Отзывы покупателей о Мед гречишный натуральный пчелиный Золотой Нектар в ведерке 14 кг (10 л)

• Сергій В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Бджоломед. Вес: 1400

Замовляв батькам, три різні види, їм сподобалося, кажуть дуже смачно. Вже один вид закінчився)). Доставка в Київ процес налагоджений, зручно все швидко організовано.

• Продавец  Бджоломед

Щиро дякуємо за Вашу покупку! Ми раді, що Ви обрали наш мед. Впевнені, що він подарує Вам неповторний смак та користь.

Ми завжди прагнемо надавати найкращу продукцію, і Ваша підтримка дуже важлива для нас. Сподіваємося, що наш мед стане для Вас смачним доповненням до кожного дня.

З нетерпінням чекаємо на Ваші наступні покупки і бажаємо здоров’я та благополуччя!

• Андрей А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Бджоломед. Вес: 1400

Просто великолепный! Вспомнил детство!

• Костянтин Д***

Гуд

Щиро дякуємо
      Нам дуже приємно, що ви оцінили

• Ольга Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Бджоломед. Вес: 1400

Мед дуже смачний. Доставили з Кривого Рогу в Київ на диво швидко.
    Дякую продавцю за якість товару та оперативність доставки.

Достоинства:
    Мед якісний, смачний.
    Недостатки:
    Не виявила.
    • Продавец  Бджоломед

• Денис
    Отзыв от покупателя. Продавец: Бджоломед. Вес: 1400

Все сподобалось, відправили швидко, добрий мед, не занадто солодкий як це буває не у дуже якісних продавців, такий як і має бути, дякую) буду замовляти ще

Достоинства:
    натуральність
    Недостатки:
    не виявив
    • Продавец  Бджоломед

Щиро дякуємо за довіру та зворотній зв’язок! Нам дуже приємно, що вам усе сподобалось. З нетерпінням чекатимемо на нові замовлення. Гарного дня та міцного здоров’я!

• Геннадій Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Бджоломед. Вес: 1400

Відразу після отримання перелив у скляні ємності. Те, що трапилося з медом після двох місяців зберігання, м'яко кажучи, засмутило.

Достоинства:
    Відсутні.
    Недостатки:
    Після двох місяців відбулося розшарування меду.
    • Продавец  Бджоломед

Розшарування меду — природний процес, який частіше за інших обставин є винуватцем поділу меду на дві частини. У будь-якому бджолиному нектарі є такі компоненти, як глюкоза і фруктоза, але в кожному сорті присутнє різне співвідношення. Перший солодкий компонент відповідає за кристалізацію меду, завдяки чому він твердне. У фруктози інше завдання – забезпечення рідкої консистенції продукту.
      Особливо часто розшаровується гречаний мед, що ніяк не позначається на його якості.

• Ніна Я***

Смачний.

"Золотий Нектар"

• Ольга
    Отзыв от покупателя. Продавец: Бджоломед. Вес: 1400

Купили, попробовали и сразу заказали ещё. Очень вкусный мёд и очень полезный.
    Большое спасибо продавцу.

З найкращими побажаннями, Бджоломед

• Сергій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Бджоломед. Вес: 7000

Дякую. Відмінний мед.

Достоинства:
    Смак
    Недостатки:
    Немає.
    • Продавец  Бджоломед

Бджоломед

• Алена П***

Мед настоящий.Ароматный,густой,насыщенный.

Достоинства:
    Полезен в зимнее время.Свежий.
    Недостатки:
    Нет.
    • Продавец  Бджоломед

Бджоломед

• Євгенія Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Бджоломед. Вес: 1400

Мед сподобався, прийшов швидко, поклали пробничек з липовим медом

Достоинства:
    Гарний смак та запах, з травяним чаєм взагалі бомба
    • Продавец  Бджоломед

Дякуємо Вам за довіру та зворотній зв'язок
      Смакуйте із задоволенням

• Вячеслав К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Бджоломед. Вес: 1400

Дууже чудовий , смачний , якісний мед .
    Дякую .

Достоинства:
    смакота .

Безмежно вдячні Вам за довіру та зворотній зв'язок
      Приємного смакування Вам

• Олександр М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Бджоломед. Вес: 1400

Це не мед, це щось неймовірне, дуже смачний і ароматний. Продавець супер! Рекомендую товар і продавця також. Окрема подяка за пробник з медом. Дякую, бажаю здоров'я продавцеві та його бджілкам.

Достоинства:
    Супер!
    Недостатки:
    Відсутні
    • Продавец  Бджоломед

Безмежно вдячні Вам за довіру та такі приємні слова
      Неймовірно щасливі мати таких клієнтів
      Будемо чекати на нові замовлення
      Всього найкращого Вам
      З любов'ю "Золотий Нектар"

• Асеев И***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Бджоломед. Вес: 1400

Понравился всей семье, спс за пробник подарок мед акации, душевно упаковали открытка визитка главное-качество, успехов вам в ваших делах

Безмежно вдячні Вам за довіру та зворотній зв'язок

• Яся.
    Отзыв от покупателя. Продавец: Бджоломед. Вес: 1400

Заказываю не первый раз все супер срок годности до 2025г. Спасибо за подарок!

Достоинства:
    Бесплатная доставка.

Безмежно вдячні Вам за довіру та такі приємні слова
      Будемо чекати на нові замовлення
      Всього найкращого Вам
      З любов'ю "Золотий Нектар"

• Ясик.
    Отзыв от покупателя. Продавец: Бджоломед. Вес: 1400

Мед супер, очень вкусный ,и пахнет ободенно.Спасибо за подарочек мед он тоже вкусный.Мед этот очень полезный я люблю любой мёд.

Достоинства:
    Бесплатная доставка.
    Недостатки:
    Нету.
    • Продавец  Бджоломед

Безмежно вдячні Вам за довіру та зворотній зв'язок.