуже простий у використанні, добре прибирає. Завдяки режимам, можна підібрати потрібний режим прибирання, навіть для кожної кімнати окремо.

Достоинства:
    Ціна, простий у використанні
  • Дмитро
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Год выпуска: 2025. Цвет изделия: Белый

Чудовий помічник за свої гроші. Добре орієнтується в кімнаті, не пропускає кути та легко заїжджає на килими. Потужності всмоктування цілком вистачає для щоденного прибирання пилу та шерсті. Додаток зручний, карта будується швидко. Рекомендую!

Достоинства:
    Гарна потужність, точна навігація, автономність.
  • Ірина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Год выпуска: 2025. Цвет изделия: Белый

Цей пилосос за 24 хвилини роботи прибирає дві кімнати, кухню та коридор. У користуванні дуже простий — легко впорається навіть дитина. Мову можна змінити на українську в налаштуваннях.
    Після прибирання в резервуарі залишається трохи менше половини води навіть при максимальній подачі. У мене є домашній улюбленець, тому цей пилосос став чудовим помічником у зборі шерсті та дрібного пилу.
    Невеликі поріжки долає без проблем. Поки що користуюся ним недовго, тому остаточні висновки робити рано, але наразі жодних нарікань немає. Покупкою повністю задоволена, особливо враховуючи його ціну.

Достоинства:
    Якість,ціна
    Недостатки:
    Поки не виявлено
  • Галина Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Год выпуска: 2025. Цвет изделия: Белый

Чудовий бюджетний пилосос , для щоденного прибирання , функція вологого прибирання теж гарно працює .
    Покупкою задоволена !

• Вадим К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Год выпуска: 2025. Цвет изделия: Белый

Дуже задоволені купівлею. На свою вартість пилосос виконує функції на всі 100%. Витончений дизайн, тихий у роботі та простий у використанні.

Достоинства:
    Виконує свою роботу, тихий
  • Олександр Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Год выпуска: 2025. Цвет изделия: Белый

Дуже гарний робот, як на мене найкраще співвідношення ціна - якість. У мене дома два кота, шерсті з них доволі багато. Був дуже здивований скільки робот назбирав всякого мусора, но в першу чергу шерсті з котів.

Достоинства:
    Тихий, працьовитий, заліз під диван та шафу, в пройом 10 см.
    Недостатки:
    Не має.
  • Валерій С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Год выпуска: 2025. Цвет изделия: Белый

Довго вибирали робот-пилосос у середньому сегменті та зупинилися на цій моделі. У результаті отримали саме те, що хотіли: стабільну роботу, хорошу потужність та зрозуміле управління. Відмінно справляється зі щоденним прибиранням

Достоинства:
    Потужний, автономний, висока потужність
    Недостатки:
    Відсутні
  • Ирина У***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Год выпуска: 2025. Цвет изделия: Белый

Повністю задоволена пилососом, гарно справляється з прибирання

Достоинства:
    Ціна та якість самого пристрою
  • Николай Г***

Полностью соответствует ожиданиям.

• Андрей К***

Я доволен

• Сергій Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Год выпуска: 2025. Цвет изделия: Белый

Нормальний товар за свої гроші

Достоинства:
    Недостатки:
    Не виявив
  • Марина О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Год выпуска: 2025. Цвет изделия: Белый

За свою ціну дуже гідний варіант. Є вологе прибирання, та дуже добре з ним справляється. Добре прибирає пил та дрібне сміття. Підходить для щоденного прибирання

Достоинства:
    Бюджетний, вологе прибирання одночасно з сухим
    Недостатки:
    Ні
  • Олена Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Год выпуска: 2025. Цвет изделия: Белый

Брали в будинок з тваринами, він справляється чудово. Добре збирає пил, шерсть, контейнер легко очищається. Плюс є вологе прибирання, добре миє підлогу

Достоинства:
    Прибирає шерсть, пилосос 2в1
  • Лідія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Год выпуска: 2025. Цвет изделия: Белый

Користуюся майже кожен день, особливо подобається можливість запустити прибирання через додаток. Можна включити робот, навіть дистанційно. Відмінне співвідношення ціна/якість

Достоинства:
    Доступна ціна, гарна потужність
    Недостатки:
    Не знайшла
  • Олеся В***

Все работает на ура!

• Олексій С***

Зламався через місяць користування

Достоинства:
    Прибирав поки не зламався
    Недостатки:
    Зламався через місяць

Доброго дня! Дякуємо за звернення. Зверніться, будь ласка, в сервісний центр. З більш детальною інформацією про гарантійне обслуговування Ви можете ознайомитися перейшовши за посиланням .

