- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: ProSabrise
Если так что б не ругаться, скажу так: не советую вообще. Кроме дыма нечего не получите. Результат 0
- Достоинства:
- Нет не каких
- Недостатки:
- Сплошные
- Продавец ProSabrise
Прикро, що Ви отримали незадовільний досвід використання системи ліквідації всіх видів комах в приміщенні Irex. Чи не могли б Ви більш детально описати, що саме спрацювало не так? Для боротьби з якими комахами використовували аквафумігатор і в якому приміщенні?
Дякуємо!
- Ростислав Г***Отзыв от покупателя. Продавец: ProSabrise
На мене накричали в гуртожитку за то що я цим користувався, не забувайте попереджати сусідів і каменду
- Достоинства:
- Наче більше тарганів не бачив
- Недостатки:
- Наорали:(
- Продавец ProSabrise
Перед використанням системи ліквідації всіх видів комах у приміщенні IREX необхідно детально ознайомитися з інструкцією. Система працює на основі випаровування діючої речовини. Після використання аквафумігатора рекомендуємо ретельно прибрати і гарно вимити приміщення (кімнату в гуртожитку). Шкода, що Ви «отримали на горіхи» від співмешканців і коменданта гуртожитку. Але це має компенсуватися знищеними тарганами і тепер комфортним перебуванням в гуртожитку!
- Джедай А***Отзыв от покупателя. Продавец: ProSabrise
Устроил в комнате газовую камеру для древесных жуков. Неделю уже ни одного не встретил. Так что средством доволен. Спасибо!
- Достоинства:
- Удобно, действенно, зрелищно.
- Продавец ProSabrise
Вдячні за інформативний і яскравий відгук! Раді, що система ліквідації всіх видів комах у приміщенні IREX показала чудовий результат у боротьбі з цим видом комах.
- Богдан Я***Отзыв от покупателя. Продавец: ProSabrise
класний засіб!!
- Продавец ProSabrise
Дякуємо за відгук! Приємно, що система ліквідації всіх видів комах у приміщенні IREX залишила гарні враження від користування й дієвості.
- Наталия Д***Отзыв от покупателя. Продавец: ProSabrise
Дійсно працює. Результат помітний через декілька годин
- Продавец ProSabrise
Дякуємо за високу оцінку товара!Раді,що ви отримали бажаний результат!
- Марина П***Отзыв от покупателя. Продавец: ProSabrise
От блох не помогает
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не справляется
- Поліна Р***Отзыв от покупателя. Продавец: ProSabrise
Дієва штука , дуже активно виділяється дим , всі комахи знищені
- Михайло П***Отзыв от покупателя. Продавец: ProSabrise
Було дуже багато мух на дачі. Наче спрацювало.
- Ірина К***Отзыв от покупателя. Продавец: ProSabrise
Ефектно. Парує красиво, дія так собі. Проблема була в блохах, як стрибали так і далі.
- Достоинства:
- Не знаю
- Недостатки:
- Дивлячись що очікували
- Борис Р***Отзыв от покупателя. Продавец: ProSabrise
Працюе добре.
- Дмитро С***Отзыв от покупателя. Продавец: ProSabrise
Хай вам такі ж гроші платять і товар відпускають рваний як ви собі дозволяєте. Робіть уцінку тоді. Нема і за шо половину зірки ставить
Дякуємо за ваш відгук,
Нам щиро шкода, що товар прибув у неналежному стані.Це точно не відповідає нашим стандартам якості.В найближчий час наш менеджер зв`яжеться з вами, і ми вирішимо це питання якнайшвидше.
- Юлія П***Отзыв от покупателя. Продавец: ProSabrise
Таргани вижили.
Рослини не винесла-засохли
На рослинах працює засіб ,а на тарганах-ні.- Достоинства:
- Недостатки:
- Все.
- Продавец ProSabrise
Дякуємо за ваш відгук, Юлія.
Шкода, що засіб не виправдав очікувань у боротьбі з тарганами.
Для стійкої популяції тарганів іноді потрібно поєднувати з іншими методами їх знищеня (гелі, пастки,регулярне прибирання джерел їжі).
