Лише 4 години вражаючих знижок!

Отзывы покупателей о Мышь Razer DeathAdder V2 USB Black (RZ01-03210100-R3M1)

Оценка пользователей 3.84/5
  • Сергій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

вистачило на 2.5 років. не працює прокрутка.

• Семен І***

не раджу цю мишу нікому

Достоинства:
    Ергономіка
    Недостатки:
    Колесо миші просковзує, лівий клік натискається сам по собі при різких поворотах або відриві від килимка (через те що велика клавіша розбовтона трохи більше року використання)
  • Євген К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Все круто, окрім того, що мишка за такі гроші скрипить як у мене колись за 120 грн. з Китаю була мишка безпровідна на акумуляторі, от там такий самий скролл був
    я так зрозумів у Razer фішка - це екосистема (бо у мене і мікрофон і камера), але за hardware у них саме дешманське і це напевно останній продукт цього бренду

Достоинства:
    Екосистема Razer
    Недостатки:
    Скрипить скролл
  • Станислав П***

Удобная мышь.
    Спустя год стало глючить колесо (при прокруте в одну сторону, крутит в другую)

Достоинства:
    Дизайн, эргономика
    Недостатки:
    Дефекты с колесом
  • Сергій к***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

при скролу скрипить як китайська.

• Влад Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Купував мишу 4 роки назад, користуюся нею кожен день. десь на 3 рік резинка по боках стерлася в місцях, що тісно контактують з пальцями. Але не сказав би, що це сильний недолік, просто трошки втратила свій естетичний вигляд. Неприємно, що глайди на "підошві" мишки стерлися об коврик. Виявилося, що ці глайди покриті якоюсь плівкою, шо поступово відклеювалася/відпадала/відривалася частинками. Верхній глайд я поміняв, бо його верхній шар взагалі весь відірвався. На нижньому глайді буде видно(на фото), як шар, що його покриває, по-троху почав відклеюватися. Але в цілому, навіть, коли половина покриття на верхньому глайді відірвалася, то це майже не заважало користуватися мишею.
    Враховуючи, що я користуюся нею вже 4 роки, то миша повністю себе виправдала. Спочатку було трошки незручно через те, що вона була залегка та ПКМ/ЛКМ натискалися після того, як відбувався клік (я писав на рахунок цього коментар 4 роки тому в перший день покупки миші). Але я швидко звик та адаптувався до цього.
    Гарно світиться, повністю налаштовується через разер сінапс та я нею більше, ніж задоволений. Працює справно, ніколи не підводила, сенсор не злітав, кнопочки нажимались завжди чітко, колесо також чітко прокручується, наче в нової (є в мишок, як правило, такий недолік, що колесо починає прокручуватися, а комп'ютер цього не розпізнає). Провід трошки відчувається, коли треться об стіл, але якщо зафіксувати його (заклеїти скотчем чи щось покласти важке зверху), то і це перестає бути проблемою.
    Не порівнював її ні з якою більше (в мене немає досвіду у користуванні різними мишами одного покоління), але гарантувати, що вона проходить випробування часом та працює справно вже 4 роки точно можу.
    Тому, якщо я буду купувати нову мишу, то наступною, буде, скоріше всього, така сама, але безпровідна (DeathAdder V2 Pro Wireless), або новіша цієї ж серії.

Якщо хтось не може наважитися купити цю мишу, то я сміливо можу її рекомендувати для використання.

Достоинства:
    Справно працює 4 роки, повнісю виправдовує свою ціну та популярність
    Недостатки:
    з часом(десь на 3 рік) протираються резиночки з боків та по шматочкам відривається шар на глайдах
  • Артём В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: NETBOX. Цвет: Черный

Первые впечатления очень приятные. Форма мышки прям идеальная. Под ладонный хват - то , что нужно ! Особенно после rival 600 , которую тоже маленькой не назовешь ))) Клик хороший , но громковат. Колёсико тихое с хорошим скролом. Порадовала индикация смены DPI на экране. Сборка идеальная - ничего не люфтит, не болтается. Далее посмотрим ...
    Продавцу отдельное спасибо за скорость !

