- Николай М***Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop
Доброго дня. Хочу вибачитись за попередній відгук, мені просто попалась бракована лампа. Для того хто дійсно шукає портативну лампу, ця лампа достойна уваги. Досить ярко світить і має три режими. Завдяки гачку, її можна розмістити будь де і це круто. До попереднього відгуку, хотів, ще додати, що дійсно є проблемні лампи і ви це можете побачити по іншим відгукам. Але хочу підкреслити головне, не робіть моїх помилок, відразу писати свої емоції, а подівіться в товарний чек, який йде в комплекті, там є телефон, для вирішення вашого питання або заміни вашої лампи, в разі браку. Сам особисто перевірив. Тепер мені не зручно, бо думав, що натрапив на шахраїв, але помилився і хочу вибачитись перед магазином. Відповідь отримав швидко, лампу замінили на протязі доби, вже отримав нову. Ви круті, дякую вам. І ще раз прошу вибачення.
- Достоинства:
- має type-c, можна заряджати від повербанка
- Недостатки:
- Інколи може попастися брак, але магазин швидко вирішує це питання.
- Продавец Villini
Дякуємо вам за позитивний відгук. Бажаємо приємного користування, і ми завжди радо допоможемо у вирішенні питань з товаром.
- София М***Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop
Лампа супер, світе яскраво. Все працює.
Скільки буде триматися без підзарядки ще не перевіряли. Але виглядає надійно - Дмитро В***Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop
Лампа світить и працює, використовую її замість ліхтаря в гаражі. Індикація заряду додатково підсвічує синім, коли лампа світить або заряджається, показує ступінь заряду лампи, і це зручно коли лампа заряджається. Коли світить, то і без індикатору зрозуміло, коли вона починає розряджатись, бо поступово втрачає яскравість. Більше двох годин світить яскраво, потім світло з білого поступово синіє , і ще через три години зовсім гасне. Для своїх параметрів це добрий результат. Коли треба, то підключаю її до повербанку, і одразу можна користуватись, не очікуючи повного заряду, лампа знову світить максимально яскраво.
- Катерина К***Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop
Купили собі, і тепер всі друзі таку лампу купляють по рекомендації)
- Достоинства:
- Зручна, не б'ється, яскрава
- Вадим Т***Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop
Світить і працює, як і має робити.
- Достоинства:
- комфортна яскравість, заряджається та працює без проблем
- Недостатки:
- претензій немає
- ірина с***Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop
Лампа включается, переключает режимы, выключается, очень яркая на максимуме, прекрасно для спальни, и чаще достаточно среднего режима с более мягким светом.
Хороший вариант, даже просто как ночник- Достоинства:
- хорошая лампа, много плюсов
- Юхим І***Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop
Отримавши браковану, а може пошкоджену при пересилці лампу,була обурена,бо ж задоволення не з дешевих. Написала гнівний відгук. Та була приємно здивована, коли мені зателефонував продавець і запропонував нову лампу. Нова лампа прийшла швидко, гарне пакування, ще й без затрат з моєї сторони. Лампа працює ,відповідає заявленим характеристикам ,чесний і відповідальний продавець. Рекомендую однозначно !!!
- Достоинства:
- Всі заявлені
- Продавец Villini
Дякуємо за ваш відгук та за зворотній зв'язок. Приємного користування!
- Галина П***Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop
Дуже сподобалась якість лампи! Порт Type-C прискорює заряджання, тому я шукала саме таку модель лампи. Світить довго та яскраво, має зручний металевий гачок. Вартує своїх коштів.
- Достоинства:
- Багато
- Недостатки:
- Сподіваюсь, що не виникнуть
- Константин С***Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop
Лампа, супер. Дуже потужна по освітленню , в наш, не простий час, незамінний девайс. Користуюсь вже декілька днів без нарікань . Спочатку не зрозумів , коли підключив зарядку світиться зеленим при заряді, де що не зручно ,адже незрозуміло чи заряджається чи вона заряджена , а потім дочекавшись до повного заряду індикатор перестав світитись .
- Достоинства:
- Потужна по освітленню , ємність акамулятора
- Світлана Н***Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop
Купила для кухні. Чудовий вихід для вечорів без світла
- Владимир Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop
Дуже ярко світить
- Владимир Ш***
Лампа не выключается и горит тускло
- Продавец VilliniShop
Перевірте, будь ласка, яким зарядним пристроєм та через який дріт ви заряджаєте лампу. Бо подібні проблеми можуть виникнути лише через користування швидкою зарядкою. На сторінці товару міститься декілька попереджень про це.
- Надежда П***Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop
в целом отличная лампа и идея у нее хорошая (зарядка, два режима). 3ий режим для особенных людей :)
- Достоинства:
- Работает, звук у кнопочки приятный
- Недостатки:
- на затычке зарядки резинка выпадает (мелочь)
- Ольга Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop
Корисна річ, все працює добре
- Стас П***Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop
Купляв взимку, тоді багато користувались нею. Зараз дістав, щоб перевірити та підготувати на осінь - лампа справна, світить, працює, батарея не здохла, тримає як нова. Якісна річ.
- Достоинства:
- Якісна батарея, не треба міняти після сезону користування
- Недостатки:
- Без недоліків
- Кристина Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop
Працює
- Достоинства:
- Зручна
- Недостатки:
- Не має
- Павло т***Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop
Реально яскрава.
Акумулятора вистачає приблизно на 3 яскраві години сумарно. А взагалі мені достатньо зарядити один раз на тиджень, щоб вмикати ввечері на недовгий час, коли треба.- Достоинства:
- Взимку її купляв, вона досі працює як нова, акумулятор за цей час не зіпсувався.