Також, дуже важливо дотримуватись правил безпеки при використанні аквафумігатора. Під час обробки всі люди, тварини та рослини повинні бути поза приміщенням.Після обробки — протерти контактні поверхні (столи, ручки, іграшки тощо).В описі вказаний час обробки приміщення після активації пари,а не час ,скільки буде пускати пару.
- Анастасія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: ProSabrise
Працює добре. Пару днів, всі розбіглись.
- Дарья Л***Отзыв от покупателя. Продавец: ProSabrise
Вообще не помог, сделали все по инструкции
- Недостатки:
- Не работает
- Влад Н***Отзыв от покупателя. Продавец: ProSabrise
Туфта. Не работает
- Достоинства:
- Никаких
- Недостатки:
- Сплошной
- Оксана Б***Отзыв от покупателя. Продавец: ProSabrise
Одна зірка за те що швидко приїхала.
- Продавец ProSabrise
Добрий день.Чим саме вам не сподобався товар?Яких комах ви знищували?
- Кирилл Д***Отзыв от покупателя. Продавец: ProSabrise
Покупаю уже второй раз, первый раз купил 5шт сработало только 4, второй раз взял 10шт, сработали 8...
- Достоинства:
- Удобно, реально помогает...
- Недостатки:
- В некоторых пакетиках мало жидкости...
- Продавец ProSabrise
Доброго дня. Дякуємо, що повідомили. Ми звʼяжемося з Вами і надішлемо заміну.
- ОльгаОтзыв от покупателя. Продавец: ProSabrise
Не працює, блохи як стрибали так і стрибають
Лишали на 8 годин- Денис Б***
тому і не спрацювало потрібно 24 години мати закритим все приміщенням.
Потрібно читати інструкцію.
- Виталий С***Отзыв от покупателя. Продавец: ProSabrise
Проти бліх точно не працює
- Недостатки:
- Суцільний недолік
- Ганна Н***Отзыв от покупателя. Продавец: ProSabrise
Задача для системи була специфічна. На балконі під стріхою живуть ластівки. В цьому році вони принесли з теплих країв подарунок - пташинну кровососку. З цим і звернулась до продавця. Вирішили використати цю систему, вона діє практично на всі види комах. Використовувала на балконі, вибрала не вітряний день і вікна щільно зачинила. Система прекрасно подіяла, ввечері позбирала на підлозі тих комах і ще й інших. Ластівкам шкоди не нанесено, всі живі-здорові, виводять потомство.
- Достоинства:
- Діє!
- Недостатки:
- Не виявила
- Продавец ProSabrise
Доброго дня. Раді були допомогти і дякуємо за розгорнутий відгук! Окрема подяка, що ви звернулися за порадою до використання продукту. Бо ми можемо бачити як більш дешеві методи вирішення, так і оцінити умови для використання аквафумігатора і відповідно радити.
- Олександра С***Отзыв от покупателя. Продавец: ProSabrise
Абсолютно непотрібна штука. Не купуйте той непотріб!
- Достоинства:
- Тільки недоліки
- Недостатки:
- Сморід, не справляється з призначеною функцією взагалі
- Владислав С***Отзыв от покупателя. Продавец: ProSabrise
Дуже ефективний спосіб позбутися комах. Рекомендую.
- Валерія М***Отзыв от покупателя. Продавец: ProSabrise
Средство ужасно воняет, после него очень сильный кашель
Не знаю убило оно жучков или нет, но самому задохнуться точно можно- Продавец ProSabrise
Доброго дня. Засіб, який Ви придбали дуже потужний, завдяки швидкому розповсюдженні пару. Використовується найчастіше у складних випадках, де традиційні побутові засоби вже недостатні. На пакуванні акцентована увага на інструкції з використання і мірах безпеки. При використанні засобу знаходитися в приміщенні категорично не можна! Після використання рекомендовано вологе прибирання поверхонь, з якими може контактувати людина шкірою.
- Михайло Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: ProSabrise
Як для мене, то товар повнiстю вiдповiдае заявленим параметрам!
- Достоинства:
- Якiсть
- Недостатки:
- Не мае
- Продавец ProSabrise
Дякуємо за вибір і схвальний відгук.
