- Софія М***Отзыв от покупателя. Продавец: EXYfactory. Размер: S. Цвет: Черный
Довірилась останньому відгуку, що можна брати XS. Мені вони виявились впритик. Завжди носила XS, але поправилась і по параметрах була вже S, але подумала, що потягнуться. Вони в принципі трохи потягнулися, але ледве в них влажу. Тому, якщо надумаєте брати - краще дійсно за розмірною сіткою.
А щодо якості і зовнішнього вигляду- то все класно, відповідає фото. Я в принципі не дуже інтенсивно займаюсь, тільки 2 рази в тиждень вже 2 місяці. Нічого з ними поганого не сталось, сітка на місці, все окей. В цього бренду вже раніше замовляла велосипедки, і була задоволена, тому знову довірилась. Для помірних групових тренувань типу пілатесу чи фітнесу - мені цілком чудові. Тут треба дивитись хіба по навантаженню і наскільки сильно розтягуєтеся. На шпагат в них не сідала, але тягнуться нормально, не тріскали.Соответствие размерной сетке
- Продавец EXYfactory
Вітаємо! Дуже вдячні за Ваш відгук, носіть із задоволенням та чекаємо на вас ще. З повагою, команда EXYfactory
- Марина О***Отзыв от покупателя. Продавец: EXYfactory. Размер: XS. Цвет: Черный
Зірки за зручність. Один розмір М відносила добре. Але зараз в мене S, взяла XS і не дуже задоволена. На сіточці швидко з'яавилася хоч і маленька, але дірка. Розмір більшомірить, хоча вага 62кг. У кого вага 50-60 то і в хс можна буде два рази обгорнутися. До того ж розтягуються швидше за мої старі. Утяжки на животі немає, це я тим, кому важливо, там все м'яко. Мені зручно і вони гарні, але з'явилися але. На середній та високий зріст.
- Достоинства:
- Зручні, гарні
- Недостатки:
- Більшомірять, трохи розтягуються
- Продавец EXYfactory
Доброго дня. Наші вироби відповідають розмірній сітці , відшиваємо по одним лекалам, і відхилу від стандартів немає. При правильно обраному розмірі сідають ідеально .
Ця модель дуже популярна серед наших покупців, та має багато гарних відгуків задоволених клієнтів.
З повагою команда EXYfactory
- Жанна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: EXYfactory. Размер: M. Цвет: Черный
Якість одним словом Китай!
- Достоинства:
- Не має
- Недостатки:
- Погана якість
- Продавец EXYfactory
Доброго дня. Наші вироби виготовлені з високоякісної тканини Біфлекс , про що свідчить безліч позитивних відгуків задоволених клієнтів . Саме ми є виробником , та повністю відповідаємо за якість наших виробів .
З повагою команда EXYfactory
- Анастасія Я***Отзыв от покупателя. Продавец: EXYfactory. Размер: M. Цвет: Черный
Лосини гарної якості і дуже зручні для тренувань
- Недостатки:
- Не має
Соответствие размерной сетке
- Продавец EXYfactory
- Разумова И***Отзыв от покупателя. Продавец: EXYfactory. Размер: S. Цвет: Черный
Супер!!!
- Достоинства:
- Удобство, универсальность
- Арина Т***Отзыв от покупателя. Продавец: EXYfactory. Размер: S. Цвет: Черный
Дуже приємні до шкіри.Тянуться шикарно.Зручні.Для тренувань ідеально.
- Дарья Д***Отзыв от покупателя. Продавец: EXYfactory. Размер: S. Цвет: Черный
Лосини дуже гарні, виглядають супер
- Глушко Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: EXYfactory. Размер: M. Цвет: Черный
- Инна П***Отзыв от покупателя. Продавец: EXYfactory. Размер: M. Цвет: Черный
Я,в захваті від лосин. Гарно пошиті, приємні на дотик.
- АнастасияОтзыв от покупателя. Продавец: EXYfactory. Размер: M. Цвет: Черный
Качество тактильно очень приятное, размер отлично сел, +100500 к настроению на тренировке
Соответствие размерной сетке
- Юрий К***Отзыв от покупателя. Продавец: EXYfactory. Размер: S. Цвет: Черный
Качество продукта превзошло мои ожидания — все соответствует описанию на сайте, и даже лучше. Спасибо за отличный опыт покупок! Буду рекомендовать этот магазин своим друзьям и обязательно вернусь снова.
- Продавец EXYfactory
Вітаємо! Дуже вдячні за Ваш відгук, носіть із задоволенням та чекаємо на вас ще З повагою, команда EXYfactory
- Сніжана Л***Отзыв от покупателя. Продавец: EXYfactory. Размер: M. Цвет: Черный
Товар судовий,якісний,зручний,виглядають бомбезно, дуже якісні та зручні, рекомендую
- Достоинства:
- Якість,вигляд
- Продавец EXYfactory
- Ирина М***Отзыв от покупателя. Продавец: EXYfactory. Размер: M. Цвет: Черный
Спасибо за лосины ! Качество супер , сели на фигуру идеально . Буду еще заказывать у этой фирмы тем более Украинский бренд . Молодцы ребята !
- Достоинства:
- Качество ткани , посадка на фигуре ,дизайн
- Яна К***Отзыв от покупателя. Продавец: EXYfactory. Размер: M. Цвет: Черный
Замовила ці лосини пару днів тому, сьогодні прийшли. Я не очікувала "вау", але це вау, сідають класно, тканина якісна , зшито також якісно, немає ніяких "ниток" у шві. Дуже зручні, не просвічується, для спорту саме те, що треба!
- Достоинства:
- Зручність, добре тягнуться, не просвічуються, гарно сідають.
- Недостатки:
- Немає.
- Продавец EXYfactory
- Виталия М***Отзыв от покупателя. Продавец: EXYfactory. Размер: M. Цвет: Черный
Якісні. Не просвічують. Дуже зручні !
- Продавец EXYfactory
Вітаємо! Дуже вдячні за Ваш відгук, носіть із задоволенням та чекаємо на вас ще З повагою, команда Nova Vega
- Наталья т***Отзыв от покупателя. Продавец: EXYfactory. Размер: M. Цвет: Черный
Все чудово
- Оксана С***Отзыв от покупателя. Продавец: EXYfactory. Размер: S. Цвет: Черный
Лосини сіли ідеально! Брала розмір S.
- Продавец EXYfactory
Вітаємо! Дуже вдячні за Ваш відгук, носіть із задоволенням та чекаємо на вас ще️ З повагою, команда EXYfactory.
- Єлизавета М***Отзыв от покупателя. Продавец: EXYfactory. Размер: M. Цвет: Черный
Хорошее качество, не просвечивают, удобные на пилатесе. Покупкой довольна
- Продавец EXYfactory
- Наталья П***Отзыв от покупателя. Продавец: EXYfactory. Размер: S. Цвет: Черный
Класні, не просвічують
- МарияОтзыв от покупателя. Продавец: EXYfactory. Размер: S. Цвет: Черный
Очень удобные лосины для занятий спортом и для стретчинга. Размер соответствует сетке. При первом надевании может показаться, что не налезут, но они хорошо тянутся.
- Продавец EXYfactory
Вітаю! Дякуємо за Ваш відгук, носіть із задоволенням та чекаємо на вас ще️. З повагою, команда EXYfactory .
- Альона І***Отзыв от покупателя. Продавец: EXYfactory. Размер: XS. Цвет: Черный
Уже четвертые леггинсы здесь заказываю, качество супер
- Достоинства:
- Качество, цена