- Вікторія П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный
Найулюбленіша іграшка нашого цуцика.Рекомендую 100%
- Достоинства:
- Маленька,зручна,є піщалки
Віторіє, вітаємо!
Дякуємо, що Ви оцінили переваги іграшки GiGwi та залишилися задоволені покупкою.
- Ірина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный
Чудова іграшка для цуценятка чіхуахуа! Відразу їй зайшла, навіть спить з нею :) До самої іграшки ще йшли у комплекті 2 пискавки, в на іграшці, позаду, є кишенька, куди можна покласти пискавку, або можна іграшку використовувати без неї, це якій собачці як зайде) Ми граємося з пискавкою) По розміру нам ідеально.
Добрий день, шановна Ірино! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги іграшки GiGwi та залишились задоволені покупкою.
- Елена Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный
Приобрели для чихуашечки( 3 мес). Размер игрушки- самое то. Нашей хвостатой ляле нравится. Пока еще игрушка держит форму. Надеюсь на месяц хватит.
- Достоинства:
- Размер игрушки, качество( внешнее)
- Недостатки:
- Играем несколько дней, пока не выявили
Добрий день, шановна Олено! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги іграшки GiGwi та залишились задоволені покупкою.
- Яна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный
Нашему Чиху очень нравится эта игрушка, для маленьких собачек самый раз!
Добрий день, шановна Яно! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги іграшки GiGwi та залишилися задоволені покупкою.
- Таня Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный
Игрушка пошита хорошо, есть пищалка. но Слишком маленькая.
- Недостатки:
- Маленькая
Добрий день, шановна Тетяно! Дякуємо за зворотний зв'язок! Аби іграшка служила якомога довше, її розмір повинен відповідати розміру пащі собаки. Рекомендуємо звернути увагу на іграшку Єнот з пискавкою GiGwi (артикул товару 75310Collar).