Сток. Розпродаж залишків до −60%

Отзывы покупателей о Шлея для собак усиленная собачья шлейка для собаки размер XL 62-82 см серая (002228)

Оценка пользователей 4.64/5
  • Анна Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Цвет: Серый. Ширина шлеи: 20

Шлея зручна, на мого песика сіла ідеально! З середини мʼяка, ніде не натирає. Матеріал гарної якості. У комплекті іде повідець, дуже зручно. Із шлиєю ним користуюсь.
    Замовлю таку саму але іншого кольору на весну.
    Приємно було працювати з компанією, дівчата допомогли визначитись з розміром, швидко отримала замовлення.

Достоинства:
    Гарна ціна. Відмінна якість. Додатково зручний повідець у комплекті
    Недостатки:
    Не помітила
    • Продавец  ЗооТорг

Ганно, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за довіру та відгук! Це надихає нас ставати кращими, а покупці бачать надійність та якість товару!

• Наталія
    Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Цвет: Серый. Ширина шлеи: 20

Замовлення оформили дуже швидко! Якість - прекрасна! Підійшов ідеально!
    Дякуємо Вам!

Достоинства:
    Якість висока!
    • Продавец  ЗооТорг

Наталія, дуже дякуємо Вам, що поділились Вашими враженнями. Це допомагає нам ставати кращими, а також іншим клієнтам побачити на скільки продавець є надійним, а товар якісним. Такою маленькою дією Ви насправді зробили багато добра. Дякуємо Вам за це!

• Александр С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Размер петли для туловища: 56-74. Цвет: Серый. Ширина шлеи: 20

Сама шлея ок , а от регулювання довжини зовсім не тримають навантаження , зп півгодину прогулянку поправляв декілька разів .

Недостатки:
    регулювання шлейок не тримають
  • Светлана Б***

Товар качественный и быстро отправлен
    Рекомендую!

• Продавец  ЗооТорг

Світлана, дуже дякуємо Вам, що не полінувались поділитись Вашими враженнями. Це допомагає нам ставати кращими, а також іншим клієнтам побачити на скільки продавець є надійним, а товар якісним. Такою маленькою дією Ви насправді зробили багато добра. Дякуємо Вам за це!

• Татьяна С***

Брали мопсу,немного великовата,но это даже лучше
    Мягкая,главное не жаркая,собакену нравится
    Купили по рекомендации врача

• Продавец  ЗооТорг

Тетяна, дуже дякуємо Вам, що не полінувались поділитись Вашими враженнями. Це допомагає нам ставати кращими, а також іншим клієнтам побачити на скільки продавець є надійним, а товар якісним. Такою маленькою дією Ви насправді зробили багато добра. Дякуємо Вам за це!

• Сергій Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Размер петли для туловища: 56-74. Цвет: Красный. Ширина шлеи: 20

Качество товара и выполнение закнсупер.

• Продавец  ЗооТорг

Сергій, дуже дякуємо Вам, що не полінувались поділитись Вашими враженнями. Це допомагає нам ставати кращими, а також іншим клієнтам побачити на скільки продавець є надійним, а товар якісним. Такою маленькою дією Ви насправді зробили багато добра. Дякуємо Вам за це!

• Юлія В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Размер петли для туловища: 62-85. Цвет: Красный. Ширина шлеи: 20

Шлея по розміру підійшла, все чудово. Дякую!

Достоинства:
    Собаці зручно
    • Продавец  ЗооТорг

Юлія, дуже дякуємо Вам, що не полінувались поділитись Вашими враженнями. Це допомагає нам ставати кращими, а також іншим клієнтам побачити на скільки продавець є надійним, а товар якісним. Такою маленькою дією Ви насправді зробили багато добра. Дякуємо Вам за це!

• Гойстер Н***

Купували сірого кольору,якість на вищому рівні,дуже комфортна в користуванні.
    Ми задоволені,як і наш песик.
    Вдячна менеджеру за допомогу в виборі розміру,усе підійшло ідеально.
    Було приємно,що не тільки продали якісно,а ще і поцікавилися чи усе підійшло,чи усе сподобалося.
    Однозначно рекомендую!!!!

• Продавец  ЗооТорг

Наталля, дуже дякуємо Вам, що не полінувались поділитись Вашими враженнями. Це допомагає нам ставати кращими, а також іншим клієнтам побачити на скільки продавець є надійним, а товар якісним. Такою маленькою дією Ви насправді зробили багато добра. Дякуємо Вам за це!

• Солончук Т***

Купували сірого кольору. Дуже зручна шлея, з якісного матеріалу, як раз для дресування.Наша собака задоволена як і ми) Приємно була вражена, що менеджер подзвонив не тільки перед уточненням замовлення, а і через декілька днів. Цікавився чи все сподобалось. Все на висоті!!! Будемо ще замовляти у Вас

Достоинства:
    Якісний товар, високий рівень обслуговування

• Татьяна Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Размер петли для туловища: 50-66. Цвет: Фиолетовый. Ширина шлеи: 20

Зручна шлея, розмір підійшов. Дякую менеджеру, що зв'язався зі мною після замовлення та допоміг визначитися із розміром. Брали на француза. Сидить добре, собаці подобається

• Катя Т***

Дякуємо продавцю за швидку доставку та якісну консультацію! Шлейка дуже зручна для нашого песика)

• Продавец  ЗооТорг

Катерина, дуже дякуємо Вам, що не полінувались поділитись Вашими враженнями. Це допомагає нам ставати кращими, а також іншим клієнтам побачити на скільки продавець є надійним, а товар якісним. Такою маленькою дією Ви насправді зробили багато добра. Дякуємо Вам за це!

• Катерина Л***

Якісна фурнітура, заручена форма, комфортний для собаки. Чудові кольорові поєднання! Шлеєю дуже задоволена!

• Надія В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Размер петли для туловища: 42-56. Цвет: Серый. Ширина шлеи: 20

Хороша шлейка. Зручна і міцна.

• Продавец  ЗооТорг

Надія, дуже дякуємо Вам, що не полінувались поділитись Вашими враженнями. Це допомагає нам ставати кращими, а також іншим клієнтам побачити на скільки продавець є надійним, а товар якісним. Такою маленькою дією Ви насправді зробили багато добра. Дякуємо Вам за це!

• Анатолій Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Цвет: Серый. Ширина шлеи: 20

Песику сподобався , дуже зручний, бігає с задоволенням

Недостатки:
    Слабкі пряжки, частенько послаблюються ремені шлеї
    • Продавец  ЗооТорг

Анатолій, дуже дякуємо Вам, що не полінувались поділитись Вашими враженнями. Це допомагає нам ставати кращими, а також іншим клієнтам побачити на скільки продавець є надійним, а товар якісним. Такою маленькою дією Ви насправді зробили багато добра. Дякуємо Вам за це!