- Ганна А***Отзыв от покупателя. Продавец: FOUKS
Гарний, великий і яскравий килимок) Дитина з задоволенням роздивляється малюнки. Є де «розігнатись» Прийшов у сумці, можна без проблем транспортувати на природу. Дуже легкий. Дякую продавцю за оперативність )
- Достоинства:
- Дуже великий та яскравий
- Недостатки:
- Поки не виявили
- Продавец FOUKS
Ганно, щиро дякуємо за детальний практичний відгук! Це дуже важливо для нас. Нехай килимок слугує довго та надійно. Чекаємо на Вас знову!
- Инна Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: FOUKS
Купила цей коврик для дитини і дуже задоволена. Дитина щодня грає на ньому. Він дуже теплий так що не потрібно хвилюватися, що дитині буде холодно та не зручно, особливо в зимовий період. Коврик брала великий. Він яскравий і цікавий для дитини. Так що рекомендую.
- Достоинства:
- Теплий яскравий цікавий
- Продавец FOUKS
Інно, щиро дякуємо за чудовий відгук та високі оцінки! Дуже раді, що все сподобалось) Нехай килимок радує і дарує позитив! Чекаємо на Вас знову!
- Инна Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: FOUKS
Дуже рада що саме на цьому сайті робила замовлення. Про перше швидко зв'язалися.По друге дуже швидко прийшло замовлення. По трете приємний матеріал термокилимка та яскраві картинки що дійсно допомогають дитині в розвитку. Це дійсно саме те що потрібно для розвитку малечі.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Поки що нема то
- Продавец FOUKS
Інно, щиро дякуємо за чудовий відгук та високі оцінки! Дуже раді, що все сподобалось) Нехай килимок слугує довго та надійно! Приходьте до нас знову)
- Оксана Б***Отзыв от покупателя. Продавец: FOUKS
Спасибо большое за хорошее обслуживание.Коврик очень хороший,большой,толстенький,яркий,просто супер.Очень довольны покупкой.Спасибо большое продавцу.
- Продавец FOUKS
Оксано, щиро дякуємо за позитивний відгук! Нехай килимок слугує надійно та дарує затишок! Чекаємо на Вас знову)
- Камила З***Отзыв от покупателя. Продавец: FOUKS
Продавець швидко зв‘язався та відправив товар.
Килимок чудовий, мені і дітям подобається!- Достоинства:
- Ціна, швидка відправка, яскраві кольори
- Недостатки:
- Поки що немає
- Продавец FOUKS
Каміло, щиро дякуємо за Ваш відгук та цінний зворотний зв'язок! Нехай килимок слугує надійно та дарує позитив.
- Инна Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: FOUKS
Очень хороший коврик, малышу интересно его рассматривать и находиться на нем очень приятно. Продавец очень хороший и отзывчивый, доставка вовремя, спасибо большое.
- Достоинства:
- Яркий, тёплый, качественный
- Продавец FOUKS
Інно, щиро дякуємо за Ваш відгук! Нехай килимок слугує надійно та дарує позитив ) Приходьте до нас знову!