Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Електрогенератор бензиновий Інвенторний HYUNDAI GS1000i 0,8 кВт/1,0 кВА

Оценка пользователей 4.85/5
  • Євгеній Є***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VolGener

Покищо працює нормально без нарікань. Брав чуть меньше 2х тижнів назад. В першу чергу для ПК двох моніторів і освітлення по дому. Саме в цих моїх потребах мене він задовольняє )) Бензин беру 95 ) По єкономії міг би бути і економніший ніж є (( Дивлячись на ціну на 95 й, а саме 610 грн за 10 літрів. Ну то вже таке як то кажуть прідіркі

Достоинства:
    Дає світло, економніший ніж звичайний гірік
    Недостатки:
    Він шумний
    • Александр

Сильно шумить? Якщо на балкон поставити)))

• Олександр Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VolGener

Для котла генератор дуже добрий,інтернет,настільна лампа,головне тепло.

• Антон К***

Генератор сподобався, дякую!

Достоинства:
    Відповідає потребам
    Недостатки:
    Не помічено
  • Тарас

Генератор працює, нарікань немає
    Були проблеми при першому запуску, обороти плавали на холостому ході, прийшлось регулювати жикльор холостого ходу

Достоинства:
    Компактний, відносно тихий
    Недостатки:
    Плавали обороти
  • Тетяна П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VolGener

Інверторний генератор HYUNDAI GS1000i брали як резервне джерело електроенергії для будинку. Повністю виправдав очікування. Працює стабільно, напруга рівна — без проблем тягне освітлення, роутер, телевізор 43”, зарядку телефонів та іншу дрібну техніку. Доставка від Rozetka швидка, упаковка ціла, комплектація повна, все відповідає опису. За свою ціну — відмінний варіант. Рекомендую до покупки

• Артем З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VolGener

Станцию педролло не потянул, котел ПК,лампочки заряд телефона тянет

Достоинства:
    Надеюсь будет мало жрать
    Недостатки:
    Пока не нашел
  • клименко в***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VolGener

Тестую другий тиждень, поки все добре, холодильник тягне,лью масло 5w30 поки морози

Недостатки:
    Трохи шумно
  • Олександр Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VolGener

Товар надійшов навіть швидше чим обіцяли. Генератор на перший погляд не поганий, спокійно тягне мій дуже примхливий котел, а також його вистачає на ТВ, роутер, лед світло його повинно вистачити на холодильник, але не більше. Продавець відразу вийшов на контакт, роз'яснив ключові моменти, на перед не просив. Рекомендую

Достоинства:
    чиста синусоїда, економічність, компактні розміри та адекватна вага. Легко запускається, дружина впоралася без проблем
    Недостатки:
    Поки що не знайшов
    • Олександр Т***

Ні, у додаток до всього переліченого холодильник він, на жаль, не тягне.

• Олена
    Отзыв от покупателя. Продавец: VolGener

Відправили швидко, працює норм, купляли на котел щоб менше жер чим великий, вистачає окрім котла (300вт) ще на освітлення і телевізор. Наче економний

• Александр Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VolGener

Класний дирчик. Трохи шумний,але не критично. 700 ват він не віддає.але для компа,холодильника і зарядки ноута хватає.світло на ледах хватає.

Отзыв от покупателя. Продавец: VolGener

Відповідає опису, нормальний невеликий генератор, продавець надав всю інформацію про генератор, генератор тестую.

Достоинства:
    Компактний.
    Недостатки:
    Пока не виявив.
  • Любовь Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VolGener

Пришёл быстро, упакован отлично. Пока нареканий на работу нет. Проверили на двух котлах - все хорошо работает. Из недостатков - очень шумный.

Достоинства:
    Работает пока хорошо
    Недостатки:
    Шум
  • Олександр Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VolGener

Продавець швидко відповів та відправив за готівку у вітділення НП ( без питань і будь якиз передплат)

Генератор відповідає опису та видає 230 вольт 50 герц

Холодильник та PC тягне
    Максимальне навантаженя що я підключаю це зарядка АКБ електроскутера десь 450 ват

Достоинства:
    Маленький, компактний