• Олександр
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Год выпуска: 2022. Цвет изделия: Белый

проработав один день. потім добу простояв й зараз при спробі включення просто блимає кнопка ввімкнення, а пилесос ніяк ні на що не реагує.

Достоинства:
    не знаю
    Недостатки:
    недовговічний
    • Представник бренду

Олександр, добрий день! Нам дуже прикро, що у вас виникли такі труднощі.
      Описана ситуація може свідчити про можливий технічний збій в роботі пилотяга. Ми радимо здійснити скидання налаштувань до заводських та провести синхронізацію повторно. Для цього необхідно підняти кришку робота та затиснути кнопку "Reset" протягом 3 секунд, дочекавшись відповідного сповіщення про повернення до стандартних параметрів, після чого знову додати пристрій до DreameHome.
      У разі ж відтворення складнощів, рекомендуємо звернутись на гарячу лінію сервісного центру Dreame: 0 800 20-91-45 або через сайт: ссылка
      Графік роботи сервісного відділу: з 09.00 до 18.00 у будні дні. Наші менеджери із задоволенням проведуть ретельну діагностику товару та допоможуть вам!

• Олександр

на відповідь представнику бренду: - бачили ту кнопку й намагалися скинути - нічого не допомогло. й ще - спробуйте писати нормальні інструкції або додатки до них. настрій зіпсований геть - купувалося на подарунок, а тут така .......

• Представник бренду

Олександр, вітаємо! Дякуємо вам за повторне звернення.
      Ми обов'язково врахуємо ваше зауваження щодо інформативності інструкції та передамо запит виробнику. У разі, якщо вирішити складність за наданими рекомендаціями не вдалося самостійно, ми із задоволенням допоможемо вам у нашому сервісному центрі. Для цього, будь ласка, зверніться за вказаними контактами. Будемо чекати!

• Алексей Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Год выпуска: 2022. Цвет изделия: Белый

В приложении Dreame Hone нет модели с индексом F9. Фото добавил. Подключение невозможно через это приложение. Создает какие-то Wi-fi сети, а потом не подключается. Qr код не считывается. Подключил через приложение mi home. За 3 минуты. В списке моделей есть модель с индексом F9. На данный момент возвращается на базу, язык изменил. Параметры поменял, дистанционно работает, голосок громкий. Роутер Tp-Link.

Достоинства:
    Новый, посмотрим что с ним будет дальше
    Недостатки:
    Приложение для ... Невозможно как подключить через приложение Dreame Home. Создание непонятно каких сетей wi-fi, не считывает qr-код.
    • Представник бренду

Олексій, вітаємо! Дякуємо вам за звернення.
      Дійсно, підключення пилотяга Dreame F9 можливе тільки через додаток Mi Home. Ми вже передали запит для виправлення цієї інформації у характеристиках товару та найближчим часом її буде змінено.
      У разі виникнення додаткових запитань або можливих складнощів в роботі, рекомендуємо звернутись на гарячу лінію сервісної підтримки компанії Dreame: 0 800 20-91-45 або через сайт:  ссылка
      Графік роботи сервісного відділу: з 09.00 до 18.00 у будні дні. Наші менеджери із задоволенням вам допоможуть!

• Никита Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Год выпуска: 2022. Цвет изделия: Белый

Крутая покупка ! Пришел на замену старому роботу. В итоге чувствуется что этот намного умнее, с приложением проблем не возникло. В темноте действительно убирает хуже, но странно запускать пылесос ночью.

• Представник бренду

Микита, добрий день! Дякуємо вам за вибір нашого бренду.

• Ирина П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Год выпуска: 2022. Цвет изделия: Белый

Назвала этого красавчика Ваней. Сестра называет Гошей, но Ваня мне больше нравится) ещё не подключала к телефону из-за отключений света - когда есть свет, то я на работе, а когда я дома - тёмное царство)
    Пускала с кнопки убирать - шуршит по квартире замечательно, ковры и порог в ванной ( / 1.5см) - вообще идеально. Пылесосит отлично, кота пугает так же Классный электровеник) осталось настроить и будет шикарно)))
    Пылесборник большой, но при первом заезде офигеть можно от количества пыли (в одной комнате), которую Ванька в себя нагрёб. Будто специально на улице насобирал, пока домой его несла;)))

• Представник бренду

Ірино, вітаємо! Дякуємо вам за розгорнутий відгук.

