- Олександр Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Prime
Очень качественный фонарь, заказал еще один
- Достоинства:
- Качество
- Віталій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Prime
Добре світить. Діти задоволені. Освітлює гарно кімнату /-20м. Магніт, крюк щоб підчипити десь. Зручна і компактна
- Юрій Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Prime
Дуже гарний ліхтар. Тримай заряд як і заявлено виробником.
- Достоинства:
- Гарно світить, дуже яскравий, довгий час роботи.
- Недостатки:
- Немає.
- Наталія В***Отзыв от покупателя. Продавец: Prime
Коштує свою ціну, освіщення суперове, тривалість батареї на висоті.
- Светлана Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Prime
Хороший ліхтар . Довго тримає заряд.
- Тетяна Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Prime
Чудова лампа. Користуємось 2 роки. Світить яскраво, особливо якщо причипити зверху, заряджається швидко. Вирішила придбати ще одну
- Достоинства:
- Ярке світло, на довго вистачає
- Марія В***Отзыв от покупателя. Продавец: Prime
Чудовий товар я задоволена
- Олена М***Отзыв от покупателя. Продавец: Prime
Мені дуже подобається. Яскраво світить. Тестувала 4 години при відключенні світла. Лампа втратила тільки 2 поділки заряду з 4-х. Поки що це найкращий варіант зі всього придбаного. Також зручно, що є гачок - можна підвісити на люстру, або на магніті причепити на холодильник
- Достоинства:
- Яскрава. Надовго вистачає
- Недостатки:
- Поки не виявила
- Продавец Prime
Щиро дякуємо за такий детальний та позитивний відгук! Раді чути, що лампа добре показала себе під час відключень світла й виправдала ваші очікування. Гачок та магніт дійсно роблять її дуже зручною у використанні. Нехай служить вам довго та надійно!
- ОльгаОтзыв от покупателя. Продавец: Prime
Відтестувала ліхтар, як раз при тривалому виключенні світла.
1. Ні, не тримає він 6 годин при максимальній яскравості, це неправда, нащо таке писати! Ледь витримав 3 години - це найбільше, при чому втрачає яскравість протягом цього часу дуже швидко.
2. При максимальному режимі яскравості, буквально через кілька хвилин починає згасати і самостійно збиватися на нижчій режим, втрачає яскравість.
3. І знов ж чисте порушення: ані на коробці, ані на самому пристрої ЖОДНОГО маркування про ємність батареї! Ніде нічого. У такому випадку можна всередину запхати батарею 900 і написати що там 6600, і покупець це заміряти ніяк не зможе. Що скоріш за все, і було зроблено, виходячи з "тривалості" його роботи.
Роблю висновок, що кітайське л@й*о скрізь однакове, то ж краще купляти більш дорогий але надійний прилад з нормальної та тривалою гарантією.
Якістю не задоволена.- Недостатки:
- згасає сам, не тримає яскравості; неможливо точно дізнатись ємності батареї, відсутнє маркування приладу
- Продавец Prime
Дякуємо за Ваш детальний відгук! Нам щиро прикро, що товар не виправдав очікувань та викликав у Вас негативні враження.
1⃣ Щодо часу роботи.
Ми проводили власне тестування на кількох екземплярах ліхтаря, і в наших умовах ліхтар працював до 6 годин на максимальній яскравості. Водночас фактичний час саме того ліхтаря, який вам прийшов може відрізнятися, так як ми фізично не можемо перевіряти кожен ліхтар по 6 годин. Перед відправкою ми перевіряємо взагалі чи ліхтар працює. Проте ви можете повернути ваш ліхтар, ми перевіримо і дамо відповідь в чому проблема.
2⃣ Щодо зменшення яскравості.
Таку поведінку деякі моделі можуть демонструвати при максимальному навантаженні, коли контролер живлення переходить на нижчий режим для захисту акумулятора. Але ми погоджуємося, що це не повинно відбуватися так швидко, тому також потрібно перевіряти і уточняти цей момент.
