- Тетяна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 500 г
Чудовий порошок.
- Достоинства:
- Немає запаху.
- Недостатки:
- Немає.
- Каріна А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 3 кг
Самий кращий порошок, без запаху,чудово пре речі, рекомендую. А ще без віддушок та хороший за складом.
- Достоинства:
- Без аромату, хороший склад, добре пре речі
- Майбутня Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 3 кг
Порошок придбала саме для речей для немовляти. Сестра готується до пологів і потрібно підготувати речі до народження малюка. То ж цей порошок саме те. Попрали все необхідне : пелюшки, маленький одяг, "наряд" на виписки. Прала на довгому циклі і, на всякий випадок, з додатковим полосканням (хоча і не обов'язково було). Всі речі ідеальні (бо не все було новеньке- від старшої дитини дещо залишилося). Немає запаху на речах. Все добре. Готуємося до пологів :)
- Достоинства:
- Чистий запах речей. Великий об'єм
- Лемиш Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 3 кг
Дуже розчарована покупкою!
Раніше брала порошки і вони були класні.
Саме цей не розчиняється ні при 30 ні про 60 градусах. Всередині 3 пакети по 1 кг. Навіть не знаю, що робити з цим порошком, можливо, звернусь безпосередньо до виробника.
Чи може я можу повернути товар в Розетку?
Представник постачальникаДоброго дня, Ярослава. Звергіться будь ласка за контактами вказаними на звороті етикетки.
- Маріанна Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 500 г
Обожнюю користуватися даним товаром
- Достоинства:
- Дитячий безпечний засіб
- ЛюдмилаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 500 г
Чудовий порошок, беру його вже вкотре. Гарно пере, безпечний для дитячої шкіри, не викликає алергії та подразнень
- Достоинства:
- Гарний склад, безпечний для діток
- НаталіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 3 кг
Порошок сподобався. З задачею справився
- ВалентинаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 500 г
Для дитячих речей цей порошок найкращий за складом
- Достоинства:
- Для дитячих речей супер
- ВалентинаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 1 кг
Для дитячих речей цей порошок найкращий за складом
- Достоинства:
- Відмінно!
- Ірина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 3 кг
Безпечний порошок . Не викликає алергії . Гарно пере. Пом'якшує речі . Приємно пахне .
- Достоинства:
- Екологічний
- Недостатки:
Представник постачальникаДобрий день. Дякуємо за ваш вибір та відгук.
- Аліна Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 3 кг
Чудовий порошок без сторонніх запахів
- ЛюдмилаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 3 кг
Гарний гель для прання дитячих речей. Так як дитячі речі доводиться прати дуже часто, то вони швидко втрачають свій вид. З цим порошком результат інший - він дбайливо пере речі, відновив колір та робить їх наче нові. Важливо що гарно виполіскується та не шкодить ніжній дитячій шкірі. Не має запаху.
- Достоинства:
- Дбайливий до речей, гарно відстірує всі плямки. Економний та екологічний, що дуже важливо, особливо для дитячих речей
- Юлія О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 3 кг
Погано пере,зовсім нічого не робить ,складно відміряти -бо він в пакеті ,без дозатора .Не має запаху-що є недоліком,бо не відіправ запах з тканини.
Мова про дитячі плями-навіть не йдеться,розчарована дуже- Достоинства:
- Екологічність
- Недостатки:
- багато
Представник постачальникаДоброго дня, Юлія. Дякуємо за Ваш вибір. При сильних забрудненнях ми рекомендуємо замочувати речі на декілька хвилин перед пранням. Ароматизатор в складі є проте його не більше 0,1 %. Він не повинен залишати по собі аромат.
- Юлія Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 3 кг
Мені подобається.замовляю не перший раз
- Анна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 3 кг
Гарно пере
- Достоинства:
- Гарно пере
- Недостатки:
- Складно насипати, бо в пакеті і часто можна використати більше ніж потрібно
- Марченко І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 1 кг
Порошок сподобався, особливо запах свіжості
- Татьяна В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 3 кг
Класний порошок не тільки для дитячих речей. Відпирає чудово. Не алергенний. Не вимиває колір. Економічний. Беру не вперше.
Дякую Деламарк за можливість користуватися якісним засобом.
А платформі Розетка - за можливість отримувати товар поряд з домом. - ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 3 кг
Для мене головне щоб пральний засіб був безпечний, тому купую цей порошок не тільки для дитини, а для всієї родини. Да діти можуть поставити такі плями, що вивести їх не в силах жоден порошок... На такі випадки є додаткові засоби , які допомагають впоратись з цією проблемою. Цей порошок гарно пере, економічний. Рекомендую!!!
- Достоинства:
- Безпечний
- Яна З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 3 кг
Не дуже задоволена. По-перше погано відпирає речі, після прання всі плями залишаються на одязі. По -друге на одязі почали зʼявлятися додатково ще чорні плями, яких раніше не було.
Змінила пральний засіб, більше такого немає. Поки купувати його більше не буду.
Представник постачальникаДоброго дня, Яна. Дякуємо за ваш вибір. При сильних плямах ми рекомендуємо замочувати речі на декілька хвилин, або використовувати підсилювач прання 3 в 1. В складі прального засобу не має компонентів які б могли осідати на речах та давати чорні плями.
- Людмила
Аналогічно. На білій і світлій футболці з'явились сірі округлі плями, яких не було перед пранням. На білій були сліди пудри, але в іншому місці. На світлій є малюнок і можливо з малюнка щось перейшло на футболку, хоча з іншими порошками такого не було.
- Тарас Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 1 кг
Чудовий порошок, майже без запаху!