• Дмитро Є***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Год выпуска: 2022. Цвет изделия: Белый

Одна з найкращих моделей за такий цінник.
    Ставився скептично до роботів пилососів в цілому. Після покупки кардинально змінив свою думку. Якість прибирання на висоті. Шерсть тварин на підлозі зникла як клас. Прибирає дуже ретельно.

Достоинства:
    Якість прибирання
    Зручність управління
    Вартість витратних матеріалів
    Дизайн
    Недостатки:
    Явних недоліків немає
    • Представник бренду

Дмитро, добрий день! Дякуємо вам за вибір нашого бренду.

• Марина

1й день користування.
    Відгук для тих, хто сумнівається.

Ще до війни вирішила купити, але життя на паузі поза рідною домівкою всі 2 роки. Але замовила нарешті.

З усіх моделей, усіх відгуків, обрала цю. Бо в мене невелика квартира. І характеристики пилососа вказують, що просунуті моделі саме для великої площі прибирання.

Дуже турбувало те, що я не зрозумію, як налаштувати все, як скачать додаток та синхронізувати все.
    Марно турбувалась. Все дуже просто. Дуже.

Ще не дала можливості прорисувати карту. Бо через вимкнення світла ганяю його на малому заряді, а цього не вистачає для всіх 3х кімнат і кухні. А ще переношу станцію, бо не визначилася, де краще.
    З картою все попереду.

Щодо прибирання. Не мила ще, лише двічі зробила сухе. То це гарний помічник, я вам скажу. Діти напередодні вдень робили прибирання іншим пилососом. Але робот почистив ковролін він всього довгого жіночого волосся, а у нас три власниці таких зачісок. А також бігає жива мала кошача шубка. Через неї і хотілось такого робота.
    Звісно, кутки він не може ідеально почистити. Але в цілому я довольна.
    Почистила контейнер. Його вистачає на одне тотал прибирання. І запустила знову. То робот вдруге чудово заповнив бак пилом.
    Розумію, що поки нові фільтри, прибирає найефективніше.

Подивимось далі. Але в моєму житті вже всі види пилососів були і є.
    Миючий. Все класно. Але не в кайф його мити було після кожного використання. І важкий дуже. Ні.
    Нога бездротова. Важка, незручна. Ні.
    Нога з дротом (міні). Не залазить по формі пилозбірника під диван. Ну, замість віника кажу окей.
    Пилосос безмішковий. Прям ні. Певно це через модель, дууже погано тягне, постійно і дуже часто фільтри міняти треба, шоб він хоть шось прибирав.
    Писосос мішковий. Так. Всі, всі моделі за моє життя гарно прибирали.
    І ось робот тепер. На цьому першому дні я кажу так. Бо вдома чисто. І все управління через гаджет.
    Це чудо має бути вдома. Але без звичайного пилососа не обійтись. Бо кутки і щілини між меблями...

Далі доповню свій відгук.

• Представник бренду

Марино, вітаємо! Дякуємо вам за такий розгорнутий відгук.

• Віталій Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Год выпуска: 2022. Цвет изделия: Белый

Пилесос досить добре виконував свої функції, але тільки 4 місяці, а потім перестав запускатися, вказуючи на помилку оптичних датчиків. Віддав до Розеткі по гарантії, і почались прикрості:
    1. 10 днів пройшло до моменту як віддзвонили з сервісу, сказали, що беруть до роботи, з підозрілим питанням, звідки я знаю, що саме датчики: запустіть пилесос і він сам вам про то каже
    2. ще 4 робочі дні жодної звістки,видзвонюю сам, і тут мене 'радують' що є висновок: негарантійний випадок. вияснити чого так і яка причина, пішла черга переключень по відділах, без особливої конкретики
    3. думав, Розетка має якусь нормальну процедуру, а тут ще 6 днів очікування, аж подзвонили в яке відділення доставити поламаний пилесос

Чого не давати 20 років гарантії, якщо і так негарантійний випадок буде?

