- Олена Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Гарнітура працює добре, чіткий звук, найбільше зраділа, що хороший мікрофон, не створює ехо та додаткові шуми
- НиколайОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Все устраивает. Телефоны нормальные, мягкая часть мне не давит на уши. Видимо у всех физиология разная.
- Достоинства:
- USB порт, подключил и забыл
- Юрий К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
можно было бы и лучше. выносная кнопка блокировка микрофона помогает
- Достоинства:
- хороший микрофон, выносная кнопка микрофона
- Недостатки:
- давят на уши. после 5 часов с ними, как трактором проехали. в следующий раз нужно будет замерять свою башку, не думал что они так будут давить
- Гость
Юрий, воспользуйтесь регулировкой и давить не будет.
- Ігор І***Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Коротко: для любителів музики і для найкращого звуку до MP3 композицій, це імба.
Я взагалі дуже ціную чистий звук, і маю непоганий слух, тож задався собі ціллю взяти щось дуже аудіофільське.
Ну не може офісна гарнітура за $50 видавати кришталево чистий звук? Отже, є куди рости.
Пішов слухати в аудіомагазині. Кажу "дайте мені навушники з найкращим звуком, найчистіші". Дали Audeze Maxwell, ATH-M50xBT2, Sony WH1000XM5 і Focal Bathys.
Sony і ATH сміття, звук після Lifechat взагалі змазаний, слухати неможливо. Sony ще й банально підсилюють бас, щоб гупало активно. Це просто жахливо, улюблені пісні перетворилися на щось чуже для мого вуха. Щось дуже дешеве і брудне.
Focal Bathys і Audeze Maxwell це найбільш нейтральне і чисте, що було в тому магазині (найбільш популярний магазин у Києві за відгуками, доречі). І от слухаю я такий і думаю: а чим воно краще, ніж Lifechat 6000? Ну не може ж мені здаватися. Певно, це мої вуха мене обманюють, бо я надто звик до своєї гарнітури. Взяти свої нинішні до магазину і порівняти я навіть не подумав, бо як можна таке порівнювати. Отже, після дуже важких роздумів, купив таки Audeze Maxwell.
Прийшов додому і почав слухати поперемінно нові і старі, і от тут стало ясно, наскільки Lifechat круті. Я не почув абсолютно ніякої різниці у звучанні, окрім того, що Audeze коштують у 6 разів дорожче, дуже важкі, спадають з голови при найменшому русі, постійно втрачають сигнал донгла впритул від себе і мають дуже витончені планарні драйвери (банально відчуваєш себе як з отитом на обидва боки через вакуум, який б'є у вухо при кожному кроці чи русі щелепою). На наступний же день здав.
Відповідь - виявляється, може.
Звісно, можна було б купити підсилювач, і накачати FLAC у 320bit, а можна не займатися дурницями і присвятити зайвий час більш важливим речам. Для казуального поціновувача музики цих крихіток більш ніж достатньо.
І інколи у вас болітимуть вуха, бо це нормально для накладних навушників. Більше трьох років у ідеальному стані - АндрійПродавец: Rozetka. Цвет: Black
Купував в офіс такі 4 шт, в икористовувались 5/7 до 9 годин на день.
В такому режимі вони живуть в середньому рік, тобто їх гарантійний термін.
Нам щастило і через те, що ми їх прям щоденно використовували їхні дужки ломались десь на 11й місяць із 12 гарантійних.
На щастя виробник вважає це гарантійним випадком і ми тричі замінювали деякі гарнітури по гарантії))- Достоинства:
- Гарна якість динаміків та мікрофону, прям сподобалось, нормально сидять на голові
- Недостатки:
- Дужка живе в середньому рік
- Валентина Г***Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Комфортні навушники, якість звуку як навушників, так і мікрофону хороша, досить не важкі, не тиснуть.
- Достоинства:
- Зручні, не важкі
- Недостатки:
- Висока ціна