Достоинства:
    Форма, клик, кнопка переключения DPI, ПО с расширенным функционалом.
    Недостатки:
    Громкий клик , но все играют в наушниках, поэтому...
  • Назар п***
    Отзыв от покупателя. Продавец: NETBOX. Цвет: Черный

Дуже гарна мишка, працює як годинник. Чи є для неї є программа для регулювання кольорів підсвітки? підскажіть будь ласка назву

Достоинства:
    Добре тримати в руці, відмінна якість
    Недостатки:
    Немає, бачу ТІЛЬКИ плюси
  • Валентин К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

гарна мишка, якісна, дуже зручна (звик до такої форми)
    з часом клавіши трохи люфтять, софт Razer при оновленнях скидував всі налаштування

Достоинства:
    якість, зручна форма
    Недостатки:
    з часом клавіши трохи люфтять, софт Razer
  • Шапка О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Загалом все добре, але натискання доволі гучне, по зрівнянню з моїми старими мишами

Достоинства:
    Все
    Недостатки:
    Гучний клік
  • Ярослав
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Непогана та ще й із знижкою

Достоинства:
    Зміна dpi
    Недостатки:
    Дротова
  • Артем
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

лучшая как по мне мышь за такую цену

Достоинства:
    удобная, приятная подсветка, хороший сенсор, идут в комплект очень красивые наклейки
    Недостатки:
    нету
  • Тарас І***

Придбав на заміну попередній версії - Razer DeathAdder Essential

В порівнянні з попередньою версією пластик здається значно дешевшим, звук клацаня не такий приємний, а ціна в 2 рази більша

Достоинства:
    Зміна кольору підсвітки, можливість змінювати DPI кнопкою на миші
    Недостатки:
    Пластик здається дешевим і неприємним на дотик, голосно клацають кнопки
    • Тарас І***

Ще один мінус - скрипить коліщатко

• Константин С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

При запуску віндовс, мишка працює через раз, доводиться висмикувати кабель і встромляти його заново, щоб запрацювала. Судячи з Гугла проблема поширена, рішення немає. Щоразу коли я стикаюся з мишами Razer, завжди якісь проблеми, за 15 років у мене було 4 мишки, і завжди з ними щось не так. Це останній раз, коли я купив продукцію цього виробника.

Достоинства:
    зручно, красиво
    Недостатки:
    дорого, глючит

Вітаємо! Шкодуємо, що Вам довелось зіштовхнутись із негативним досвідом. Якщо впевнені, що проблема в миші у Вас є можливість звернутись до сервісного центру для діагностики та безкоштовного обслуговування, діє гарантійний термін 24 місяці: ссылка

• Артём К***

Нашли решение проблемы ?

• Віталій Т***

Суппер

• Егор К***

Найкраща в своєму сегменті

• Сергій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Все працює, в руці лежить чудово, якщо рука велика. Дуже гарно ковзає, м'який шнур. Оптимальна вага. Подивимось наскільки довговічна

Достоинства:
    Все
    Недостатки:
    Не знайшов
  • Денис
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Користуюся майже 3 роки, за це час нарікань і проблем немає, машка коштує своїх коштів, рекомендую всім)

Достоинства:
    Топовий сенсор, софт Рейзер, форма і ергономіка
    Недостатки:
    За 3 роки експлуатації немає
  • Кривошеев С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Обычный death adder. По сравнению со старыми версиями приятно удивил провод. Он в оплётке, но очень гибкий. Качество сборки нормальное. Щелей, скрипов нет

• Евгений Ч***

После X-7 очень громкий, "жёсткий" клик. Пока не привык ((

Достоинства:
    Удобно в руке, хорошо скользит по любой поверхности
    Недостатки:
    Очень громкий щелчёк
  • Олександр Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Мышка в принципе нормальная, но спустя 4 месяца начало скрипеть колесико, что дико раздражает. Не ожидаешь такого от не самой дешевой мышки.

Достоинства:
    Удобная
    Недостатки:
    Начало скрипеть колесико

Вітаємо! Шкодуємо, що Вам довелося зіштовхнутись з негативним досвідом використання.
      На дану модель діє гарантія 24 місяці. Рекомендуємо звернутись в сервісний центр для перевірки на працездатність та гарантійного обслуговування: ссылка

• Александр М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Сама мышь внешне выглядит красиво, но после использования мыши, делается впечатление, будто она стоит гривен 300. Громкий клик, будто используешь китайскую подделку, а проворачивание колёсика, вообще заставляет трижды подумать, использовать его или нет, само прокрутка происходит очень рано, даже в мыше за 500 грн, оно сделано в 3 раза лучше (теперь я понимаю, почему все пишут, что с колёсиком постоянно проблемы). Из преимуществ будет только: подсветка, ПО и чехольчик на шнуре, вот он сделан очень хорош. Напоследок добавлю, что сама мышь сделана хорошо только внижней части, а в верхней захолтурили как могли (всё выше упомянутое).