- Веселка А***Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop
Файна лампа, яскрава, дає багато світла. Довго працює на акумуляторі.
- Достоинства:
- Рекомендую
- НінаОтзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop
Яскрава та якісна лампочка, періодично користуємось, придбали її місяць тому.
- Достоинства:
- Має багато можливостей для користування - як нічник, як ліхтар, підвішуємо в кладовці та в гардеробній.
- Оксана Г***Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop
Рекомендую
- Достоинства:
- Яскраво світить, працюють всі режими. Гарно освітлює невелику кімнату.
- Недостатки:
- Не знайшла
- Яна Д***Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop
Замовили через постійні відключення. Заряджаємо увесь час, поки є світло, потім тримаємо лампу увімкненою поки не включать світло. Тримаємо у одній кімнаті, на максимальному режимі усе добре видно, дитина робить уроки, світла вистачає. Зручне та бюджетне придбання, рекомендую
- Достоинства:
- Добре працює, зручна
- Недостатки:
- Не виявили
- Катя Т***Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop
Лампочка светит и работает, включается-выключается и переключает все режимы! Хорошо подходит для небольших комнат, кухни, коридора. Есть крючок для подвешивания, не отваливается. Индикация заряда реальная, тоже очень помогает. Претензий и нареканий нет, все отлично!
- Достоинства:
- Есть крючок и индикатор заряда. Хорошая рабочая лампочка
- Єгор ш***Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop
Купували людині похилого віку, все працює добре, ніяких складнощів не виникло, розібратися що так як дуже легко, працює справно. світить достатньо яскраво, особливо якщо невелике преміщення
- Достоинства:
- Яскрава, не складна у використанні
- Недостатки:
- Не помітили
- Кривенко К***Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop
Світить у ванній - дуже зручно та комфортно, і лампа стійка до вологи, тому працює нормально. П'ять зірок!
- Достоинства:
- Лампа доволі швидко заряджається і довго тримає заряд.
- Ангелина Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop
Лампа працює і світить дуже гарно, користуюсь двома рівнями світла, окрім блимання
- Достоинства:
- зручна та корисна, недорога
- Недостатки:
- нема
- Владислав Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop
Лампа добре працює у всіх режимах, ударостійка та безпечна. Світла дає - достатньо для комфорту, практично бездоганна за свої кошти, рекомендую.
- Достоинства:
- Ціна-якість-комфорт-ефективність
- СвітланаОтзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop
Коли вимикають світло, то ходити по дому з цим "світлячком" насправді зручно. Подобається, що лампу можна причепити за гачок будь-де - у ванній, на кухні, в кімнаті. Мені цілком вистачає середнього режиму, а на максимальний ставлю рідко, і за 4 години, коли є світло, лампа встигає повністю зарядитись для нового використання. Я цілком задоволена, що обрала саме цю модель.
- Достоинства:
- Ціна-якість, швидкість заряджання , різні рівні яскравості.
- Вікторія З***Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop
Лампа дууууже зручна! За такі гроші справжній скарб, коли світла немає дуже рятує, а коли є то використовуємо як нічник для доньки)
- Достоинства:
- Швидко доставили, якісна, класна, багатофункціональна
- Недостатки:
- Поки не знайшли
- Пановик А***Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop
Лампа навіть перевершила сподівання щодо своєї ефективності. Дуже довго світить на повному заряді, в сум більше 6 годин, з яких 2.5-3 години яскраво, а решту часу м'яким світлом. Заряджається приблизно на 2 години швидше, ніж аналогічна лампа 60вт, але з micro-usb. Загальні позитивні враження від лампи.
- Достоинства:
- Якісна лампа з гарними характеристиками, краще ніж у інших аналогічних ламп.
- ольга П***Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop
Дуже задоволена, лампа легка, потужна, довго світить. Колір світла - холоднуватий,
яскравий. Заряджається до 100% приблизно за 4 години. Рекомендую продавця і товар.- Достоинства:
- Потужна, довго світить, заряджається за 4 години, як і пише продавець
- Недостатки:
- Немає, я дуже задоволена
- Маркіян П***Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop
Працює одразу з коробки, прийшла частково заряджена.
- Достоинства:
- Достатньо потужна та яскрава лампа, добрі параметри акумулятору
- Качмар В***Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop
Швидко отримав замовлення, лампа гарно запакована. В максимальному режимі світить яскраво, приблизно 3 години, на середньому режимі працює ще довше. Світло рівномірне, білого кольору, не жовте. Індикатор відповідає дійсності.
- Достоинства:
- Чудова лампа, повністю відповідає характеристикам та очікуванням
- Недостатки:
- Не знайшов
- Александр Б***Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop
Все отлично, спасибо,
- Достоинства:
- Пока не знаю.
- Недостатки:
- Нет.
- Олександр І***Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop
На перший погляд все добре, зручний гачок та гарно світить
- Сергій С***Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop
Лампа доволі яскрава, можливо за рахунок відтінку світла. Світить довго, зручно перевішувати там, де треба, міцно висить на гачку, не падає. Довговічна.
- Достоинства:
- Із зими користуюсь лампою, батарея тримає добре, заряджаю її раз на тиджень.
- Андрій Я***Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop
Затестив в різних умовах, лампочка якісна, узяв другу таку ж само.
- Достоинства:
- Акумулятор гідний, лампочка довго тримає заряд і дає яскраве світло, достатнє для комфортного перебуття в помешканні
- Недостатки:
- недоліків не виявив
- Олександр Н***Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop
Все працює, товаром задоволений.