3⃣ Щодо маркування ємності батареї.
Дякуємо за зауваження — Ви маєте рацію, маркування має бути присутнім. Ми вже направили запит виробнику, щоб уточнити цю інформацію безпосередньо щодо маркування на коробці.
Якщо Вам буде зручно — можемо запропонувати обмін або повернення. Будемо раді допомогти вирішити ситуацію у будь-який зручний для Вас спосіб. - Олена М***
Можливо, Вам якийсь бракований варіант попався. У мене світить 4 години і при цьому втрачає тільки 2 поділки заряду. 6 годин підряд ще не тестувала, але поки задоволена.
Бо лампочки на акумуляторах - ото точно повна фігня. А ця лампа гарно світить - Ольга
Не можу відповісти на конкретний коментар, тож напишу тут.
НЕ працює він на максимумі 6 годин, ну нащо таке говорити??
Я теж відтестувала його вже кілька разів.
Через 10 хв після роботи на максимумі він згасає і стає взагалі тусклим. Мені не потрібна "економна" робота, бо як раз і брала задля яскравості бо є проблеми з зором.
Його потрібно постійно клацати, вимикаючи щоб потім вмикати знов на максимум. І це НЕ нормальна робота, бо треба це робити кожні 10(!) хвилин!
Я вже один такий самий повернула (іншому продавцю), але схоже вони такі жахливі усі. Ви готові мені замінити на той що дійсно працює??
І НЕ працює він 6 годин, це абсолютна неправда.
Працює ледь 3 години і за цей час скидає на саму погану яскравість. Коли світло вимикають на 4 год, він не дотягує до того часу коли повертають світло.
І при цьому заряджається 6 (!!) годин! Це жесть, бо працює лише 3.
Тому, щиро не рекомендую цей товар!
- Олександр К***Отзыв от покупателя. Продавец: Prime
Чудовий і якісний ліхтар, все відповідає опису
- Достоинства:
- Довго триває заряд ( до 6_ти годин при максимальній яскравості ) гарна збірка
- Недостатки:
- Не виявив
- Александр Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Prime
Ліхтар дуже яскравий. На максимальній яскравості в очі краще не світити. Світить як стандартна світлодіодна лампа. Навіть зменшую яскравість. На мінімальному режимі можно використовувати як нічник. Дуже якісно зібраний, монолітний.
- Достоинства:
- Роз'єм Type-C
- Евгений С***Отзыв от покупателя. Продавец: Prime
Гарна річ за свої гроші.
- Достоинства:
- Яскравий, довго тримає заряд батареї.
- Ганна Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Prime
Дуже зручна і якісна лампа. Гарно освітлює велику кімнату, довго тримає заряд.
- Достоинства:
- Компактна, якісне освітлення, довго тримає заряд
- Євгеній Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Prime
Міцний магніт, яскраве світло, декілька режимів освітлення, індикатор заряду батареї - класний продукт.
- Іван С***Отзыв от покупателя. Продавец: Prime
Гарний ліхтар з яскравим світлом
- Достоинства:
- Наявний магнітний тримач
- Недостатки:
- Немае
- Катерина Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Prime
Швидка доставка,якісний товар
- Наталя Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Prime
Гарний ліхтар. Світло ярке, охоплює велику площу. Гарний сервіс
- Ярослав Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Prime
Хороший ліхтар, яскраво світить, довго тримає заряд, має зручне кріплення. Гарний сервіс.
- Достоинства:
- Хороший ліхтар, яскраво світить, довго тримає заряд, має зручне кріплення.
- Наталія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Prime
Дуже класний ліхтар. Світло ярке велику площу освітлює. Світло холодне на очі приємно. Досить довго тримає.
- Достоинства:
- В інших дорожче.
