Отзывы покупателей о Кабель для роутера от павербанка провод для роутера универсальный кабель питания для Wi-Fi роутера с преобразователем напряжения от Power Bank с 5V на 12V

Оценка пользователей 4.51/5
на основе 151 отзыв
  • Отзывы про товар продавца Lemeshop
  • Виктор Л***

Всё получил спасибо

• Продавец  Lemeshop

Щиро дякуємо вам за відгук!

• Наталия
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Длина: 1. Цвет: Черный

На третий раз пользования разболтался штекер при извлечении из повербанка, пришлось соединять. Очень греется. Переливается то красным, то зеленым. Связь от роутера до девайса периодически пропадает.Он перезагружается. При работе портативного телевизора от повербанка такое же явление.Периодически он самостоятельно перезагружается и выключается. Проблема именно в этом дешевом кабеле без бренда. Буду приобретать новый.

Достоинства:
    Иногда работает
    Недостатки:
    Много, в описании
    • Продавец  Lemeshop

Вітаємо! Шкода, що трапилась така ситуація. При перегріві кабелю - так і буде. Можливо, ви використовуєте дуже потужний павербанк.

• Світлана П***

Працює рік нормально.

• Євгенія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Длина: 1. Цвет: Черный

Заказала два штуки. Один прослужил год и перестал работать. Мигает, не подаёт питание, разболтался внутри своего пластикового "пенала". Короче китайское качество за свои деньги. Закажу ещё, что ж поделаешь. Если у продавца есть рекомендации лучшего товара, чем этот, буду рада услышать.

Достоинства:
    Нормально за свои деньги
    Недостатки:
    Один из кабелей перестал работать через год
    • Продавец  Lemeshop

• Антон

Все працює

• Продавец  Lemeshop

Щиро вдячні вам за відгук! Нам приємно знати, що наш товар приніс вам задоволення, і ваші добрі слова надають нам ще більше мотивації вдосконалюватися. Ми прагнемо, щоб кожен наш клієнт отримував саме те, на що сподівається, і ваш відгук підтверджує, що ми йдемо в правильному напрямку. Якщо виникнуть будь-які питання або побажання — ми завжди до ваших послуг! Дякуємо за вашу довіру та вибір нашого магазину!

• Магда
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Длина: 1. Цвет: Черный

12 вольт есть, работает и портативный телевизор и роутер на 12 В. Но гнездо юсб постоянно проваливается внутрь. Это мучение вставлять и пользоваться им в темноте. Ходит ходуном юсб, очень некачественный ширпотреб.

Достоинства:
    Работает, есть светодиод
    Недостатки:
    Разболтанный юсб штекер
    • Продавец  Lemeshop

Добрий день, нам прикро, що виникли проблеми з товаром, на товар діє гарантія. Зв'яжіться з нами і наші спеціалісти Вам допоможуть.

• Влад Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Длина: 1. Цвет: Черный

Не раджу. Використовував з tp-link. Роутер увесь час перезавантажується. Працює 5 хв. Потім перезавантажується.

Достоинства:
    Не знайшов
    Недостатки:
    Пепезавантажуєттся роутер
    • Продавец  Lemeshop

Шановний Владислав. Якщо у вас постійне перезавантаження проблема не в кабелі, а в самом роутері чи повербанці. Спробуйте на іншому роутері чи повербанці, якщо буде те саме ми вам поміняємо на новий кабель і перевіримо щоб все працювало але скоріш за все у вас роутер потребує більше напруги ніж кабель більше 1А

• Артем П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Длина: 1. Цвет: Черный

To-link Archer C80 все працює одразу.

Достоинства:
    Працює одразу
    Недостатки:
    Можливо трошки ціна
    • Продавец  Lemeshop

Дуже вдячні за ваш відгук! Ваші добрі слова - це для нас найкращий стимул до подальших зусиль. Ми завжди стараємося перевершити очікування наших клієнтів і забезпечити їх високоякісними товарами та зручним обслуговуванням. Якщо у вас з'являться будь-які питання чи побажання, будь ласка, повідомте нас - ми завжди готові допомогти! Дякуємо за вашу підтримку та лояльність.

