- Богдан Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Бджоломед. Вес: 1000
Добрий мед без зайвого запаху
- Достоинства:
- Натуральний мед без добавок, смачний швидко відправили.
- Недостатки:
- Трішки засахарився а так все добре
- Продавец Бджоломед
Доброго дня!
Дякуємо Вам за зворотній зв'язок та за довіру
Смакуйте із задоволенням
З найкращими побажаннями "Золотий Нектар"
- МайяОтзыв от покупателя. Продавец: Бджоломед. Вес: 1000
На жаль, є нотки чогось не дуже приємного, схожого на смак плісняви (так, я знаю, що не може бути плісняви у меді, просто порівнюю присмак). Пробували кілька людей і всі відчули те саме.
- Продавец Бджоломед
Ми відповідально ставимося до якості нашої продукції: мед проходить контроль і зберігається згідно з усіма нормами. Саме тому плісняви точно бути не може.
Липовий мед має дуже виражений, своєрідний аромат. Такі відтінки смаку – це особливість саме липового меду, зібраного в період активного цвітіння.
Завжди раді знайти для вас той мед, який припаде до душі.
- Кобеляцкий Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Бджоломед. Вес: 1000
Настоящий
- Продавец Бджоломед
Щиро дякуємо за Вашу покупку! Ми раді, що Ви обрали нашу продукцію. Впевнені, що вона подарує Вам неповторний смак та користь.
Ми завжди прагнемо надавати найкращу продукцію, і Ваша підтримка дуже важлива для нас. Сподіваємося, що наш пилок стане для Вас смачним доповненням до кожного дня.
З нетерпінням чекаємо на Ваші наступні покупки і бажаємо здоров’я та благополуччя!
"Бджоломед"
- Нина Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Бджоломед. Вес: 700
Мед понравился.
Обязательно закажу снова.- Продавец Бджоломед
Щиро дякуємо за Вашу покупку! Ми раді, що Ви обрали наш мед. Впевнені, що він подарує Вам неповторний смак та користь.
Ми завжди прагнемо надавати найкращу продукцію, і Ваша підтримка дуже важлива для нас. Сподіваємося, що наш мед стане для Вас смачним доповненням до кожного дня.
"Бджоломед"
- Кобеляцкий Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Бджоломед. Вес: 450
Очень вкусно, настоящий
"Золотий Нектар"
- ТатьянаОтзыв от покупателя. Продавец: Бджоломед. Вес: 1000
Вкусный мед, банка максимально заполнена, надежная упаковка, быстрая доставка. Купила несколько разных сортов меда, все отменного качества. Приятный бонус в виде маленькой баночки меда другой разновидности. Рекомендую товар и продавца.
- Достоинства:
- Качество, оптимальный объем (1000 г), товарный вид, бесплатная доставка
- Продавец Бджоломед
Ми щиро вдячні, що Ви обрали саме нашу компанію!
Ми постійно вдосконалюємося та покращуємо роботу від бджілки і до кожного працівника, тому нам дуже важливо знати Вашу думку.
- ОксанаОтзыв от покупателя. Продавец: Бджоломед. Вес: 1000
Мед дуже гарно упакований. Окремо дякую за презент )
- Достоинства:
- гарно упакований
- Продавец Бджоломед
Ми щиро вдячні, що Ви обрали саме нашу компанію!