Отзывы покупателей о Аромадиффузор bispol Лавровый лист - Ежевика 230мл
Есть в наличии
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Dansvich. Объем: 230
Приємний запах, швидко доставили
- Вадим к***Отзыв от покупателя. Продавец: Dansvich. Объем: 230
Запах цитрусовий не стійкій не відчутний... але за таку ціну 230мл це дуже добре
- Достоинства:
- Велика банка
- РоманОтзыв от покупателя. Продавец: Dansvich. Объем: 50
Запах дуже подобається, на початку дуже стійкий та виражений. Навіть витягував палички щоб зменшити інтенсивність випаровування ароматизатора. Насправді цікавий стійкий запах. Замовляю ще такі самі. Рекомендую
- Алина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Dansvich. Объем: 50
Просто витрачені кошти. Запах майже не відчувається. Навіть коли лише вперше розкриваєш упаковку. Не раджу. Краще заплатити дорожче, але купити оригінал
- Достоинства:
- Недостатки:
- Запах ледь помітний. Не стійкий
- Продавец Dansvich
Добрий день
Поясніть що ознає купити оригінал?
Це являється оригінальна продукцію виробника Bispol
- ІнессаОтзыв от покупателя. Продавец: Dansvich. Объем: 230
Швидка доставка. Дуже якісне пакування - свічки прийшли у власній картонній упаковці, а між ними у загальній коробці склали ще паперу. Тому прийшло все ціле і неушкоджене. Свічки та аромадифузор від ТМ Bispol - це найкращі найякісніші бюджетні свічки, що я мала у житті. Спробувавши один раз більше не хочу нічого іншого купляти. Рекомендую! 10 із 10!
Аромат Лавровий лист і ожина дуже приємний і не притарний. Ягідний із пряністю лавру. Клас!- Достоинства:
- Смайчний аромат, найкраща якість у бюджетному сегменті, приємна ціна, гарне пакування
- Ірина Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Dansvich. Объем: 50
Аромадифузор протік, упаковка була мокрою. Настільки нестерпний і приторний запах що розболілась голова і почало нудити. Прийшлося викинути в смітник.
- Недостатки:
- Дуже сильний нав'зливий запах
- Грушецька А***Отзыв от покупателя. Продавец: Dansvich. Объем: 50
Дуже сподобалася аромат, хоча сумнівалась в поєднанні лаврового листа з чорницею, але це кайф
- Олег П***Отзыв от покупателя. Продавец: Dansvich. Объем: 50
Довольно неплохой аромат.
Очень доволен товаром. - Валентина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Dansvich. Объем: 230
Дифузор супер!