Достоинства:
    Прибирав нормально, поки не поламався
    Недостатки:
    Довготривале сервісне обслуговування, заточене на висновок негарантійного випадку

Доброго дня! Дякуємо за звернення, Ваш відгук був переданий відповідальному співробітнику.
      У разі виникнення додаткових питань, Ви можете скористатися довідковим центром

• Представник бренду

Віталій, добрий день! Нам дуже прикро, що у вас виникли подібні складнощі.
      Детально ознайомившись із ситуацією, зауважимо, що пристрій знаходився у відділі сервісного обслуговування протягом 6 днів. Після ретельної діагностики Dreame F9, нашими фахівцями була виявлена волога у внутрішніх частинах пилотяга, а також у внутрішніх частинах фільтра, що викликало окислення механізмів. Це свідчить про некоректно використання товару, оскільки потрапляння води не передбачається у дані ділянки при роботі згідно з посібником користувача.
      Оскільки кожен випадок індивідуальний, рішення щодо обміну, поверненню чи ремонту відбувається лише на підставі висновку сервісного центру. Ми із задоволенням допоможемо вам з ремонтом товару. Для цього достатньо звернутись  на гарячу лінію сервісного центру Dreame: 0 800 20-91-45 або через сайт:  ссылка
       Графік роботи сервісного відділу: з 09.00 до 18.00 у будні дні. Будемо чекати!

• Виктор С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Год выпуска: 2022. Цвет изделия: Белый

Робот працює сумлінно, але є багато ньюансів.

Не запам'ятовує ті площі, що прибрав (кожен раз прибирає ті самі приміщення, як в перший). Відповідно, не працює багато анонсованих функцій (наприклад, неможливо запланувати прибирання обраного приміщення автоматично (дистанційно або завчасно).

Тільки кацапський додаток для керування зі смартфону. Також нема української мови у самому девайсі.

Прибирає не дуже якісно (хоча, напевно, як для бюджетного - гріх жалітися).

Швидко псуються "розхідники" (особливо ганчірочка для вологого прибирання), якісний комплект сильно не дешевий.

Не завжди знаходить базу зарядки, треба допомагати.

Якщо є можливість, краще обрати щось більш функціональне.

Достоинства:
    Якісно долає перепони. Непагано тримає заряд. Інтуїтивно зрозумілий для чистки та обслуговування (простий у використанні). Має гарний зовнішній вигляд.
    Недостатки:
    Не адаптований під український ринок. Прибирає дуже посередньо.
    • Представник бренду

Віктор, добрий день! Нам прикро, що товар вам не підійшов.
      Модель Dreame F9 повноцінно адаптована для роботи в нашому регіоні та має фірмовий додаток DreameHome з можливістю налаштування бажаної мови профілю. Українська ж мова голосового звіту вже також найближчим часом буде реалізована для кожного клієнта.
      Пилотяг має силу всмоктування 2500 Па та рухому турбощітку, що дозволяє якісно зібрати пил, бруд та інше сміття з будь-яких поверхонь. Окремо зазначимо, що швидкість зносу змінних аксесуарів залежить від частоти та інтенсивності прибирання.
      Неможливість повернення порохотяга на станцію може бути пов'язана з її невірним розташування. Ми рекомендуємо розміщувати базу лише згідно з інструкцією та залишати простір від 0.5 метра з боків та 1.5 метри спереду. Обране вами місце також не повинно мати вплив прямих сонячних променів чи зайві об'єкти, що не дозволить завершити прибирання.
      Відсутність збереження карти може вказувати на несправність пилотяга та потребує додаткової діагностики. Наша компанія відповідально ставиться до своєї продукції та докладає максимальних зусиль для уникнення будь-яких складнощів з технікою. Ми із задоволенням проведемо ретельний огляд пристрою для можливої допомоги вам.
      Для цього достатньо звернутись на гарячу лінію сервісної підтримки компанії Dreame: 0 800 20-91-45 або через сайт: ссылка
      Графік роботи сервісного відділу: з 09.00 до 18.00 у будні дні.
      Будемо чекати на ваше звернення!

• Богдан
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Год выпуска: 2022. Цвет изделия: Белый

Задоволені покупкою. Користуємся 9 місяців, кожного дня 40м.кв. прибирання. Проблем ні яких не було. Чисто прибирає.

Достоинства:
    Малює карту, є зоне прибирання. Розхідники є в продажу.
    Недостатки:
    Не має української мови.
    • Представник бренду

Богдан, вітаємо! Дякуємо вам за відгук.
      Ми вже передали запит для налаштування голосового звіту українською мовою й наразі подібна функція вже розробляється виробником. Після завершення перекладу кожен клієнт зможе оновити свій пристрій та користуватись повним функціоналом бажаною мовою.

• Марія Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Год выпуска: 2022. Цвет изделия: Белый

Працює півроку вже, задоволена покупкою. Для підтримки чистоти супер.

• Представник бренду

Марія, вітаємо! Дякуємо вам за вибір нашого бренду.

