- Валерія Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Бджоломед
Отримала посилку. Мед дуже запашний незвичний, але смачний і сподобався. Окрема дяка за подаруночки. Продавця рекомендую, мед буду замовляти ще
- Достоинства:
- Запашний смачний, уважний продавець
- Продавец Бджоломед
Щиро дякуємо за Вашу покупку! Ми раді, що Ви обрали наш мед. Впевнені, що він подарує Вам неповторний смак та користь.
Ми завжди прагнемо надавати найкращу продукцію, і Ваша підтримка дуже важлива для нас. Сподіваємося, що наш мед стане для Вас смачним доповненням до кожного дня.
З нетерпінням чекаємо на Ваші наступні покупки і бажаємо здоров’я та благополуччя!
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Бджоломед
Рекомендую,дуже смачно.
- Достоинства:
- Смачно, натуральний мед без домішок.перевірив.
- Недостатки:
- Жодних.
- Продавец Бджоломед
- Наталья Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Бджоломед
Дуже дякую за смачний кориандровий мед!!!
- Алексей С***Отзыв от покупателя. Продавец: Бджоломед
Чудовий мед! Справжній коріандровий! Рекомендую.
- Достоинства:
- Чудовий мед! Справжній коріандровий! Рекомендую.
- Тетяна Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Бджоломед
Вперше куштуємо кориандровий мед. Дуже смачний , запашний і неймовірно солодкий. Дякую продавцю за швидку доставку, за гарну упаковку і особливо за приємний подарунок - маленьку баночку гречаного меду. Збережемо контакти , щоб і наступного року замовляти мед у "Золотому нектарі". Всім рекомендую!
- Достоинства:
- Справжній смачний мед
- Недостатки:
- Жодного
- Продавец Бджоломед
Щиро дякуємо за такий теплий відгук! Дуже раді, що вам сподобався коріандровий мед і що маленький подаруночок прийшовся до душі . Будемо з нетерпінням чекати на нові замовлення від вас. Дякуємо за рекомендацію та довіру!
- Таряник И***Отзыв от покупателя. Продавец: Бджоломед
Замечательный мед
- Продавец Бджоломед
Дякуємо Вам за високу оцінку.
З найкращими побажаннями "Золотий Нектар"!
- Аліна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Бджоломед
Мед дуже ароматний і смачний) Однозначно рекомендую)
Дякуємо Вам за довіру!
З найкращими побажаннями "Золотий Нектар"!
- Тарас М***Отзыв от покупателя. Продавец: Бджоломед
Смачний мед, гарний продавець.
- Достоинства:
- Цікавий смак
- Продавец Бджоломед
Безмежно вдячні Вам за довіру та зворотній зв'язок .
Приємного смакування Вам
З найкращими побажаннями "Золотий Нектар"
- Татьяна В***Отзыв от покупателя. Продавец: Бджоломед
Мед смачний. Посилка ретельно упакована. Приємний подарунок - маленька баночка гречаного меду.
- Достоинства:
- Менеджер швидко зв'язалася та тримала в курсі відправки
- Недостатки:
- Не знайшла
- Продавец Бджоломед
Безмежно вдячні Вам за довіру та зворотній зв'язок
Приємного смакування Вам
З найкращими побажаннями "Золотий Нектар"
- Сергей Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Бджоломед
Непоганий мед.
В меньшій тарі - смак більш приемний.- Достоинства:
- Непоганий мед.
- Недостатки:
- В меньшій тарі - смак більш приемний.