- Недостатки:
- Єдине що хотілося б додати щоб гачок кріплення можна було б якось фіксувати щоб ліхтар був в тому положенні коли він на магніті.
- Микола Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Prime
Гарний сервіс
- Достоинства:
- Гарний ліхтар
- Ольга Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Prime
все добре
- Денис С***Отзыв от покупателя. Продавец: MARITIM. Цвет корпуса: Синий
Хороший фонарь за такую сумму
- Достоинства:
- Яркий. Спустя месяц даже не потускнел
- Недостатки:
- Пока не выявили
- Продавец MARITIM
Дякуємо за Ваш відгук! Нам важливо знати, що наш товар відповідає Вашим очікуванням і приносить користь у щоденному житті. Ваша оцінка не лише надихає нас, а й допомагає іншим покупцям приймати рішення. Ми цінуємо Вашу довіру та завжди прагнемо забезпечити найкращий сервіс і якість.
- Лілія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: MARITIM. Цвет корпуса: Синий
Дуже сподобався ліхтарик.Гарно світить,довго тримає заряд
- Достоинства:
- Товаром задоволена
- Любовь В***Отзыв от покупателя. Продавец: MARITIM. Цвет корпуса: Синий
Достави швидко. Гарний ліхтарик. Я дуже задоволена.
- Катерина К***Отзыв от покупателя. Продавец: MARITIM. Цвет корпуса: Синий
Чудовий! Світла багато і надовго
- Вікторія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: MARITIM. Цвет корпуса: Синий
Світильником задоволена, купила для ванної кімнати, користуюся, коли вимикають світло.
Світла більше ніж достатньо, за місяць користування ще ні разу не заряджала.
Єдиний момент - гріється, коли тримається на магніті, але не критично- Недостатки:
- Не виявила
- Юрій І***Отзыв от покупателя. Продавец: Kit House
Чудовий, важкий батарея дійсно велика
- Максим М***Отзыв от покупателя. Продавец: MARITIM. Цвет корпуса: Синий
Доставили быстро. Хроший светильничек.
- Достоинства:
- Удобный,ёмкий на заряд.
- Недостатки:
- Не заметил.
- Продавец MARITIM
- Ірина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: MARITIM. Цвет корпуса: Синий
Пропоную
- Достоинства:
- Корисний,невеликий,гарно світить,декілька режмів,крючок
- Наталія С***Отзыв от покупателя. Продавец: MARITIM. Цвет корпуса: Синий
Добрий вечір! Замовляли цей ліхтар і дуже ним задоволені! Дякуємо за доставку
- Ансар І***Отзыв от покупателя. Продавец: MARITIM. Цвет корпуса: Синий
За такі гроші- просто супер.
Максимально рекомендую- Недостатки:
- Не має.
- Мар'яна К***Отзыв от покупателя. Продавец: MARITIM. Цвет корпуса: Синий
Щиро дякую за оперативність!Товар відповідає опису.Все виконано швидко та якісно!
- Валерій М***Отзыв от покупателя. Продавец: MARITIM. Цвет корпуса: Синий
Чудовий світильник, гарне обслуговування)
- Готько О***Отзыв от покупателя. Продавец: MARITIM. Цвет корпуса: Синий
Відмінний ліхтар
- Владислав Т***Отзыв от покупателя. Продавец: MARITIM. Цвет корпуса: Синий
Ліхтар топовий, вартує кожної копійки)
Дякую продавцю, швидка доставка, надійне пакування. Окреме дякую, що ліхтар приїхав фул заряджений, за 2 тижні розрядився на одну цяточку (користуємось активно)
Рекомендейшн однозначно- Достоинства:
- Топ ліхтар в своєму ціновому сегменті
- Борис М***Отзыв от покупателя. Продавец: MARITIM. Цвет корпуса: Синий
Отличный светильник, хорошо держит заряд рекомендую
- Достоинства:
- Хорошо светит