- Дмитро Г***Отзыв от покупателя. Продавец: ProSabrise
Крута річ.
- Достоинства:
- Працює
- Татьяна Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: ProSabrise
На жаль, товар не спрацював.
- Продавец ProSabrise
Доброго дня. Дякуємо за зворотній звʼязок. Це потужний засіб з точки зору діючої речовини. Тому ми звʼяжемося з вами для уточнення подробиць його використання.
- Антон Т***Отзыв от покупателя. Продавец: ProSabrise
засіб абсолютно не вартий витрачених коштів
- Недостатки:
- не діє
- Дмитро Щ***Отзыв от покупателя. Продавец: ProSabrise
Система справді працює. Рекомендую.
- Продавец ProSabrise
Доброго дня. Дякуємо за відгук, раді були допомогти.
- Анна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: ProSabrise
Ніяких змін не відбулося, давно колись користувалась аквафумігатором раптор то ефект тривав більше 2 років. Від цього товару користі 0
- Недостатки:
- недієвий
- Продавец ProSabrise
Доброго дня. Рецептури вказаних товарів ідентичні, але ефект залежить від інших факторів: з якими комахами боролися, приміщення та час використання. Зв'яжемося з Вами з проханням дати більш розгорнуті коментарі.
- МиколаОтзыв от покупателя. Продавец: ProSabrise
Замовив я цей товар проконсультувавшись з продавщицею чи підійде він від клопів. Вона сказала так, але потрібно провести процедуру 2 рази (2 раз через тиждень). Я погодився і замовив 2 штуки. Після всіх цих процедур через 3-4 дні укуси знову появилися. Тому не рекомендую цей товар, як засіб проти клопів.
- Достоинства:
- На декілька днів позбувся від постільних клопів
- Недостатки:
- Вони знову повернулись з укусами, хоч і з меншою інтенсивністю
- Василь С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 275 мл. Количество: 1
Працює на відмінно ! Тарганам капут!
- Достоинства:
- Дієвий
- Недостатки:
- Трохи ціна
Представник постачальникаДобрий день!
Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку товару!
- ВікторіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 275 мл. Количество: 1
Дієвий засіб від блох. Брала 2 упаковки: другу використала для профілактики через тиждень.
- Достоинства:
- Не відчувається запах після провітрювання
- Недостатки:
- Не виявила
Представник постачальникаДякуємо за високу оцінку товару! Сподіваємось непрохані "гості" вас більше не потурбують!
- Олександра Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 275 мл. Количество: 1
Взагалі не допомогло. Мошки як були, так і залишилися
Представник постачальникаЕфективність проти мошок і дрібних літаючих комах часто залежить від ситуації — якщо мошки пов’язані з грунтом, рослинами, органічними залишками або джерелом розмноження, лише фумігація може не повністю вирішити проблему.Для максимальної дії варто поєднувати фумігацію з усуненням джерела появи мошок (очищення стоків, видалення гниючих продуктів, вологого грунту тощо).
- Зинаида Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 275 мл. Количество: 1
Фумігатор просто супер!Комахи гинуть всі.Але треба дивитись стадії розвитку тих комах,яких ви виводите.Якщо лишились яйцекладка цих комах,після їх вилуплення, треба провести повторну обробку.Бо на яйця препарат не діє,тільки на дорослих та їх личинки.
- Достоинства:
- Діє на всі сто відсотків
- Недостатки:
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук та детальний опис досвіду!
Ви абсолютно праві-для повного знищення комах важливо враховувати всі стадії їх розвитку.
Препарат дійсно не діє на яйця,тому при наявності інкубаційного періоду рекомендується повторна обробка після їх вилуплення.
Раді, що засіб виправдав ваші очікування та ефективно подіяв на дорослих особин.
- Виталий Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 275 мл. Количество: 1
Отличная штука
Представник постачальникаДякуємо вам за відгук.Це чудово,що ви отримали бажаного результату від отриманого товару.
- віталій к***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 275 мл. Количество: 1
Вчасно доставлено
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук!
Раді, що система миттєвої ліквідації комах iRex Аквафумігатор була доставлена вчасно.
Нехай засіб ефективно подбає про Ваш комфорт без комах!