- Достоинства:
- Ціна якість та екологічність.
- Недостатки:
- Нема.
- Ольга Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 1 кг
Хороший
- Марина О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 3 кг
Чудовий порошок. Добре пере, якщо звісно плями стійкі то треба кисневий плямовивідник.
- Валерія С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 1 кг
Дуже сподобався даний засіб. Гарна якість, ніжний аромат, доступна вартість. Порошок непогано відпирає забруднення, не має такого сильного запаху як інші порошки.
- Достоинства:
- Не має сильного запаху, чудово справляється с плямами.
- Альбіна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 1 кг
Прекрасний засіб для прання не тільки дитячих речей, перу ним все. Не потребує додаткового ополіскування. Доволі ефективно справляється із забрудненнями різного характеру: плями від чаю, кави, грязі йде без залишку, текстура тканини при цьому не пошкоджуються.
Порошок має легкий аромат.
Економічний у використання- Достоинства:
- Найчудовіший засіб
- Недостатки:
- не виявила
- Наталия Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 1 кг
Дуже сподобався. Всі плями відіправ, аромат тонкій, колір у речей сберіг. Мій фаворит! Рекомендую!
- Достоинства:
- Гарно пере, тонкій аромат
- ДенисОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 1 кг
Білизна - чиста, не втратила колір і форму. Має ненав'язливий приємний аромат. Добре виполоскується. Рекомендую цей пральний порошок для батьків, які цінують якість
- Достоинства:
- Порадувала якість даного засобу
- Катя Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 1 кг
Жахливий запах
Враження ніби він старий. Після прання речі мали жахливий запах.
Представник постачальникаДоброго дня, Катерино. Дякуємо за Ваш вибір. Нам шкода шо засіб вам не сподобався. парфумована композиція в пральному засобі додається в мінімальній кількості, щоб не залишалась на одязі. Ми просимо Вас звернутися за контактами вказаними на звороті етикетки. Дякуємо.
- Катя Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 500 г
Выброшенные деньги. Порошок отстой. В составе якобы кислородный отбеливатель тот самый который убирает любые пятна за 5 мин в кипятке, по факту обычный порошок. Извините за обычный порошок 100 грн 0.5 кг???? Создатели порошка, добрый вечер, проснитесь, что продаёте??? Я покупаю 0.5 кг порошка Германия и эко, а вот на что я потратила деньги сейчас, не понятно вообще. Ничего не стирает, пятна даже свежие с кипятком или в холодной воде, результата ноль! Короче, люди, не ведитесь на рекламы и т д, купите просто кислородный порошок через инет и досвидание пятна, этот порошок абсолютно обычный! Даже ваниш который тоже засчет рекламы живёт, лучше выведет пятна с одежды.
- Достоинства:
- Плохой обычный порошок. Пятна свежие обычные не вывел ни в кипятке ни в холодной воде
- Недостатки:
- Обычный порошок который можно купить за 30 грн эко Германия
- Ольга Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 500 г
Купувала для новонародженої дитини, бо він екологічний. Алергій не було, запаху він не має, але мені це і не потрібно, речі чисті, я повністю задоволена!
- Достоинства:
- Гарний порошок
- Аліна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 1 кг
Хочу сказати, що це найкращий порошок, яким користуюсь! Він добре розчиняється у воді, не залишає білих слідів, весь бруд видаляє. Але найбільший плюс для мене - гіпоалергенна формула!!! Підійде для тих, у кого чутлива шкіра. МОЯ РЕКОМЕНДАЦІЯ!
- Достоинства:
- Ідеальний склад, забезпечує свіжість і чистоту
- Недостатки:
- НЕМАЄ
- ІринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 3 кг
Ніби пере, але не чекайте, що воно виведе будь-які більш-менш стійки плями. Більше того, після прання цим порошком деякі плями стають навіть виднішими. До прання їх не було видно, а після прання вони проявилися. Не знаю на що саме цей порошок так реагує. І ці плями взагалі нічим не виводяться... порошок діє як активатор для них... Зпортила декілька речей і перестала його використовувати. Замість нього замовляю порошок іншої марки.
- Достоинства:
- Жодних
- Недостатки:
- Спортив речі
Представник постачальникаДоброго дня, Ірино. Дякуємо за Ваш вибір. Для більш стійких забруднень ми рекомендуємо замочувати речі на декілька хвилин.
- Марта
Повністю те ж саме. Зіпсував 2 білі футболки. Плями стали набагато видніші, нііж були до того.
- АннаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 3 кг
Хороший порошок, беру уже третий раз. Раздражения нет, запах нейтральный, стирает хорошо.
- Катерина Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 500 г
Випробовувала на своїх речах. Пере добре. Для складних плям не застосовувала. Майже не залишає запаху.
- Достоинства:
- Майже без запаху
- Недостатки:
- Поки не помітила
Представник постачальникаДоброго дня, Катерино. Дякуємо за Ваш вибір.
- Тарасенко Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 1 кг
Доволі непогано пере речі. Після прання ледве відчутний приємний аромат.
Ну і склад -
Представник постачальникаДоброго дня, Наталя. Дякуємо за Ваш вибір.
- Марія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 3 кг
Порошок подобається, міленькі крупинки порошку, легко розчіниться. Запах є, але мінімальний і приємний.
- Достоинства:
- За свою ціну дуже хороший склад.
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня, Марія. Дякуємо за Ваш вибір.
- Наталія М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 3 кг
Так як маю дитину з атопією-пральний порошок вибираю ретельно. Нам підійшов.
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня, Наталія. Дякуємо за Ваш вибір.