Отзывы покупателей о Мёд липовый натуральный пчелиный Золотой Нектар в стеклянной банке 250 г

Оценка пользователей 4.29/5
  • Богдан Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Бджоломед. Вес: 1000

Добрий мед без зайвого запаху

Достоинства:
    Натуральний мед без добавок, смачний швидко відправили.
    Недостатки:
    Трішки засахарився а так все добре
    • Продавец  Бджоломед

Доброго дня!
      Дякуємо Вам за зворотній зв'язок та за довіру
      Смакуйте із задоволенням
      З найкращими побажаннями "Золотий Нектар"

• Майя
    Отзыв от покупателя. Продавец: Бджоломед. Вес: 1000

На жаль, є нотки чогось не дуже приємного, схожого на смак плісняви ​​(так, я знаю, що не може бути плісняви ​​у меді, просто порівнюю присмак). Пробували кілька людей і всі відчули те саме.

• Продавец  Бджоломед

Ми відповідально ставимося до якості нашої продукції: мед проходить контроль і зберігається згідно з усіма нормами. Саме тому плісняви точно бути не може.
      Липовий мед має дуже виражений, своєрідний аромат. Такі відтінки смаку – це особливість саме липового меду, зібраного в період активного цвітіння.
      Завжди раді знайти для вас той мед, який припаде до душі.

• Кобеляцкий Ю***

Настоящий

• Продавец  Бджоломед

Щиро дякуємо за Вашу покупку! Ми раді, що Ви обрали нашу продукцію. Впевнені, що вона подарує Вам неповторний смак та користь.

Ми завжди прагнемо надавати найкращу продукцію, і Ваша підтримка дуже важлива для нас. Сподіваємося, що наш пилок стане для Вас смачним доповненням до кожного дня.

З нетерпінням чекаємо на Ваші наступні покупки і бажаємо здоров’я та благополуччя!

"Бджоломед"

• Нина Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Бджоломед. Вес: 700

Мед понравился.
    Обязательно закажу снова.

• Продавец  Бджоломед

Щиро дякуємо за Вашу покупку! Ми раді, що Ви обрали наш мед. Впевнені, що він подарує Вам неповторний смак та користь.

Ми завжди прагнемо надавати найкращу продукцію, і Ваша підтримка дуже важлива для нас. Сподіваємося, що наш мед стане для Вас смачним доповненням до кожного дня.

"Бджоломед"

• Кобеляцкий Ю***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Бджоломед. Вес: 450

Очень вкусно, настоящий

"Золотий Нектар"

• Татьяна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Бджоломед. Вес: 1000

Вкусный мед, банка максимально заполнена, надежная упаковка, быстрая доставка. Купила несколько разных сортов меда, все отменного качества. Приятный бонус в виде маленькой баночки меда другой разновидности. Рекомендую товар и продавца.

Достоинства:
    Качество, оптимальный объем (1000 г), товарный вид, бесплатная доставка
    • Продавец  Бджоломед

Ми щиро вдячні, що Ви обрали саме нашу компанію!
      Ми постійно вдосконалюємося та покращуємо роботу від бджілки і до кожного працівника, тому нам дуже важливо знати Вашу думку.

• Оксана
    Отзыв от покупателя. Продавец: Бджоломед. Вес: 1000

Мед дуже гарно упакований. Окремо дякую за презент )

Достоинства:
    гарно упакований
    • Продавец  Бджоломед

Ми щиро вдячні, що Ви обрали саме нашу компанію!