- ЮлияОтзыв от покупателя. Продавец: Galantos. Цвет: Черный
Для сидячи роботи в холоді, те що треба
- Тетяна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: AllHit. Цвет: Черный. Размер: 45
Пальці не гріють,зовсім.
До них тепло не доходить.- Достоинства:
- Так гарні. Все як треба. Потрібно для пальців щось придумати.
- Недостатки:
- Пальці зовсім не гріють.
- Продавец AllHit
Тетяна, дякуємо Вам за відгук. Нам прикро, що Ви не зовсім задоволені устілками. Пальці вони не можуть гріти, враховуючи те, що вони універсальні по розміру і саме в цій зоні їх підрізають під необхідний розмір.
Приємного користування і нехай Ваші ніжки завжди будуть у теплі!
- Катерина І***Отзыв от покупателя. Продавец: AllHit. Цвет: Черный. Размер: 45
Все працює. Дуже швидка відправка) менеджер ТОП️
- Достоинства:
- Швидкість доставки
- Недостатки:
- Поки що немає
- Продавец AllHit
Катерина, щиро дякуємо за відгук і за високу оцінку нашої роботи - нам дуже приємно!!! Нехай Ваші ніжки завжди будуть в теплі, незважаючи на температуру за вікном. Завжди Вам раді! Мирного неба!
- Валентин В***Отзыв от покупателя. Продавец: AllHit. Цвет: Черный. Размер: 45
У берцях майже нічого не відчуваю. Гріють умовно. Розраховував на більше(((
- Недостатки:
- Єфект мінімальний
- Продавец AllHit
Валентине, доброго дня. Зверніть увагу на споживану потужність устілок 8 Вт та струм 2А. Рекомендуємо спробувати інший пауербанк або протестувати їх роботу від мережі. Мирного неба!
- Олександр М***Отзыв от покупателя. Продавец: AllHit. Цвет: Черный. Размер: 45
Устілки неодноразово виручали в холодну пору. Підключав до павербанка. Енергії споживають мало а гріють добре.
- Достоинства:
- Гріють.
- Продавец AllHit
Олександре, щиро дякуємо за відгук! Ми раді, що Ви задоволені і, що можете зігріти ваші ноги в цю холодну пору року. Міцного здоров'я Вам! Мирного неба!
- Марина К***Отзыв от покупателя. Продавец: AllHit. Цвет: Черный. Размер: 45
Устілки працюють, ще не випробувала
- ВалерияОтзыв от покупателя. Продавец: AllHit. Цвет: Черный. Размер: 45
Доставили быстро, стельки работают. Мне нравится. Сотрудник тоже после меня заказал и все аналогично ) благодарю за доставку и возможность согреться в периоды отсутствия света и отопления
- Продавец AllHit
Доброго дня. Дякуємо за відгук! Ми раді, що ви всім задоволені) Сухих і теплих ніжок!
- Коротєєва Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Componentparts. Цвет: Черный. Размер: 45
Очень довольна стельками, просто спасение для неподвижной работы в холодном помещении. Нагреваются быстро, тоненькие.
Дякуємо за відгук :)
- Олександра П***Отзыв от покупателя. Продавец: AllHit. Цвет: Черный. Размер: 45
Удобні устілки! Класні стілки!
- Достоинства:
- Не дорого
- Недостатки:
- Не має недоліків
- Продавец AllHit
Доброго дня! Раді, що ви лишились задоволені! Бережіть себе!
- Катерина Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Componentparts. Цвет: Черный. Размер: 45
для роботи на морозі дуже класно підходить. або сидіти подовгу в машині і підключити від прикурювача. рекомендую
- Достоинства:
- гарно гріють, швидко зв’язалися
- Недостатки:
- наче немає
- Продавец Componentparts
Дякуємо за відгук :)
- Цісар П***Отзыв от покупателя. Продавец: Componentparts. Цвет: Черный. Размер: 45
Товар відповідає дійсності , гріють . Але в ціні було вказано 390 грн а на пошті 418 грн
- Достоинства:
- Все працює , акуратний вигляд
- Недостатки:
- Невідповідна ціна
- Продавец Componentparts
Доброго вечора. Ціна 390
28грн за накладений платіж (послуга пошти) - Цісар П***