Картка Rozetka

Оценка пользователей 4.67/5
  • Коваленко Д***

Задоволений!

Отзыв от покупателя. Продавец: Matrix Energy

Генератор видає до 4 кВт. Котел Вольф запускається.Холодильник теж.

Достоинства:
    Тихо працює
    Недостатки:
    Суттєвих недоліків не знайшов
    • Продавец  Matrix Energy

Дуже дякуємо за ваш відгук

• Сергій І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Matrix Energy

Купив генератор на фоні майбутніх зимових відключеннь електроенергії. Продавець письмово стисло відповів на мої запитання і відправив генератор перевізником. Генератор прийшов в оригінальній коробці. (46кг). В комплекті свічний ключ, викрутка, кілька ключів та штекер з проводами та крокодильчиками для зарядки 12В акумулятора. Інструкція англійською мовою на схожий генератор . Залив масло, капнув масла в циліндр (викрутив свічку) прокрутив кілька обертів вручну. Залив бензин. Акумулятор був не під"єднаний і я не розібравшись завів не з кнопки а вручну. Генератор завівся з пів оберта. Кілька хвилин прогрів без навантаження і заглушив. Розетки на генераторі канадського стандарту і перевірити з навантаженням поки не вдалося.Згодом під"єднав 12В акумулятор і генератор завівся з пульта.Згодом заміню розетки на євростандарт або знайду перехідники і доповню відгук. Наразі оцінка продавцю добра. Детальна оцінка товару згодом :)

Достоинства:
    Тихо працює
    Недостатки:
    Розетки канадського стандарту
    • Володимир

А навіщо замінювати розетки.якщо в мене євровилка норм входить?

• Сергій І***

Володимир

А навіщо замінювати розетки.якщо в мене євровилка норм входить?
      Вилка входить, але заземлення не буде. Не принципово, але люблю коли усе до толку :).

• Олександр М***

Купив декілька днів тому. Так, інструкція від іншої моделі генератора. Підскажіть, де акб для пуску? І на рахунок розеток та заземлення, там є контакт Grounding, це ж і є заземлення, чи ще окремо треба заземлювати розетку?

• Владимир
    Отзыв от покупателя. Продавец: Matrix Energy

Вчора приїхав.залив масло.бензин.Почитав інструкцію як заводити і присів-бо інструкція для моделей з підсосом.а на цій моделі його немає.Тоді звернув увагу на маленький брелок на карабіні на ручці генератора з двома кнопками пуск/викл.Зняв бокову кришку і побачив акум на 12в.Підєднав полюси.і завів кнопкою на панелі старт/стоп за допомогою ЕЛЕКТРОСТАРТЕРА-бінго.Ця модель оснащена стартером.щей управляється з брелка.Трохи обкатав його.і спробував нагрузити-підключив на стоматологічний кабінет.Генератор витримав без напрягу одночасну роботу компресора 1.5квт.вакуумпомпи 800вт.установки 450вт.освітлення.і пуск глибинного водяного насоса одночасно.Рекомендую цей апарат.щей з таким приємним бонусом як електростартер і дистанційний пуск

Достоинства:
    Крутий апарат
    Недостатки:
    Поки не зауважив
    • Продавец  Matrix Energy

Дуже дякуємо за розгорнутий відгук