Отзывы покупателей о Стартовый набор для набивки сигарет "Новачек" — сигаретные гильзы 500 шт, машинка для набивки сигарет, портсигар
- Николай Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Nicoluxe
В комплекте не было трамбовки и запасок.
- Артём Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Nicoluxe
Отримав замовлення з пошкодженими гільзами (буває- подумав я, погане пакування- подумав я).але на цьому приколи не закінчились. Тож коли почав чарувати, апарат на 4 сигареті вирішив зламатись(а саме завісна частина). І на цьому казочці кінець)
- Достоинства:
- Недостатки:
- Машинка поганої якості (зламалась), фільтр у гільзах половинка.
- Сергій К***Продавец: Nicoluxe
Портсигар прийшов з потертостями, вроді і не суттєвість, але не приємно. Все останнє на 5.
- Достоинства:
- Продавець миттєво зв'язався. Бистра відправка, безкоштовна доставка.
- Недостатки:
- Потертість портсигару
- Игорь П***Отзыв от покупателя. Продавец: NOLS
Рекомендую
- Евгения Д***Отзыв от покупателя. Продавец: NOLS
Спасибо
- Олександр Р***Отзыв от покупателя. Продавец: NOLS
Продавець зв'язався одразу. В цей же день відправив. Все прийшло згідно замовлення.
- Валентин Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: NOLS
- Віктор Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: NOLS
Закзывал 2 набора, пришли: 2 коробки гильз, 2 машинки и 1 подсигар вместо 2х.
Мелочь, но неприятно - Тарас Д***Продавец: NOLS
Продавець вийшов на зв'язок. Обіцяє повернути кошти
- Достоинства:
- не має
- Недостатки:
- продавець не пунктуальний
- Тарас Д***Продавец: NOLS
Обіцяли зробити замовлення. проплатив наперед. Продавець не виходить на зв'язок. Як повернути кошти не знаю.
- Достоинства:
- не має
- Недостатки:
- розвод
- Євген С***Отзыв от покупателя. Продавец: NOLS
Додаю фото до коментаря
- Євген С***Отзыв от покупателя. Продавец: NOLS
Проблема решена
При відкритті пакунку, виявилось, що більщість гільз значно подавлені, коробка всередині, із гільзами, виявилась розірвана. До Укрпошти претензій не маю, запаковано все було не належним чином, погано, аби як. Портсигар зовсім інший, я шукав саме на зажимі, прийшов із резинкою, про те, що прийде інший не сповістили. Набивач гільз, теж інший, та вже нехай...
- Достоинства:
- Недостатки:
- Обслуговування погане, товар не відповідає замовленому на сайті
- Продавец NOLS
Оператор відповідно запаковує коробки з товаром,знаючи укрпошту
І яка вона може до вас доїхати,це притензіі до укрпошти.Ми вам пропонували повернення коштів
- Дмитрий С***Отзыв от покупателя. Продавец: NOLS
хороший набор, но, учтите, что в гильзах один фильтр. Я когда курил просто самокрутки, всегда клал два и почему не додумался изучить вопрос. Бумага плотная, машинка её не рвёт. Не жалейте табака, что бы плотно наполнить гильзу, а то потом не очень приятно курить. Очень простенький портсигар, но в общем достойный набор.
- Виталий П***Отзыв от покупателя. Продавец: NOLS
оперативно доставили
- Достоинства:
- простота использования,цена за набор
- Недостатки:
- машинка может забивать не до конца сигарету и периодически обрывает край сигареты...это даже и недостаток-за такую цену-сойдет
- Alina V***Отзыв от покупателя. Продавец: NOLS
Замовлення відправили швидко. Замовляла татові, він повністю задоволений якістю. Дякую
- Достоинства:
- Оперативність
- Недостатки:
- Не помітили
- Бабичев И***Отзыв от покупателя. Продавец: NOLS
Цвет портсигара Коричный пришёл, но это не критично. Качество на высоте!
- Достоинства:
- Оперативно доставили, хорошая коммуникация и упаковка.
- Недостатки:
- Не заметил.