Отзывы покупателей о Рюкзак для ручной клади 40*30*20 ryanair / wizzair/ laudamotion с отделением для ноутубка, для обуви бежевый
- Діана М***Отзыв от покупателя. Продавец: V a l i z k a. Цвет: Серый
Рюкзак топ, функціональний, захищений, місткий, хоча я думала що буде меньше і не такий квадратний, тому брала скоріш для побутових справ, але для дороги взагалі найкращій варіант
- Юлія С***Отзыв от покупателя. Продавец: V a l i z k a. Цвет: Бежевый
Чудовий рюкзак, донька в захваті.
- Достоинства:
- Швидка і оперативна відправка
- Недостатки:
- Не має
- Діана М***Отзыв от покупателя. Продавец: V a l i z k a. Цвет: Серый
Після того, як я зробила замовлення, мені написали, що саме цього кольору немає і допомогли обрати те, що мені підійде. Як дорожній рюкзак він просто супер, купа різних карманів це дуже зручно. Я думала що він підійде мені і в побутовому плані і в принципі так і є, але як на мене для цього він завеликий, але в принципі це не така і проблема. Тому можна використовувати і так, і так)
- Достоинства:
- Зручний, відповідає фото, місткий, гарно зроблений
- Светлана Т***Продавец: V a l i z k a. Цвет: Бежевый
Магазин бере передплату 200грн
Так як товар не відповідам моїм очікуванням, якість зовнішньої тканини не сподобалась, довелось відмовитись.
Передплату не повертають ( враховуючи що вартість доставки 90грн - швидке повернення нп оформлює безкоштовно ).
Які саме поштові розходи я оплатила - не зрозуміла .
Комунікація магазину - зовсім не приємна.- Достоинства:
- Середина повністю відповідає фото
- Недостатки:
- Зовнішня тканина не відповідає фото
- алена б***Отзыв от покупателя. Продавец: V a l i z k a. Цвет: Бежевый
В rain air пройшов, витримав 9 кг речей. Ноутбук, айпад, 2 пари взуття, 2 костюми, футболки, шорти, косметика, ліки, шкарпетки 5 пар, бігуді, павер бенк великий, росчіска, надувна подушка, штатив. Зручно на спині тоимається за рахунок широких стрічок
- Достоинства:
- Зручний, красивий, не забруднюється навіть світлий колір, хоча стояв на підлозі
- Недостатки:
- Це мабудь не зовсім недолік, це як факт просто що він відчутно з китаю, і я спочатку думала що дорого для китаю, а потім знайшла оригінал такий самий з біль якісних матеріалів, і коштував він аж 8000
- Вікторія
Вітаю. Підкажіть, чи не було зауважень у ryanair щодо перевищення дозволених розмірів 40х25х20 см ? На вашому фото видно, що рюкзак не вліз у калібратор.
Чи ви робили доплату за габарити?
- Андрей А***Отзыв от покупателя. Продавец: V a l i z k a. Цвет: Бежевый
Дуже задоволений товаром і сервісом.