Сток. Розпродаж залишків до −60%

Отзывы покупателей о Постільна білизна MirSon Бязь Premium 17-0030 Berto 143x210 (2200001396418)

• Поліна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 143 x 210. Размер наволочки: 2 x 50x70

М'яка тканина, розміри відповідають, яскравий і чіткий малюнок. Дякую!

Дякуємо за ваш відгук!

Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені якістю нашого комплекту постільної білизни. Раді, що ви оцінили м'якість тканини, відповідність розмірів та яскравий, чіткий малюнок.

Щиро дякуємо за довіру до MirSon! Бажаємо вам затишку, комфортного відпочинку та солодких снів!

• Светлана Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 200 x 220. Размер наволочки: 2 x 50x70

Брала євро. Прали один раз, поки недоліків не бачу . Двостороння постіль, не ліняє, гарно виглядає. Подивлюсь як далі буде .

Достоинства:
    Шукала бязь
    Недостатки:
    На бачу

• Павлюк Б***

Колір ледь помітний, блідий, не такий як на фото((((

Достоинства:
    Тканина і пошиття хороше
    Недостатки:
    Колір не такий, наче вигорів на сонці, блідо-потертий

Доброго дня!
      Дякуємо за відгук!
      Маємо зазначити що колір і відтінок може відрізнятися, залежно від налаштувань монітора.
      Нам дуже шкода, що виникла така ситуація і гарантуємо Вам, що ми вирішимо цю проблему у найкоротші терміни. Будь ласка зверніться до нас у відділ контролю якості за контактами, які вказані на вшивних бірках або на офіційному сайті виробника. Компенсація транспортних видатків та Вашого часу ми покриємо повністю. Ще раз перепрошуємо за спричинені незручності, сподіваємося на Вашу лояльність, а ми зробимо все можливе для оперативного вирішення проблеми.

• Ирина Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 175 x 210. Размер наволочки: 2 x 50x70

Комплект не такий, як на першому фото і навіть не такий, як на другому.

Доброго дня! Дякуємо за звернення. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в техпідтримку.

Доброго дня! Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Заздалегідь приносимо вибачення за завдані незручності. Будь ласка, зв'яжіться з відділом контролю якості за телефонами, зазначеними на вшивній бірці виробу або на офіційному сайті виробника, ми намагатимемося якнайшвидше вирішити/врегулювати питання. Упевнені, що зможемо допомогти у вирішенні цієї ситуації. Завжди раді бачити Вас серед своїх покупців!