• Валерія Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Год выпуска: 2022. Цвет изделия: Белый

Дуже гарний робот за таку ціну. Швидко підключили та налаштували
    В користуванні вже тиждень, поки користувались лише сухим прибиранням. Котячу шерсть збирає дуже добре, контейнер місткий. 33 квадрати прибирає за 30 хв. Особливо сподобалось те, що після прибирання всього приміщення він додатково проїжджає по периметру всього приміщення, щоби забрати боковою щіткою те, що могло не потрапити у основну щітку. Дуже сподобався)
    Дякую Розетці за швидку доставку!

Достоинства:
    Дуже гарний робот !
    Недостатки:
    Хотіла б українську мову на озвучку)
    • Представник бренду

Валерія, добрий день! Ми вдячні за ваш розгорнутий відгук.

• Агаркова Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Год выпуска: 2022. Цвет изделия: Белый

Пилосос куплений рік тому. Гарно прибирає, тихо працює. Краще робити окремо сухе і вологе прибирання, і після кожної кімнати очищати контейнер для сміття., якщо є така можливість. Результат буде кращим. Але можна робити це одночасно.
    За кілька днів до закінчення гарантійного терміну перестав зволожувати ганчірку, тобто, перестав робити вологе прибирання. Здала в Розетку на ремонт 5 днів тому, поки що ніякої відповіді немає. Маю надію, що відремонтують.

Достоинства:
    Тихо працює, гарно прибирає, досить тонкий, прибирає під диваном і ліжком.
    Недостатки:
    Вийшов з ладу до закінчення гарантійного терміну.
    • Представник бренду

Ніно, вітаємо! Дякуємо вам за вибір нашого бренду.
      Для уточнення будь-яких питань стосовно ремонту пилотяга ви можете звернутись на гарячу лінію сервісної підтримки компанії Dreame: 0 800 20-91-45 або через сайт: ссылка

• Андрій К***

Товар супер
    Номер сервісного центру є?
    Але реальний

Достоинства:
    Прибирає
    Недостатки:
    З сервісним центром
    • Іванка Ч***

на сайті розетки пишуть куди звертатись

• Представник бренду

Андрій, добрий день! Дякуємо вам за відгук.
      У разі виникнення будь-яких запитань стосовно роботи приладу, ви можете звернутися на гарячу лінію сервісної підтримки компанії Dreame: 0 800 20-91-45 або через сайт: ссылка

• Наталья Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Год выпуска: 2022. Цвет изделия: Белый

Даже не знаю что и сказать. Наверное сразу с главного начну: НЕ ПОКУПАЙТЕ этот пылесос! Не стоит он своих денег. Сравнить есть с чем, поэтому, знаю о чём говорю. Намучаетесь, потратите море нервов, сил и времени чтоб подключить его к роутеру. В итоге, он всё равно будет работать как захочет, не находя базу, не сохраняя карту, пропуская фрагменты комнат, повторно проезжая одни и те же места. Пожалела что купила, но уже как есть. Однозначно НЕ СОВЕТУЮ этот пылесос! Лучше чуть доплатить, и взять вменяемого помощника. А данному товару, цена 2000 грн максимум, не больше. Просто за то что он собирает шерсть животных с пола. Это, пожалуй, единственный его плюс.
    Минусы:
    1. Подключить пылесос к роутеру, это не то что сложно, это пипец как сложно. Спасибо людям в отзывах, только сменив страну в настройках, всё получилось, и то не с первого раза. Робот не видел роутер, не поддерживал его настройки. Даже не знаю как вообще удалось подключить.
    2. Пылесос не сохраняет карту. Совсем. Каждая уборка - это новое приключение. Робот может несколько раз пылесосить один и тот же квадрат, совершенно не подозревая, что есть и другие комнаты в квартире. Пожалуй, это самый большой недостаток данного товара.
    3. Не возвращается на базу. Ищет-ищет, и не находит. Выдыхается где-то под кроватью, приходится тащить его домой самостоятельно.
    4. После того как ставишь пылесос на пузу, чтоб очистить фильтр для дальнейшей уборки, робот начинает всё по новой. Заново строит карту с того места где остановился. Это я даже не знаю как комментировать..
    5. Съемный фильтр не моющийся. Не вникла при выборе, но это моя оплошность.
    6. Мощности, преодолеть порожек в ванную, не хватает. Но этого от него никто и не ждёт. Тут хоть бы раз прошёлся по всем видимым местам в квартире.
    Вывод: не тратьте деньги. Лучше доложите, и купите пылесос получше. Или наоборот дешевле. Результат будет тот же.