• Валерий С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Длина: 1. Цвет: Черный

Роутер Asus RT-AC1200 V2, отлично работает, и от повербанка, и от 5v зарядки для телефона, через этот кабель.

Достоинства:
    Отлично работает!
    Недостатки:
    Нет.
    • Продавец  Lemeshop

• Олена Ч***

Все працює. Дякую

• Игорь К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Длина: 1. Цвет: Черный

Доставка от продавца просто медленнее нет, заказывал у другого продавца подобный шнур но дешевле и пришло быстрее.

Достоинства:
    работает с роутером tenda ac10 и павербанком hama 20k mah
    Недостатки:
    пока нету
    • Продавец  Lemeshop

Добрий день, відправка товару і його доставка відбулась у вказані терміни

• Яна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Длина: 1. Цвет: Черный

Зламався юсб перехідних вже на першому використанні:(

• Продавец  Lemeshop

Шановна Яна. Нам прикро що з вашим товаром виникли проблеми. Напишіть нам в сервісну підтримку або зателефонуйте і ми вам допоможемо.

• Марина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Длина: 1. Цвет: Черный

Якісний кабель!! Сьогодні отримала і одразу знадобився ! Інтернет працював на всі 100. Роутер нарешті працював більше 2х годин без перебоїв! Дякую Розетці за якісну і швидку доставку

Достоинства:
    Все працює

• Назар
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Длина: 1. Цвет: Черный

Товар належної якості, повністю виконує свій функціонал.

Достоинства:
    Допомагає бути на зв'язку без е/е.
    Недостатки:
    Не виявлено.
    • Продавец  Lemeshop

• Наталия
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Длина: 1. Цвет: Черный

Кабель в рабочем состоянии, светит зеленым. Обеспечивает питание и роутера, и переносного ТВ и оптического терминала. Не одновременно, конечно. В отличии от кабеля 9V имеет световую индикацию. Главное, чтобы прослужил долго.

Достоинства:
    Есть световая индикация
    Недостатки:
    Пока не обнаружила
    • Продавец  Lemeshop

• Андрій Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Длина: 1. Цвет: Черный

Працює справно, відправили доволі швидко.

Достоинства:
    Працює
    Недостатки:
    Був надісланий без фірмової упаковки.
    • Продавец  Lemeshop

• Володимир Ю***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Длина: 1. Цвет: Черный

Все відповідає опису, працює як треба. Заказав ще .

• Наталія М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Длина: 1. Цвет: Черный

Вчора підключити до павера все працює

Достоинства:
    Є в наявності))))
    • Продавец  Lemeshop

• Андрій Р***

Підійшов для onu терміналу

Достоинства:
    Працює
    Недостатки:
    Довжина кабелю до 90см. На сайті вказано 1м. Приїхав з якоюсь подряпиною.
    • Продавец  Lemeshop

• Володимир

Працює добре.

• Продавец  Lemeshop

Добрий день. Шановний Володимир, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару)). Приємного користування!

• Павло
    Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Длина: 1. Цвет: Черный

Швидка доставка,все працює як треба.

Недостатки:
    ---
    • Продавец  KayDzen

Вітаємо, Павло! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Завжди Вам раді!

• Александр Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Длина: 1. Цвет: Черный

Купил кабель питания для роутера от павербанка, первый и последний раз у этого продавца. Прислали шнур этот без какой либо упаковки, без указания каких либо данных и параметров, просто в пакет НП был положен кабель ,и выслан. Впечатление такое себе.

Достоинства:
    Проверил, работал.
    Недостатки:
    Упаковка
    • Продавец  KayDzen

Вітаємо, Олександр! Дякуємо за відгук та зворотний зв’язок. Раді, що кабель працює коректно та виконує своє призначення.
      Щодо упаковки: даний товар є аксесуаром і в окремих партіях може постачатися виробником без індивідуальної роздрібної упаковки. Перед відправленням ми перевіряємо комплектність та цілісність товару, щоб він прибув до покупця у справному стані.

• Андрій К***

Відправили дуже швидко. Все працює. Дякую

• Продавец  KayDzen

Вітаємо, Андрій! Щиро дякуємо за відгук. Завжди Вам раді!

