Отзывы покупателей о Матирующий тональный крем Noreva EXFOLIAC BB Laboratoires Exfoliac Soin Anti-Imperfections 30 мл

Оценка пользователей 3.5/5
  • Ірина З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: Light Noreva

Підійшов з першого разу.До цього перепробувала різні засоби .Рекомендую у кого проблемна шкіра,схильна до жирності,розширені пори .

Достоинства:
    Матує недоліки шкіри ,хороший тон
    Недостатки:
    Обʼєм
  • Євгенія С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: Light Noreva

Для моєї комбі.шкіри ( мені 35 років) цей ВВ крем підійшов, на літо легкий, подобається текстура та відчуття саме на шкірі) легке перекриття, рівний тон, якщо немає слідів пост акне сильних, гарно зволожує , але завжди наношу перед ним обовʼязково крем з спф 30. Використала вже третій тюбик, буду замовляти ще)

Достоинства:
    Подобається легка текстура, не залишає ефекту маски.
  • Олеся М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: Light Noreva

Гарно матує, але жахливо жовтий і майже нічого не перекриває

• Покупець П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: Light Noreva

Крем звичайний, надто швидко вбирається, для всітлоі шкіри він темний, сильно жовтить, важко розподілити по шкірі щоб не лишити мазків. При доторку до одягу він моментально залишає сліди. Я розчарована покупкою. За такі гроші мав би бути кращим.

Достоинства:
    Не знайшла
    Недостатки:
    Надто жовтий і вимазує одяг
  • Салина М***
    Продавец: Rozetka. Тон: Light Noreva

Очень крутой тональный крем. Раньше пользовалась Биодерма и Виши, но этот мне намного больше подошел.

Достоинства:
    Текстура, уход, лечение
    Недостатки:
    Нет,разве что цена
  • Леся
    Продавец: Rozetka. Тон: Light Noreva

Чудовий bb крем. Ідеально підходить для жирної та проблемної шкіри. А саме влітку йому немає конкурентів. Добре матує, має приємний аромат

Достоинства:
    Один з найкращих матуючих засобів, які я зустрічала
    • Олеся М***

Чи приховує недосконалості шкіри?