- Руслан_Отзыв от покупателя. Продавец: Казанофф. Диаметр: 24
Доброї доби. Отримав сковороду, обробив згідно з інструкцією. І після першого застосування зовнішній вигляд став таким, як на фото. Скажіть безпечно використовувати далі сковороду і що зробити, щоб покриття стало однорідним?!
- Продавец Казанофф
Доброго дня!
Дякуємо за ваше повідомлення і фото.
Так, такий вигляд є нормальною реакцією для чавунного посуду після перших використань. Під час експлуатації на поверхні формується природний захисний шар (патина), який з часом стає більш рівномірним і темним. Це природний процес, який забезпечує антипригарні властивості та захист від іржі.
Рекомендуємо після кожного використання ретельно просушувати сковороду та змащувати її тонким шаром олії. З кожним приготуванням покриття буде вирівнюватись і виглядати краще.
Сковороду абсолютно безпечно використовувати і надалі.
Часто так буває, якщо:
нерівномірно нанесли олію перед прокалюванням;
перегрівали на високій температурі;
прожарювали не кілька разів, а лише один.
Це не бруд і не корозія — це просто етап формування робочого шару. Їсти з такої сковороди безпечно.
Але якщо хочеться покращити вигляд і довговічність, можна:
Знову ретельно очистити сковороду (жорсткою щіткою без миючих засобів або сіллю).
Висушити її.
Нанести дуже тонкий шар рослинної олії.
Прокалити у духовці або на плиті (у духовці краще) при 200-220°C 1-1,5 години.
Повторити 2-3 рази.
Після цього шар стане більш однорідним, а поверхня — темнішою і рівнішою.
- Господинов А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24
На дні були тріщини та ще і сама велика була заклеєна, звісно що відмовились забирати
- Достоинства:
- Чавун
- Недостатки:
- Тріснута
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук! Подібна ситуація є неприпустимою для нас. Якщо можливо, надішліть, будь ласка, фото пошкоджень на нашу електронну пошту [email protected], щоб ми могли розібратися в ситуації та переконатися, що не сталося непорозуміння щодо "заклеєної тріщини". Також рекомендуємо звернутися до підтримки ROZETKA для оформлення повернення або обміну.
З повагою,
TM BRIZOLL
- Иван Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24
Дуже гарна ,мені довподоби, дякую !!!
- Достоинства:
- Гарна.
- Недостатки:
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук! Нам приємно, що вам сподобалася сковорода. Бажаємо приємного користування!
З повагою,
TM BRIZOLL
- АннаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24
Дуже задоволена цією сковородою. Чавун надійний і якісний, страви виходять смачнішими, ніж на звичайних сковородах, особливо смажена картопля з мʼясом. Кришка допомагає зберегти тепло, і їжа довго залишається гарячою після вимкнення плити.
- Достоинства:
- універсальна, ціна
- Недостатки:
- напевно вага, але чавун легким не буває.
- Даша В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24
Ця сковорода дійсно важка, але це плюс для чавуну – тепло тримає чудово. Трохи часу зайняло звикнути до догляду за нею, але тепер це моя улюблена сковорода. Скляна кришка – приємний бонус.
- Достоинства:
- довговічна