• Володимир Ц***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Длина: 1. Цвет: Черный

Чудовий кабель, стабільно працює вже декілька місяців.

• Продавец  KayDzen

Вітаємо, Володимир! Щиро дякуємо за відгук. Завжди Вам раді!

• Валерія В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Длина: 1. Цвет: Черный

Замовила спочатку 1шт. кабелю - отримала, перевірила, все працювало.
    Тому потім замовила ще 1 шт.

Щиро дякую за швидку доставку і якість товару. Користуюсь десь 3 тижні - поки все добре працює.

І ще дякую за те, що немає цих мінімальних сум замовлення від 1000грн і що доставка у пункт видачі розетки безкоштовна навіть при сумі замовлення всього 175грн.
    Це дуже класно! Дякую! Та бажаю Вам багато класних клієнтів

• Продавец  KayDzen

Вітаємо, Валерія! Дуже приємно отримати Ваш відгук. Завжди Вам раді!

• Сергей В***

Дякую. Все сподобалось.

• Продавец  KayDzen

Вітаємо, Сергій! Вдячні за відгук. Завжди Вам раді!

• Ольга М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Длина: 1. Цвет: Черный

Купила 2 для Укртелекомовського обладнання. Один вже працює. Все добре. А інший тримаю як запасний

Достоинства:
    Працює
    Недостатки:
    Поки не виявлено
    • Продавец  KayDzen

Вітаємо, Ольга! Вдячні за відгук. Приємно знати, що Ви залишилися задоволені. Завжди Вам раді!

• Тетяна О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Длина: 1. Цвет: Черный

Купувала два. Один працює, а інший- ні

• Продавец  KayDzen

Вітаємо, Тетяна! Дякуємо, що повідомили нам про це. Ваш відгук передано відповідальному працівнику для вирішення питання.

• саша м***

Пока работает...

Достоинства:
    Работоет
    Недостатки:
    Разболтанный юсб штекер. При первом подключении провалился
    • Продавец  KayDzen

Вітаємо, Олександр! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Завжди вам раді!

• Людмила Ч***

Ок

• Продавец  KayDzen

Вітаємо, Людмила! Вдячні за відгук. Завжди Вам раді!

• Олександр Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Длина: 1. Цвет: Черный

Кабель відповідає опису, але на ньому немає позначок, що він на 12V. Має світлову індикацію (червона/зелена): червона - означає що кабель підʼєднано і він працює, зелена - не працює і вибиває.
    На мій роутер TP-LINK Archer C80 12V 1,5A - не підійшов, весь час вибиває і перезавантажується. А ось ONU термінал від цього кабеля працює. Видно він підходить для обладнання до 1А.

Достоинства:
    Має світлову індикацію
    Недостатки:
    1) На кабелі немає ніякого позначення, що його характеризує;
    2) Не підходить до роутера на 12V 1,5A.
    • Продавец  KayDzen

Вітаємо, Олександр! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями.
      Спробуйте на роутері в налаштуваннях відключити пріоритет 5 ГГЦ, залишити 2.4Ггц. Це може допомогти зменшити навантаження.

• Наталія Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Длина: 1. Цвет: Черный

Через 2 тижні USB-вивід провалився в середину, дуже перегрівається, хоча роутер на 1А

Недостатки:
    дуже пергрівається і швидко виходить з ладу
    • Продавец  KayDzen

Вітаємо, Наталія! Дякуємо за те, що поділилися своїми враженнями. Нам шкода, що Ваш досвід не відповідав Вашим очікуванням

• максиим Б***

• Продавец  KayDzen

Вітаємо, Максим! Дякуємо, що обрали саме нас. Завжди вам раді!

• Анжела Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Prnt. Длина: 1. Цвет: Черный

Развалился на части

Достоинства:
    Немного поработал
    Недостатки:
    Быстро сломался
  • Ірина В***

Хорошої якості!!!

• Продавец  KayDzen

Вітаємо, Ірина! Дякуємо, що обрали саме нас. Завжди Вам раді!

• Васильева Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Длина: 1. Цвет: Черный

Все сподобалось, кабель чудово працює

• Продавец  KayDzen

Вітаємо, Наталія! Дякуємо, що обрали саме нас. Завжди Вам раді!