- Марк Л***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen
Яскравий легкий ліхтар, купував на подарунок, сподобався
- Продавец KayDzen
Вітаємо, Марк! Дякуємо за відгук. Також можете подивитися інші наші товари. Завжди Вам раді!
- Кирило Б***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen
Світить яскраво, з кількома режимами, включно з сенсорним, що зручно, якщо руки зайняті. Приємно здивувала водонепроникність - протестував під дощем, і ліхтар працював стабільно. Акумулятор тримає заряд довго, вистачає для кількох виходів на природу.
- Продавец KayDzen
Вітаємо, Кирило! Дякуємо Вам за чудовий відгук. Він буде дуже корисний для інших наших покупців. Завжди Вам раді!
- Наталія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen
Товар надіслано в неробочому стані. Ліхтарик не працює!!!!
Доброго дня!
Дякуємо за звернення, Ваш відгук був переданий відповідальному співробітнику для вирішення проблеми.
Якщо Вам ще не написали в особистих повідомленнях, просимо звернутися першими.
У разі виникнення додаткових питань, Ви можете скористатися довідковим центром.
- Наталия В***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen
Після спілкування з продавцем по поверненню неякісного товара ( товар не працює), продавец не відповідає на дзвінки, вмикає автовіповідач. Адресу для повернення товару не надав.
- Недостатки:
- Відправляють товар, якій не працює
- Наталия В***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen
Лихтарик не подає ніяких ознак життя ні до ні після заряджання. Після дзвінка до офіса, згодни прийняти повернення. Але....адресу для повернення не надійслали. Це як???
- Достоинства:
- Недостатки:
- Прийшов товар в неробочому стані
- Продавец KayDzen
Вітаю. Інколи трапляються несправні товари. Ось на такий випадок ми і просимо перевіряти товар при отримані. Кошти повернули.
- Вікторія А***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen
легкий, на голові не відчувається, світить гарно, багато режимів, подарувала чоловіку, забрав у машину собі)
- Продавец KayDzen
Дуже приємно отримати Ваш позитивний відгук. Раді, що Ви обрали саме нас та залишилися задоволені