Достоинства:
    Собирает шерсть животных с пола
    Недостатки:
    Тяжело подключить к роутеру; Не сохраняет карту; Не находит базу; Пропускает большие фрагменты пола; Не моющийся фильтр; Начинает уборку заново после паузы.
    • Представник бренду

Наталія, вітаємо! Нам дуже прикро, що товар вам не підійшов.
      Для підключення  Dreame F9 до мережі зв'язку ми рекомендуємо користуватись лише інструкцією, що допоможе уникнути складнощів під час цього процесу. Зауважимо, що для коректного використання вам не потрібно обирати інший регіон, що може негативно вплинути на роботу пристрою. Наша компанія відповідально ставиться до своєї продукції та надає детальну онлайн консультацію за необхідності й ми із задоволенням допоможемо вам!
      Втрата карти з пам'яті після процесу прибирання може бути пов'язана з відключенням мережі або не активних розширених функцій робота-пилососа. Радимо увімкнути режим збереження карти перед прибиранням, щоб пристрій мав змогу запам'ятати ваше приміщення за умов різного освітлення, а попередньо відкрити усі двері. Дана процедура надасть пилотягу змогу запам'ятати усі кімнати без втрат певних зон. Важливо враховувати, що після зміни положення пристрою вручну чи значних змін у квартирі, карта дійсно може бути загублена, що пов'язано з некоректними умовами експлуатації роботів-пилососів.
      Неможливість повернення  Dreame F9 на станцію, своєю чергою, може бути пов'язана з її невірним розташування. Використання пристрою необхідно роботи лише згідно з посібником користувача, а навколо станції важливо залишати простір від 0.5 метри та 1.5 метри спереду. Обране вами місце не повинно мати вплив прямих сонячних променів чи зайві об'єкти, що не дозволить завершити прибирання.
      Нам шкода, що у вас виникло хибне враження від товару через недосконале ознайомлення з інструкцією, проте зазначимо, що фільтр в моделі пилотяга можливо промивати водою, а перед повторним використанням потрібно ретельно просушити його, не менше 24 годин. Висота порогів же, які може подолати  Dreame F9 відповідає стандарту до усіх роботів-пилососів й складає до 2 сантиметрів.
      У разі виникнення повторних складнощів в роботі, ми залюбки допоможемо вам у їх вирішення. Для цього достатньо звернутись на гарячу лінію сервісної підтримки компанії Dreame: 0 800 20-91-45 або через сайт: ссылка

• Олексій

ніби замовлений відгук, або не про цей пристрій.
      Регіон - Україна і ніяких проблем з підключенням, карта зберігається, ділянки прибирання не повторює, на базу повертається, прибирання продовжує після паузи, фільтр можна мити холодною проточною водою, стандартні невеличкі порожки переїжджає, дотого ж має надзвичайну автономність з батареєю 5200мАч

• Наталья Г***

Стосовно замовленого відгуку: якщо відгук негативний, то він обов’язково замовлений, ну звісно.Карту пилосос так само не будує і не зберігає, просто їздить рандомно та й все. За 2 години прибирання, буває, що деякі місця в квартирі він так і не проходить, а деякі по декілька разів. Прибирає нормально, але відсутність збереження карти це треш повний. І, так, перше прибирання карту було побудовано, і пилосос її зберіг. На друге прибирання, все почалося знову. Вимкнення світла не було, інтернет працював, чому так, не розумію. Якщо у вас все окей з роботою цього пристрою, прекрасно, але не у всіх так, на жаль.

• Кирило
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Год выпуска: 2022. Цвет изделия: Белый

Робот-пилосос Dreame F9 - це дивовижний пристрій, який значно спрощує процес прибирання вдома. Я використовую робот-пилосос протягом тривалого часу і можу сказати, що він зробив моє життя легшим. Він автоматично очищує підлогу від пилу, волосся та інших забруднень, працюючи тихо й ефективно

Достоинства:
    тихий, чисто прибирає
    Недостатки:
    інколи залишаються недоступні для його прибирання місця
    • Представник бренду

Кирило, доброго дня! Дякуємо вам за вибір нашого бренду.
      На сторінці Dreame_Ua в Інстаграмі ми публікуємо інформацію щодо нових товарів, а також ви можете зв'язатись з нашою підтримкою з будь-яких питань.

• Андрій Б***

Все відмінно

• Представник бренду

Андрію, доброго дня! Дякуємо за ваш відгук.