Осінні пропозиції. Купуйте необхідне до сезону

Отзывы покупателей о Аромадиффузор bispol Лавровый лист - Ежевика 230мл

Есть в наличии

3.9/5
Оценка пользователей 3.9/5
  • Олександр

Приємний запах, швидко доставили

• Вадим к***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Dansvich. Объем: 230

Запах цитрусовий не стійкій не відчутний... але за таку ціну 230мл це дуже добре

Достоинства:
    Велика банка
  • Роман
    Отзыв от покупателя. Продавец: Dansvich. Объем: 50

Запах дуже подобається, на початку дуже стійкий та виражений. Навіть витягував палички щоб зменшити інтенсивність випаровування ароматизатора. Насправді цікавий стійкий запах. Замовляю ще такі самі. Рекомендую

• Алина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Dansvich. Объем: 50

Просто витрачені кошти. Запах майже не відчувається. Навіть коли лише вперше розкриваєш упаковку. Не раджу. Краще заплатити дорожче, але купити оригінал

Достоинства:
    Відсутні
    Недостатки:
    Запах ледь помітний. Не стійкий
    • Продавец  Dansvich

Добрий день

Поясніть що ознає купити оригінал?

Це являється оригінальна продукцію виробника Bispol

• Інесса
    Отзыв от покупателя. Продавец: Dansvich. Объем: 230

Швидка доставка. Дуже якісне пакування - свічки прийшли у власній картонній упаковці, а між ними у загальній коробці склали ще паперу. Тому прийшло все ціле і неушкоджене. Свічки та аромадифузор від ТМ Bispol - це найкращі найякісніші бюджетні свічки, що я мала у житті. Спробувавши один раз більше не хочу нічого іншого купляти. Рекомендую! 10 із 10!
    Аромат Лавровий лист і ожина дуже приємний і не притарний. Ягідний із пряністю лавру. Клас!

Достоинства:
    Смайчний аромат, найкраща якість у бюджетному сегменті, приємна ціна, гарне пакування
  • Ірина Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Dansvich. Объем: 50

Аромадифузор протік, упаковка була мокрою. Настільки нестерпний і приторний запах що розболілась голова і почало нудити. Прийшлося викинути в смітник.

Недостатки:
    Дуже сильний нав'зливий запах
  • Грушецька А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Dansvich. Объем: 50

Дуже сподобалася аромат, хоча сумнівалась в поєднанні лаврового листа з чорницею, але це кайф

• Олег П***

Довольно неплохой аромат.