Отзывы покупателей о Лосины женские спортивные Nova Vega Devon Rex M Черный-сетка 1033-29292

Оценка пользователей 4.9/5
на основе 21 отзыв
  • Софія М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: EXYfactory. Размер: S. Цвет: Черный
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Довірилась останньому відгуку, що можна брати XS. Мені вони виявились впритик. Завжди носила XS, але поправилась і по параметрах була вже S, але подумала, що потягнуться. Вони в принципі трохи потягнулися, але ледве в них влажу. Тому, якщо надумаєте брати - краще дійсно за розмірною сіткою.

А щодо якості і зовнішнього вигляду- то все класно, відповідає фото. Я в принципі не дуже інтенсивно займаюсь, тільки 2 рази в тиждень вже 2 місяці. Нічого з ними поганого не сталось, сітка на місці, все окей. В цього бренду вже раніше замовляла велосипедки, і була задоволена, тому знову довірилась. Для помірних групових тренувань типу пілатесу чи фітнесу - мені цілком чудові. Тут треба дивитись хіба по навантаженню і наскільки сильно розтягуєтеся. На шпагат в них не сідала, але тягнуться нормально, не тріскали.

• Соответствие размерной сетке

• Продавец  EXYfactory

Вітаємо! Дуже вдячні за Ваш відгук, носіть із задоволенням та чекаємо на вас ще. З повагою, команда EXYfactory

• Марина О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: EXYfactory. Размер: XS. Цвет: Черный

Зірки за зручність. Один розмір М відносила добре. Але зараз в мене S, взяла XS і не дуже задоволена. На сіточці швидко з'яавилася хоч і маленька, але дірка. Розмір більшомірить, хоча вага 62кг. У кого вага 50-60 то і в хс можна буде два рази обгорнутися. До того ж розтягуються швидше за мої старі. Утяжки на животі немає, це я тим, кому важливо, там все м'яко. Мені зручно і вони гарні, але з'явилися але. На середній та високий зріст.

Достоинства:
    Зручні, гарні
    Недостатки:
    Більшомірять, трохи розтягуються
    • Продавец  EXYfactory

Доброго дня. Наші вироби відповідають розмірній сітці , відшиваємо по одним лекалам, і відхилу від стандартів немає. При правильно обраному розмірі сідають ідеально .
      Ця модель дуже популярна серед наших покупців, та має багато гарних відгуків задоволених клієнтів.
      З повагою команда EXYfactory

• Жанна Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: EXYfactory. Размер: M. Цвет: Черный

Якість одним словом Китай!

Достоинства:
    Не має
    Недостатки:
    Погана якість
    • Продавец  EXYfactory

Доброго дня. Наші вироби виготовлені з високоякісної тканини Біфлекс , про що свідчить безліч позитивних відгуків задоволених клієнтів . Саме ми є виробником , та повністю відповідаємо за якість наших виробів .
      З повагою команда EXYfactory

• Анастасія Я***
    • Рекомендуете данный товар?

Лосини гарної якості і дуже зручні для тренувань

Недостатки:
    Не має
    • Соответствие размерной сетке

• Разумова И***

Супер!!!

Достоинства:
    Удобство, универсальность

• Арина Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: EXYfactory. Размер: S. Цвет: Черный

Дуже приємні до шкіри.Тянуться шикарно.Зручні.Для тренувань ідеально.

• Дарья Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: EXYfactory. Размер: S. Цвет: Черный

Лосини дуже гарні, виглядають супер

• Глушко Ю***

• Инна П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: EXYfactory. Размер: M. Цвет: Черный

Я,в захваті від лосин. Гарно пошиті, приємні на дотик.

• Анастасия
    Отзыв от покупателя. Продавец: EXYfactory. Размер: M. Цвет: Черный
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Качество тактильно очень приятное, размер отлично сел, +100500 к настроению на тренировке

• Соответствие размерной сетке

• Юрий К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: EXYfactory. Размер: S. Цвет: Черный

Качество продукта превзошло мои ожидания — все соответствует описанию на сайте, и даже лучше. Спасибо за отличный опыт покупок! Буду рекомендовать этот магазин своим друзьям и обязательно вернусь снова.

• Продавец  EXYfactory

Вітаємо! Дуже вдячні за Ваш відгук, носіть із задоволенням та чекаємо на вас ще З повагою, команда EXYfactory

• Сніжана Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: EXYfactory. Размер: M. Цвет: Черный

Товар судовий,якісний,зручний,виглядають бомбезно, дуже якісні та зручні, рекомендую

Достоинства:
    Якість,вигляд
    • Продавец  EXYfactory

• Ирина М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: EXYfactory. Размер: M. Цвет: Черный

Спасибо за лосины ! Качество супер , сели на фигуру идеально . Буду еще заказывать у этой фирмы тем более Украинский бренд . Молодцы ребята !

Достоинства:
    Качество ткани , посадка на фигуре ,дизайн
    Недостатки:
    Нету
    • Продавец  EXYfactory

• Яна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: EXYfactory. Размер: M. Цвет: Черный

Замовила ці лосини пару днів тому, сьогодні прийшли. Я не очікувала "вау", але це вау, сідають класно, тканина якісна , зшито також якісно, немає ніяких "ниток" у шві. Дуже зручні, не просвічується, для спорту саме те, що треба!

Достоинства:
    Зручність, добре тягнуться, не просвічуються, гарно сідають.
    Недостатки:
    Немає.
    • Продавец  EXYfactory

• Виталия М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: EXYfactory. Размер: M. Цвет: Черный

Якісні. Не просвічують. Дуже зручні !

• Продавец  EXYfactory

Вітаємо! Дуже вдячні за Ваш відгук, носіть із задоволенням та чекаємо на вас ще З повагою, команда Nova Vega

• Наталья т***

Все чудово

• Оксана С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: EXYfactory. Размер: S. Цвет: Черный

Лосини сіли ідеально! Брала розмір S.

• Продавец  EXYfactory

Вітаємо! Дуже вдячні за Ваш відгук, носіть із задоволенням та чекаємо на вас ще️ З повагою, команда EXYfactory.

• Єлизавета М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: EXYfactory. Размер: M. Цвет: Черный

Хорошее качество, не просвечивают, удобные на пилатесе. Покупкой довольна

• Наталья П***

Класні, не просвічують

• Мария
    Отзыв от покупателя. Продавец: EXYfactory. Размер: S. Цвет: Черный

Очень удобные лосины для занятий спортом и для стретчинга. Размер соответствует сетке. При первом надевании может показаться, что не налезут, но они хорошо тянутся.

• Продавец  EXYfactory

Вітаю! Дякуємо за Ваш відгук, носіть із задоволенням та чекаємо на вас ще️. З повагою, команда EXYfactory .

• Альона І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: EXYfactory. Размер: XS. Цвет: Черный

Уже четвертые леггинсы здесь заказываю, качество супер

Достоинства:
    Качество, цена