- Вячеслав О***Отзыв от покупателя. Продавец: Бджоломед. Вес: 700
Мед мені сподобався.Якісно і швидко.Особливо дякую за подарунок!
- Достоинства:
- Смак.
- Недостатки:
- Не знайшов.
- Продавец Бджоломед
Щиро дякуємо за Вашу покупку! Ми раді, що Ви обрали наш мед. Впевнені, що він подарує Вам неповторний смак та користь.
Ми завжди прагнемо надавати найкращу продукцію, і Ваша підтримка дуже важлива для нас. Сподіваємося, що наш мед стане для Вас смачним доповненням до кожного дня.
З нетерпінням чекаємо на Ваші наступні покупки і бажаємо здоров’я та благополуччя!
- Сергій Є***Отзыв от покупателя. Продавец: Бджоломед. Вес: 1000
Товар відповідає опису. Гарний на смак. Буду ще замовляти. Гарне пакування. Єдиний недолік - швидко з'їдається. Рекомендую до придбання.
- Достоинства:
- якісний, недорогий товар
- Недостатки:
- не має
- Продавец Бджоломед
- Галина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Бджоломед. Вес: 700
Смачний. Дякую за подаруночок. Все гарно запаковано.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Дорогувато
- Продавец Бджоломед
Ми щиро вдячні, що Ви обрали саме нашу компанію!
Ми постійно вдосконалюємося та покращуємо роботу від бджілки і до кожного працівника, тому нам дуже важливо знати Вашу думку.
- Олег Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Бджоломед. Вес: 1000
Мед тільки тут заказую.не ходить,не шукать.мед натуральний.забув що таке сахар.дякю .
- Достоинства:
- Смачно і натурально
- Недостатки:
- Швидко закінчується.буду знову заказувати ,у вас).хочу лісовий спробувати.
- Продавец Бджоломед
- ОлегОтзыв от покупателя. Продавец: Бджоломед. Вес: 450
Буду всегда здесь заказывать.Реально натуральный мед.Вкус,аромат.Спасибо за мал.баночку разнотравья.
- Достоинства:
- Одни плюсы.
- Недостатки:
- Нет.
- Продавец Бджоломед
З найкращими побажаннями, Бджоломед.
- Ирина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Бджоломед. Вес: 1000
Мед відмінної якості, густий, з характерним смаком гречаного.
Дуже дякую.
Окрема подяка за невеличкий подаруночок )- Достоинства:
- Густий, гарна якість, гарне пакування
- Продавец Бджоломед
Ми щиро вдячні, що Ви обрали саме нашу компанію!
- Татьяна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Бджоломед. Вес: 700
Хочу поблагодарить эту компанию за очень вкусный и ароматный мед!. И за приятный бонус ( подарочка). Удачи и процветания вам!!!!
- Достоинства:
- Быстрая доставка, очень приятный менеджер.
Безмежно вдячні Вам за довіру та зворотній зв'язок
Будемо чекати на нові замовлення
З найкращими побажаннями "Золотий Нектар"
- Сергей Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Бджоломед. Вес: 700
Дуже ароматний та смачненький гречаний мед, вища якість. Також приємно здивували подаруночками. Велике дякую виробнику за якість та щирість!
- Достоинства:
- Вища якість меду
- Продавец Бджоломед
Безмежно вдячні Вам за довіру та такі приємні слова
Будемо чекати на нові замовлення
Всього найкращого Вам
З любов'ю "Золотий Нектар"
- Дмитрий С***Отзыв от покупателя. Продавец: Бджоломед. Вес: 1000
Мед хорошего качества, рекомендую
Безмежно вдячні Вам за довіру та зворотній зв'язок
З найкращими побажаннями "Золотий Нектар"
- Дмитрий С***Отзыв от покупателя. Продавец: Бджоломед. Вес: 700
якісний мед, беру не перший раз, рекомендую
- Продавец Бджоломед
Від щирого серця дякуємо Вам за Ваш відгук!
Добра та миру!
Бережіть себе!