Отзывы покупателей о Беспроводные Наушники Air 2 (2е поколение) Беспроводная зарядка Датчик уха Блютуз Сенсорные +Кабель USB to Lightning для зарядки

Оценка пользователей 4.16/5
  • Юлія Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: White

За такие деньги они шикарные!!

Достоинства:
    Удобные
    Недостатки:
    Нету.
    • Продавец  Lemeshop

• Рыжкова С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: White

Вже десь пів року пройшло з моменту покупки, добре працюють, довго тримають заряд. За свою ціну товар просто супер!

• Юлія С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: White

Навушники класні, працюють без нарікань. Звук нормальний

Достоинства:
    Ціна/ якість

• Тетяна Р***

Доброго дня
    все добре, по звучанню претензій немає, за таку приємну ціну.
    користуюсь ними і досі,
    прийшли швидко, питань не виникало

Достоинства:
    звук за таку ціну - хороший

• Анатолій Х***

Задоволений

• Наталья С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: White

Наушники пришли разряжены, правый наушник не заряжается вовсе , кейс зарядился и левый наушник тоже, правый вообще не находит

• Продавец  Lemeshop

Вітаємо! Шкода, що трапилась така ситуація. Написали вам в особисті.

• Богдан З***

Все чудово

• Альбіна Є***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: White

Дякую за швидку доставку! Замовляла на подарунок, тож турбувалась, що не встигне прийти на пошту, проте все прийшло навіть завчасно!

Достоинства:
    Швидко відправили, товар прийшов цілий та робочому стані.

• Максим Н***

Навушники супер

• Іларія І***

супер

• Бурмеха
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: White

Пропрацювали тиждень і один зламався.

• Продавец  Lemeshop

Вітаємо! Шкода, що трапилась така ситуація, зв'яжіться з нами через особисті - ми допоможемо.

• Ангеліна М***

чудовий товар)

• Анатолій Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: White

Все чудово. Радий покупкою.

• Олеся Л***

Один навушник не робить

Достоинства:
    Недостатки:
    Не робить один навушник
    • Продавец  Lemeshop

Вітаємо! Шкода, що трапилась така ситуація, зв'яжіться з нами через особисті по замовленню.

• Дарина Г***

Один навушник не робить

• Продавец  Lemeshop

ВІтаємо! Шкода, що трапилась така ситуація - зв'яжіться з нами через особисті по замовленню і ми вам допоможемо.

• Мар'ян Ц***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: White

Датчик біля вуха занадто чутливий, спрацьовує навіть в самому вусі, що призводить до постійного відключення і підключення

• Продавец  Lemeshop

Вітаємо! Ймовірно, надмірна чутливість датчика пов’язана з індивідуальними особливостями посадки навушників — коли сенсор нещільно прилягає до вуха, він може сприймати це як зняття навушника. Рекомендуємо спробувати трохи змінити положення у вусі або очистити датчик від пилу та вологи — іноді це допомагає.

• Анна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: White

Чудовий товар, якісні та гарний звук
    Дякую!

Достоинства:
    Гарний звук!

• Анастасія Г***

чудові навушники)

• Людмила С***

Навушники класні. Рекомендую

Достоинства:
    Працюють хорошо.
    Недостатки:
    Не має
    • Продавец  Lemeshop

• Катерина Д***

Заказываю второй раз

Отличные наушники,звук и качество на высоте,при такой цене товар очень хороший.
    Можно брать и себе и на подарок

Достоинства:
    Качество и цена
    Недостатки:
    Не нашла
    • Продавец  Lemeshop

• Артем П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: White

продавець сказав, що це "звичайне діло"

Недостатки:
    співрозмовник погано чує при розмові, не конектяться з оригінальним кейсом, хоча продавець казав інше
    • Продавец  Lemeshop

Вітаємо! Шкода, що трапилась така ситуація - зв'яжіться з нами через особисті для вирішення питання.

• Анастасія Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: White

Музика весь час переривається під час прослуховування!
    Навушники то підключаються, то відключаються!
    Швидко сідає заряд!

