Отзывы покупателей о Пуф трансформер 5в1 Стандарт SARGOSA Світло сірий

• Отзывы про товар продавца WETSTON
  • Дейнека Є***
    Отзыв от покупателя. Продавец: WETSTON. Цвет: Светло-серый. Высота: 52. Глубина: 52

Пуф прийшов швидко, в чудовому стані, все відповідає зображенню. Максимально задоволений використанням і взаємодією з відправником

• Елена Ч***

Пуф просто чудовий!!! Дякую))

Достоинства:
    Придбали пуф рік тому. І можу з впевненістю сказати що пуф відповідає і виконує свою функцію на всі 100%.
    Займає мало місця. Забирали пуф в Києві само вивозом, є можливість обрати колір та матеріал.
    Недостатки:
    Не має
  • Валентин Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: WETSTON. Цвет: Коричневый. Высота: 52. Глубина: 52

Супер пуф❤️❤️

Достоинства:
    Займає мало місця. Окремо конструктор для дитини мала в захваті. Тому і потрібна річ коли ості на порозі і коли дитина грається
    • Продавец  WETSTON

Дякуєм, дуже приємно

• Ірина К***

Дуже оперативно прийняти замовлення: магазин зв'язався буквально через 1 хвилину після оформлення замовлення на сайті. Продавець ввічливий і спілкувався українською. В режимі онлайн підібрали потрібний колір. Продавець надіслав фото і відео прикладів тканин і кольорів. Відправили в той же день

На фото колір тканини під номером 2

Достоинства:
    Міцна конструкція. Цупка тканина. Можна обрати кольори. Звучна висота. М'яке сидіння. Є накладки, щоб не подряпати підлогу. Знизу є позначки з порядком складання. Є коліщатка
    Недостатки:
    Не подобається, що видно скоби знизу (в нормальному положенні їх не видно)
  • Чубенко Л***

Дуже гарний пуф.

• Валентина З***

Дякую! Доставили швидко. Товар якісний.

Достоинства:
    Чудовий пуф, який запросто перетворюється на 5 табуретів. Зручно.
    Недостатки:
    Не знайшла.
  • Таисия Ш***

Дякую за чудовий пуф. Тканина м'якенька, каркас міцний, збирається без проблем! Можна обрати колір, продавець швидко виходить на зв'язок. Стільчики пронумеровані, що дає можливість не заплутатись при збиранні))Отримали дуже швидко! Однозначно рекомендую!)

Недостатки:
    Відсутні
    • Продавец  WETSTON

Дякуєм!!!

• Александра М***

Это не пуф, это просто праздник какой-то! Вот прям АГОНЬ!
    только внесла в дом - кошка сразу оценила)
    За такие деньги реально просто подарок судьбы - 5 табуреток за 3600 грн! Если выбирать и покупать отдельно 5 табуреток не хлипкий и не страшных как моя жизнь - то будет дороже раза в два, если не больше
    Сидушка достаточно мягкая, чтоб было удобно и достаточно жесткая чтобы не разлезтся на лоскуты.
    Опорный стул на колесиках - если его поставить то колесики будут сбоку
    Для быстрой сборки чтоб не угадывать куда какой собирать под сидушкой есть циферки.
    После ремонта еще долго доделываются-докумаются всякие штуки, и я наконецто избавлюсь от древних табуреток (им наверное лет больше чем мне)
    Отличный вариант если не хочется захлахламлять пространство, но гостей нужно иногда принять, а посадить негде

Единственный минус оно тяжелое и если вы хрупкая дама - то не расчитывайте что самостоятельно дотащите с отделения новой почты - пупочек развяжеться хд Весит около 20кг - так что просите помощи у мужчин

Я просила у продавца отправить на такси - так как мы в одном городе, намного удобнее. Поднять на этаж еще можно, а вот с отделения НП я наверное не дотащила

Достоинства:
    крепкий, компактный, дешевый
    Недостатки:
    не обнаружено
  • Юлія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Ширина: 42. Цвет: Светло-серый. Высота: 46. Глубина: 42

Пуф виглядає дуже гарно. Акуратний, не великий, купувала світло-сірий. Колір в оригіналі чудовий, яскравий. Відповідає фото.

• Представник бренду

Юлія, дякуємо Вам за відгук про нашу продукцію, користуйтесь із задоволенням!

• Николай Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Ширина: 42. Цвет: Графит. Высота: 46. Глубина: 42

Відсутні дані зв'язку з виробником, не вчасно зробили виріб.

Достоинства:
    Недостатки:
    Не вчасно зробили виріб
  • Екатерина Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Ширина: 42. Цвет: Коричневый. Высота: 46. Глубина: 42

Отличный пуф для офиса. Занимает мало места

Достоинства:
    Занимает мало места

Дякуюмо Вам за високу оцінку нашої продукції!

• Микола С***

Дуже гарна річ,особливо коли багато гостей а крісел немає!

Достоинства:
    Розкладний,не займає багато місця і 5 повноцінних крісел!
  • Олена Г***

Дуже сподобався, довго вагалась, але залишилась дуже задоволена.

Достоинства:
    Компактний, якісний, колір як на картинці
    Недостатки:
    пока не знайшла
  • Олеся

Дуже якісний та функціональний пуф. Незамінна річ, якщо ви любите приймати гостей. Дякую виробнику та розетці!

Дякую Вам за відгук! Чудово та приємно, що Вам сподобалась наша продукція!