Достоинства:
    Дизайн, шнур, подсветка
    Недостатки:
    Реальная себестоимость 300-400 грн, лучше не берите её

Вітаємо!
      Нагадуємо, що згідно з законодавством України у вас є 14 днів для оформлення процедури повернення товару, який вам не підійшов за будь-яких причин: ссылка

• Аноним
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

заказывал больше двух лет назад, пришла с люфтом и дребезщащим колесиком. Менять по гарантии было лень, мышь сама по себе работает корректно, но судя по отзывам количество брака сборки неадекватно большое.

Недостатки:
    качество сборки
  • Роман Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Загалом мишка поки ок, але вот коли крутиш колесиком вверх\вниз, то таке відчуття, що вся мишка вібрує

• Роман Д***

і саме колесико доволі гучне

• Пользыватель

Перестало работать колесико мыши

Достоинства:
    Красивый дизайн
    Недостатки:
    Перестало работать колесико мыши

• Антонюк М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Мышка топ за свои деньги, лучшая проводная мышка в наше время

Достоинства:
    Очень приятная на ощупь, яркая ооочень яркая подсветка на фото стоит на 60%, но все ровно слепит
    Недостатки:
    Заказывал эту мышь летом 2022 года пришла с люфтом в корпусе и громким шатающимся колёсиком,сейчас же все нормально
  • Артем П***

Придбав у червні 2022.
    З другої спроби.
    Перша, що прийшла - мала хрускіт колещатка при прокручуванні досить сильний.
    Друга - працює поки що без проблем. Трохи легкувата як на мене для середньої руки.

• Віталій Я***

+300 FPS :)

• Игорь М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: NETBOX. Цвет: Черный

Пришел брак… люфтит правая боковая часть мыши, боковые кнопки издают странный звук и люфтят, лкм и пкм люфтит, по гарантии сдавал ничего не сделали. Есть видео доказательства этих проблем

Недостатки:
    Брак, СЦ не заметил проблемы…
  • Олександр Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Пломба на місці. Без нижче згаданих браків. Користувався до цього 1-ю версією даної моделі. Великої різниці немає. Більш ширшавий пластик, гума по покам, підсвітка і кращий сенсор (різниці не відчув)

Достоинства:
    Норм мишка
  • Виктор С***

Пока в эту цену лучшая!

Достоинства:
    все крепко сделано! работает отлично!
    Недостатки:
    пока нет.
  • Антонюк М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Мышка сама по себе хорошая, друг купил у него всё нормально, у меня же скрипит(рычит) колёсико, люфтит корпус

Недостатки:
    Люфт

Доброго дня. Шкода, що Вам довелося зіткнутись з негативним досвідом використання.
      На миш діє гарантійний термін 24 місяці, рекомендуємо звернутись в сервісний центр для безкоштовного обслуговування: ссылка

• Валерий Е***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Була до цього Razer Mamba Tournament. За ці самі гроші отримав мишку без підсвітки по корпусу і дешевшим пластиком. З часом рейзер скотилися ‍️

Якщо Вам не підійшов товар за будь-яких причин у Вас є 14 днів на повернення: ссылка

• Подуфалий Я***

Але підсвітка не головне
      Мишка може бути за 200грн з підсвіткою зі поганою начинкою
      А може бути за 6000 грн без але кращя начинка

• Хто Я***

Норм лапа

Достоинства:
    Каеф
    Недостатки:
    Как рулить
  • Антон А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Миша так собі. В цілому непогана, але менше ніж за 2 роки перестало нормально працювати колесо. При прокруткі скролить в рандомну сторону (крутиш вниз, а сторінка гортається вгору). Доречі, така ж сама проблема, як і на колесі гучності на клавіатурі Razer BlackWidow Elite.

Думав, що просто сенсор забруднився, вирішив розібрати. Ага... Що б розібрати - треба знімати глайдери, а якщо їх зняти - назад приклеїти нормально не вийде. Купив нові, витративши ще сотню гривень. Розібрав, подивився - датчик чистий. Як чинити - не ясно, хіба що заміняти сенсор.

З нарікань лише це, по іншим параметрам миша як миша, але за таку ціну очікуєш більшого.

• Андрій Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Мишка, як мишка, але враховуючи ціну до якості - це погана мишка. Скрипить, хрустить, це смішно, лиш на зображенні все прекрасно. Не рекомендую нікому купляти цю мишу, переплачуєте лише за бренд!!!

Достоинства:
    Ніяких
    Недостатки:
    Ціна якість, нічим не краща за інших
    • Данило М***

Якщо в тебе так, це не значить що у інших також. В мене ця мишка з листопаду 21 року, і не скрипить, з колесом все ок взагалі немає проблем