- Євгеній Є***Отзыв от покупателя. Продавец: VolGener
Покищо працює нормально без нарікань. Брав чуть меньше 2х тижнів назад. В першу чергу для ПК двох моніторів і освітлення по дому. Саме в цих моїх потребах мене він задовольняє )) Бензин беру 95 ) По єкономії міг би бути і економніший ніж є (( Дивлячись на ціну на 95 й, а саме 610 грн за 10 літрів. Ну то вже таке як то кажуть прідіркі
- Достоинства:
- Дає світло, економніший ніж звичайний гірік
- Недостатки:
- Він шумний
- Александр
Сильно шумить? Якщо на балкон поставити)))
- Олександр Г***Отзыв от покупателя. Продавец: VolGener
Для котла генератор дуже добрий,інтернет,настільна лампа,головне тепло.
- Антон К***Отзыв от покупателя. Продавец: VolGener
Генератор сподобався, дякую!
- Достоинства:
- Відповідає потребам
- Недостатки:
- Не помічено
- ТарасОтзыв от покупателя. Продавец: VolGener
Генератор працює, нарікань немає
Були проблеми при першому запуску, обороти плавали на холостому ході, прийшлось регулювати жикльор холостого ходу- Достоинства:
- Компактний, відносно тихий
- Недостатки:
- Плавали обороти
- Тетяна П***Отзыв от покупателя. Продавец: VolGener
Інверторний генератор HYUNDAI GS1000i брали як резервне джерело електроенергії для будинку. Повністю виправдав очікування. Працює стабільно, напруга рівна — без проблем тягне освітлення, роутер, телевізор 43”, зарядку телефонів та іншу дрібну техніку. Доставка від Rozetka швидка, упаковка ціла, комплектація повна, все відповідає опису. За свою ціну — відмінний варіант. Рекомендую до покупки
- Артем З***Отзыв от покупателя. Продавец: VolGener
Станцию педролло не потянул, котел ПК,лампочки заряд телефона тянет
- Достоинства:
- Надеюсь будет мало жрать
- Недостатки:
- Пока не нашел
- клименко в***Отзыв от покупателя. Продавец: VolGener
Тестую другий тиждень, поки все добре, холодильник тягне,лью масло 5w30 поки морози
- Недостатки:
- Трохи шумно
- Олександр Т***Отзыв от покупателя. Продавец: VolGener
Товар надійшов навіть швидше чим обіцяли. Генератор на перший погляд не поганий, спокійно тягне мій дуже примхливий котел, а також його вистачає на ТВ, роутер, лед світло його повинно вистачити на холодильник, але не більше. Продавець відразу вийшов на контакт, роз'яснив ключові моменти, на перед не просив. Рекомендую
- Достоинства:
- чиста синусоїда, економічність, компактні розміри та адекватна вага. Легко запускається, дружина впоралася без проблем
- Недостатки:
- Поки що не знайшов
- Олександр Т***
Ні, у додаток до всього переліченого холодильник він, на жаль, не тягне.
- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: VolGener
Відправили швидко, працює норм, купляли на котел щоб менше жер чим великий, вистачає окрім котла (300вт) ще на освітлення і телевізор. Наче економний
- Александр Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: VolGener
Класний дирчик. Трохи шумний,але не критично. 700 ват він не віддає.але для компа,холодильника і зарядки ноута хватає.світло на ледах хватає.
- Олександр Г***Отзыв от покупателя. Продавец: VolGener
Відповідає опису, нормальний невеликий генератор, продавець надав всю інформацію про генератор, генератор тестую.
- Достоинства:
- Компактний.
- Недостатки:
- Пока не виявив.
- Любовь Б***Отзыв от покупателя. Продавец: VolGener
Пришёл быстро, упакован отлично. Пока нареканий на работу нет. Проверили на двух котлах - все хорошо работает. Из недостатков - очень шумный.
- Достоинства:
- Работает пока хорошо
- Недостатки:
- Шум
- Олександр Г***Отзыв от покупателя. Продавец: VolGener
Продавець швидко відповів та відправив за готівку у вітділення НП ( без питань і будь якиз передплат)
Генератор відповідає опису та видає 230 вольт 50 герц
Холодильник та PC тягне
Максимальне навантаженя що я підключаю це зарядка АКБ електроскутера десь 450 ват- Достоинства:
- Маленький, компактний