Достоинства:
    Звук, дизайн
    Недостатки:
    Переривається музика, наче замовкає, а через 2-3 секунди продовжується
    • Продавец  Lemeshop

Вітаємо! Така проблема може траплятись через нестабільний зв'язок навушників та блютузу або через велике навантаження.

• Катерина Д***

Отличные наушники.

• Ирина Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: White

навушники чудові, пришли у гарному стані, та дуже швидко. мені дуже подобається, що є бездротова зарядка.

Достоинства:
    швидка доставка, низька ціна

• Алла П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: White

Навушники прийшли дуже швидко, працюють чудово.

Достоинства:
    Швидка доставка

• Артем М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: White

Кейс прийшов несправиним , наушники просто не вмикаються , кабель зарядки також не працює та просто перегрівається при підключенні

оброго дня!

Дякуємо за Ваш відгук і перепрошуємо за ситуацію, яка склалася.

Якщо Ви отримали товар із заводським браком (несправний кейс, навушники не вмикаються або кабель перегрівається), просимо звернутися до нашої служби підтримки через ROZETKA для оформлення повернення або обміну.
      Ми завжди відкриті до вирішення подібних питань та гарантуємо належну якість продукції.

Сподіваємось, що найближчим часом зможемо виправити Ваше враження від покупки.

• Ірина Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: White

Нормальні навушники за таку ціну.Хороший звук,добре конектяться з телефоном.

• Олена Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: White

Замовляла сину навушники, швидко отримали,товар хороший.

Достоинства:
    Поки все працює,недавно отримали

• София Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: White

Отримала товар, дуже круті навушники за таку ціну тим паче!
    Швидка доставка, рекомендую)

Достоинства:
    Все працює добре

• Олена
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: White

Швидко відправили, все відповідає опису, зручно користуватись, просте підключення. Були проблеми з навушником - продавець одразу відреагував, дуже швидко все вирішили. Я покупкою задоволена, нормальний звук, в цілому навушники навіть кращі, ніж я очікувала.

• Кирило П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: White

За свою ціну, дуже гарні навушники, гарно виглядають, працюють добре.

• Анастасія Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: White

гарний звук за таку приємну ціну!!

• Олександр С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: White

Даний товар замовляв відправили швидко,навушники працюють нарікань не маю!!!

• Євгеній К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: White

Навушники просто г***о не рокемндую, а якщо для спорту, бігати, кардіо, кросфіт і твк далі, взагалі не рокемндую, при активному спорті, ці навушники підключаються і підключаються по сто разів, в них займатися взагалі не реально !!!!!
    Навушники просто не встиг здати по строках законодавства України

Достоинства:
    Недостатки:
    Всьо, що може бути
    • Продавец  Lemeshop

Дякуємо за ваш відгук. Нам шкода, що навушники не виправдали ваших очікувань, особливо під час інтенсивних тренувань. Хочемо звернути увагу, що для занять спортом важливо правильно підібрати модель — деякі модифікації більше підходять для повсякденного використання, а не для активного бігу чи кросфіту. Стосовно повторних підключень — подібна поведінка може виникати через нестабільне Bluetooth-з’єднання або втрату контакту в навушнику, наприклад, через вологу чи слабке прилягання. У будь-якому разі ми завжди готові надати підтримку, провести перевірку і за потреби запропонувати сервісне рішення в межах гарантії. Якщо у вас залишилися запитання — напишіть нам у приватні повідомлення за номером замовлення, ми обов’язково допоможемо.

• Годяцкая С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: White

Товар отримала швидко і без проблем.
    Все працює.
    Поки що всім задоволена.
    Чудовий звук.
    Боялась що не будуть триматись у вухах, але все норм.
    Якщо все буде так і далі, буду рекомендувати.

Достоинства:
    Гарний варіант для IOS
    Недостатки:
    Не знайшла
    • Продавец  Lemeshop

• Василь Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: White

Навушники просто шикарні просто шик